Just idag mår jag bra!

IDAGIDAGIDAG åker jag till Lund :D Äntligen! Om två timmar ca.
Dagen har gått fort och nu ska jag äta pastasallad! Hörs förmodligen i Lund då jag kommer vara ensam när Narre är i skolan. Pusshej

I'm sorry, for all the words i didn't say.

Lite piggare dag idag än igår. Har varit i skolan. Fick reda på spanskaprovet och det blev ett VG på det. Efter skolan ringde jag papi som fick skjutsa ner mig till körskolan för jag hade sån JÄVLA skoskav i mina nya fina skor :( kunde knappt gå. Men det gick med nöd och näppe köra, fast Morgan tyckte det gick helt perfa. Ska köra imorgon igen då han fick återbud :) kalasbra. Efter körningen blev det torgstallet och en klämgrillsmacka, sen vandra mot bussen.

När jag kom hem slängde jag av mig mina skor och tog en titt på mina stackars fossingar! Dom mådde sämre än igår och igår var tårna helt blodiga! Ett under att jag fortfarande kan gå haha.

Nu blir det självfallet idol och sedan sängen bums så att det snart blir onsdag!


Kort på snälla Pettri och mig från lördags :D

Var tvungen för att "ta kontroll" över min blogg

Följ min blogg med bloglovin

Kept thinking I could never live without you by my side.

Ligger i sängen och tanken slog mig på hur mycket jag faktiskt saknar Narre. Inte känt av det så mycket dom senaste dagarna men nu kom allt ikapp! Jag vill få somna i hans famn oftare än var 4e vecka. Jag vill att han ska kittla mig. Jag vill att han ska flytta kudden med munnen för att han inte vill släppa mig. Jag vill att han ska få mig att skratta som ingen annan kan. Jag vill att han ska pussa mig! Jag vill att vi ska lägga oss i sängen mitt på dagen och han säger vi ska INTE sova nu men efter några minuter ligger han där och småsnarkar. JAG VILL! Men nu är det bara tre dagar kvar och det klarar jag fint :)

Gårdagen var kanonkul! Träffade massa roligt folk och dansade på ströget till schlagerlåtar. Dansade hoppa fram och tillbaka dansen med Petter haha. Idag har väl inte varit en så rolig dag. Har sovit mest. Bilder får ni se någon annan gång. Orkar inte fixa med det nu. Inga roliga ändå!

Nu blir det nog lite sims och sen klockan 7 är det privileged! Puss på er :D och hej Johanna!

Lets dance in style, lets dance for a while.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, just so you know!
Nu sitter jag här och msnar lite.. Har spelat the sims några timmar. Norrmännen har flytt sin kos så ingen att leka med heller. Skulle väl vara sudden isåfall men han förjävla tråkig.

Igårkväll var jag och Amanda hos Emma och åt tacos, kollade idol och fixade naglar! Det var mysigt och blev fint. Emma är så duktig så!

Imorse vaknade jag av sms runt nio tiden av och satte igång och började ringa för att fixa mösa-tid. Var väl upptaget typ 8 grr sen kom jag fram och fick två as bra tider vid 9. Så skrev till alla andra och Anna svarade att hon hade också fått tider vid nio. Nu har vi fyra tider och behöver två så ska nog ge bort två :D As bra iallafall för förra året ringde vi direkt också men fick tid vid 12! Så jävla fort går det. Men det blir roligt med mösa igår igen förhoppningsvis, bara inte folk ska springa!

Har varit i gällstad och köpt ett par skor idag också. Kängor typ som är lite glansigaaaa och a. Jag gillar dom! Lite utstickande men så får det vara.

Ikväll blir det förfest hos Lindskog med massa tjejer och sen trädgårn där OP har fest. Får hoppas det blir roligt. Fast först och främst ska jag hitta vad jag ska ha på mig. Det är jävligt svårt när man är tjej och det enda svaret jag får om jag frågar Narre är att jag ska gå naken och mina vänner att dom inte vet så det är inte så givande att fråga folk.

Vet inte vad jag ska hitta på nu. Lite mer the sims kanske? Jag är grym som fan.


Såhär blev naglarna. Mina röda, Emmas svartvita och Amandas fransk manikyr. Vackert va?

Nu draaaar jag! Hörs imorgon eller sen eller när jag helt enkelt får lust att blogga. Tycker förövrigt att blogga är ett hemskt fult ord.

Hon kommer med solsken till mig.


Godnatt från mig och Frida!
(klisterhjärta på kinden för dom som undrar, tydligen fint att ha det där)

I love it when he calls my phone, he even got his very own ringtone.

Snart kommer mina norska favoritkusiner hit och jag ska busa med dom i helgen :D
Nu vet ni väl att det är idol som vanligt.

Skoldagen:
Webbdesing
HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL från 11 till 14.30
Samhäll redovisning. Fick reda på att lennart (läraren) också haft hål jätte länge så vi kunde gjort det tidigare och slutat tidigt men så kan det gå!

Nu är reklamen slut och jag har inga bilder att bjuda på idag så det får gå ändå :) Onödigt inlägg kan tyckas men då får ni fan tycka det med!

We can beat the odds!

Lean on me.

Ni kan aldrig gissa vad jag gör nu? Den som gissar rätt får en high five!
Idag har jag varit hemma. Vaknade med magont och var skakis i kroppen så tänkte att det var bäst att vara hemma. Men duktig som jag är skrev jag om FN och grejade.
Magen krånglar fortfarande men ska till skolan imorgon ändå för vi har redovisning och skolfoto. Fast skolfoto är väl inte världens undergång att missa kanske.

Har typ spelat the sims och bara kollat tv hela dagen. Tjurat lite också men har ju folk i omgivningen som får en på bra humör så :D




Såhär mysigt har jag nu :)


Och såhär mysigt hade Fanny och jag i studieverkstaden när vi öva för spanskaprovet som jag TROR gick ganska bra.. Men vi får se.


Och såhär mysigt hade jag och Anna efter skolan igår. Vi åt popcorn och kollade sagan om ringen! Du är så bra :)

Godkväll :)

Boom boom boom boom, I want you in my room.

Jag säger bara VILKEN DAG!
Klockan ringde och jag var inte ens trött. Duschade och lite så och fick ett sms av Amanda att henens pappa kör så jag satt vid tvn en timma och slappa. I skolan hade jag spanska och naturkunskap och sen begav jag mig ner till körskolan för att köra med Morgan för första gången. Jag säger bara vilken kille! Sån jävla skillnad mellan honom och Katarina så det är inte klokt. Det kändes asbra iallafall och jag fickparkerade och hade mig. Ska köra imorgon igen för han hade återbud :)

Efter att jag kört luncha jag med papi, han var sugen på pizza så det fick det bli! Sen hem och plugga spanska i över 3h. PUH! Kan inte ens orden för dom är störda men det känns ändå ganska bra. Jag vill få mvg men det kan jag ju bara lycka till med.
Efter spanskan belönade jag mig med lite the sims och ringde till hemtelefonen och sa att jag var värd lite kvällsmat (orkade inte gå ner haha). Så jag har ätit kvällsmat idag också Jocke!

Nu kollar jag på Anna Anka. Det är ju alltid underhållande. Ska sova snart hade jag tänkt så jag orkar med provet och körningen imorgon! Sen ska jag nog leka med Annis :D


Vi sitter här i venten och spelar lite DotA.

När jag berättade om min lilla the sims incident för Narre:



Dota är känsliga grejer så passa er!


It's crazy but it's true, I only wanna be with you.

Godkväll.
Inte orkat uppdatera idag. Orkar knappt nu men gör det för Amandas skull hih.
Vaknade 09.37 idag och kunde inte somna om. Pratade lite med Anna och tänkte spela lite sims men då la jag mig ner och kunde somna om till 12.30! Underbart skönt! Varit så jävla slö hela dagen. Spelat sims och fyfan.. Hade spelat typ en timma så råkade jag göra så att en växte upp som jag inte ville så var tvungen att stänga ner utan att spara. Där brast det! Har även skypat med Narre en timma typ :) Han är så fin och bäst så ni anar inte.

Kvällen igår var superrolig hos Elin där vi fick världens godaste tacogryta plus supergod snickerskaka! Tack :D När klockan blev lite senare så begav vi oss ner till trädgården. Var inte kul där men det hade jag inte väntat mig. Träffade ändå lite roligt folk så ska väl inte klaga helt. Åkte hem runt halv ett och somnade skönt i sängen! Men det var en bra kväll ändå.






Såhär äcklig är sudden när han ska gräva ner alla sina jävla ben!

Nu måste jag gå och äta kvällsmat för det har jag lovat jocki :D Pusshej


Ja må hon leva, ja må hon leva!

Grattis Elin Jormhage på 17års dagen!

Vilken förtjusande dag vi har idag idag idag idag. (om jag hade kunnat länka hade jag länkat till grotesco på youtube)
Det blir till att fira Elin ikväll och senare ska vi väl ta en titt vid trädgården. Får hoppas att det blir en bra kväll men det tvekar jag inte på :)


Jag har hittat vart man tar kort! (att min näsa ser ut som en gigantisk potatis behöver ni inte bry er om, inte heller att leendet är fake som fanken.)

Ni får ha en underbar kväll.

Hallelujah, I just love him so!

Äntligen fredag.
I morse så blev jag förbannad när klockan ringde då det var mörkt ute och fortfarande kändes som natt så jag stängde av den och tog 8 bussen istället. Lätt värt! Kom tjugo minuter innan första lektionen slutade och skrev allt dom skrivit så missade inget heller.
Gjorde väl inget värst ansträngade i skolan idag heller. Kollade lite på stenar och kollade lite film och lekte lite photoshop. Wonderful helt enkelt.

Efter skolan gick jag Amanda och Emma till nyfiket och åt. Blev att vi satt där i tre timmar och pratade på som bara tjejer kan göra. Sen kom Johanna och åt och pratade om sina problem. Kan ju vara skönt ibland haha.

Skrapade en trisslott nu och trodde verkligen att det var 3 på 100 000. Men ack nej!

Det blir en lugn kväll med Amanda, idol och dirty dancing (RIP min käre johnny (patrick swayze) älskling). Får man ha paranteser i paranteser? Dirty dancing blir fint iallafall. Såg den förrförra helgen och ska även se den med Narre när jag åker dit, han har aldrig sett den innan och DET är skam.

Nu kom det en kille med skön röst på idol också (han som sjöng with you). Kommer la bli nya Robin Bengtsson tippar jag på.
HAHAH jag älskar fan Nils. Skönaste killen någonsin. Jävlar vilken idolnörd jag känner mig som. Har skrivit om idol varje inlägg denna vecka typ. Yes nu fick Nils en guldbiljett också. Det blir ett bra idol iår :)

Nu kom Amanda så farväl.

MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄR BESVIKEN PÅ DISNEY!! Kolla denna länken.
http://www.youtube.com/watch?v=HOIrXGd51jE&feature=player_embedded
(nej jag vet inte hur man gör så man kan trycka på länken)



Pluttar.


Que tu boca tocara mi boca.


I wanna hurt you just to hear you screaming my name.

NEEJ jag har inte gjort teori sluta tjata! Tyckte det var viktigare att sitta och bygga och inreda ett hus på the sims i 2 timmar. Men positivt är att jag aldrig gjort ett så snyggt hus innan. Den ni!

Skolan idag har varit både bra och dålig. Var på dåligt humör först och dagen gick segt. Tog kort på webdesignen med anna och fanny och det var väl rätt roligt ändå. Sen sista lektionen på samhällen så släppte min surhet och vi hade party med hög musik och lennart berättade sin vem vill bli miljonär historia. Det var trevligt :) Det hela slutade med att han fick restskatt på 40 000 när han vunnit 100 000 haha. Så kan det gå.

Har hyrt vega 16e nu för er som ville veta. Kommer komma ett evenemang på facebook snart så håll utkik :D

http://www.youtube.com/watch?v=KiC3QP6ROSg Kolla in den haha. Så jävla sjön tjej. Alltså vad fan är det med mig? Stavar skön med sj? jag som är stavarN. Andra gången det händer här i bloggen nu. Måste skärpa mig.

Här kommer bilder från dagen idag.


Var 6(!!!) grader när jag gick hemifrån så fick bli min nya mössa på. Gosigt.

Ganska cool tjej.

Coola sp2are

Hade ju kunnat lägga in en film från vårat disco på samhällen men jag vet tyvärr inte hur man gör.
Kollar idol nu vilken ni säkert redan listat ut. Är också glad för att om en vecka så kommer mina favoritkusiner maja och frida hit och gosar och busar med mig :D

Förresten har jag filmat ett klipp till dig narre på sudden när han saknar dig.

Aja, hejdå!

And don't be unhappy, can't remember when I last saw you laughing.

Vad gör ni? Jag ligger och sniffar på en tshirt och kollar idol :D Det är ganska mysigt faktiskt.
Idag vad det ju skolan som vanligt och jag började typ gråta när klockan ringde. Men det är inte mycket annat än göra än att bita sig i läppen och gå upp. Det var äckelpaella till mat i skolan och jag förstår verkligen inte hur dom kan servera det. Dom får ju en att tro att riktig spansk paella är äckligt medans det är gott som godis!
Fick också reda på varför vi inte får någon sallad i skolan längre.. Det är för dyrt. Fick också reda på hur mycket pengar dom får lägga på varje portion i skolan. 6 kr per person! en liten femma plus en enkrona. Trodde ju vi var värda lite mer mat än så men AJA.

Kollade film på samhällen och jag har nog aldrig varit så trött. Mina ögonlock bara fall ihop hela tiden och min mun öppnades sådär snyggt som den gör om man sitter upp och somnar haha. Andréa tänkte ta kort men synd att jag är på min vakt!

Här hemma har jag bara kollat mtv vma och spelat sims. Har väl varit trevligt. Åt riskakor i min säng innan också så nu är hela den nersmulad. Så jävla smart :) Förresten så längtar jag till new moon så jävla mycket! Nästan mer än vad jag längtar till om två veckor men njaaaaa.

IMORGON MÅSTE JAG GÖRA TEORI ANNARS FÅR NI GE MIG SMISK! OKEJ?! inte smisk som i snuskigt nu, så tänk inte ens tanken. GRRRR.


En gång på ett kalas la vi oss en en stor sked. Jag vill ligga sked ikväll med den pojken som inte ser svensk ut, han som är så söt. Fast det visste ni väl redan?
Men hejdå. :) Och Jocke säger hej!

Then suddenly, it's hard to breath.

Hur kan ett humör gå upp och ner så jävla fort? Ena sekunden jag as glad för att the sims funkar, andra är jag så jävla ledsen för att inte narre är här med mig. Det går upp och ner som en bergodalbana och jag orkar inte! Jag vill vara glad jämt men det får man inte för vi är människor och vi ska vara ledsna och glada och arga och besvikna och alla dessa humör som finns! Inte konstigt att man blir förvirrad.

Förövrigt sitter jag här och väntar på idol som säkert många andra 1000 här i sverige. Skolan idag var väl okej. Inte gjort något jobbigt direkt. Hade övat som fan på spanskaglosorna så är det muntligt förhör! När man för en gångs skull kan ALLA. Kollade på en störd film också där dom åkte skidor i uppförsbacke.

Fick reda på att lille edvard läste min blogg så tog ett fint kort på han och amanda. HEJ EDVARD :D Amanda ville även att jag skulle ta kort på min "outfit" och lägga in men där gick gränsen. Ingen modeblogg här inte!





Scrubs + The sims = bra

Förresten nappade narre på förslaget om att åka dit på onsdagen så om 15 dagar är jag hos honom! 15 dagar till ska jag väl klara av.

Nu ska jag sluta pladdra för amanda tycker att jag har förlånga texter höhö.
ciao

Who was I to make you wait?

Goddag på er!
Började dagen idag med att missa bussen då den kom 13 över istället för 18 som den ska! Men amandas mami skjutsade in oss. Hade spanska och naturkunskap sen kom min käre mormor och hämtade mig så åkte vi hem till henne och åt mat :D Det var gott. Sen tog jag en powernap och begav mig till bussen och åkte hem. Känns verkligen underbart att komma hem halv tre när man slutar tolv.
Hemma har jag kollat top model och nu skulle jag egentligen gjort spanska men glömde boken i skolan så där brast det! Får la göra teori eller nåt istället..

Har även fått veta att vi har studiedag den 1a oktober och då kan jag åka till narre redan på onsdagen efter skolan och vara där till söndagen. Får se om pojken nappar på förslaget hih :D Det vore ju wonderful att få vara med han fyra dagar och nätter.

Så tänker jag ta pringels ur pringelsburken på bordet så är den SJÄLVKLART tom. Varför har man en tom burk på bordet? bara för att läskas. :(

Nu blir det mellis och teori i think. Byebyeee.



Sp2 tjalalalala


I can kiss away the pain.

Jag fryser ihjäl i vårat hus. Iskallt HELA tiden om ni undrade. Var på fotboll nyss och den slutade med vinst till mtv med 4-1. Får hoppas att vi kommer till kvalet!

Hatar blondinbella btw.. Hon är så jävla perfekt och lycklig hela tiden. Vem fan är lycklig jämt? ARHHGGGG. Inte för jag känner mig arg nu. Är rätt glad faktiskt. Men lycklig? långt ifrån. Men jag är en jävel på att klaga också.. Förlåt mig!

Snart är det dags för privilieged också. Får väl fixa mig lite kvällsmat i takt med det. Eller så blir godiset jämte mig fint! Kännner mig inte hungrig alls faktiskt. HEHEHHE. Synd att jag fortfarande inte hittat vart man tar kort med camen. Annars hade jag ju kunnat bjuda på en snygg bild på mig själv.

Vet inte ens varför jag skriver nu. Har inget att säga :( Har väl en bloggtorka... slut på inspiration.... tar en bloggpaus... HAHAH ne det gör jag inte. Ses imorgon mina trogna fanzzz.


You with the sad eyes.

Tjatjaaaaaa.
Jag är inte på bra humör idag. Inte än iallafall. Saknar en viss person som jag förhoppningsvis får träffa om två veckor "bara". Men jag ska väl inte hänga läpp för det!
Gårdagen var kanon iallafall med lite shopping lite mat och lite bio :D Det var trevligt och Anna är braaaaa.
Köpte en ringhalsduk från gina och en mössa från monki bara haha.

Så jävla tråkigt att vakna såhär tidigt! Ingen uppe nu ju. Eller jo alleballe kom upp nyss så det var ju fint. Jag har ingen aning vad jag ska göra idag. Blir väl som alla andra söndagar att ligga framför tvn med datorn hela dagen. Kul liv!

Nu ska jag äta frukost. PUSS


Komsi?

If I told you once, I told you twice.

Nödvändig skoldag idag. Åkte dit tio över nio och hade engelska en timma och såg på film. Sen fick vi ledigt från webbdesignen så min skoldag bestod av en timmas filmtittande. Värt? nee

Pappa skjutsade hem mig och amanda. Då gjorde jag frukost och sen satte jag igång och gjorde första teoriprovet. Gick inte så jävla bra kanske haha. Men nu vet jag ju iallafall vad jag ska öva på :)
Läste igenom hela vägmärkes häftet så nu kan jag väl dom lite bättre. Men fy vad teori är tråkigt! Känns som att jag aldrig kommer få det där jävla körkortet. BLÄ

Ikväll ska jag vara med Amanda och Emma och kolla idol och så :) Kan nog bli mysigt. Bara jag får god kvällsmat ikväll är jag nöjd. Imorgon är det göteborg äntligen :D Jag längtar!

Jag hittar ingenstans vart man kan ta kort med camen på min dator....tråkigt.....hejdå...


Man måste gilla läget gilla la la la läget.

Blev nästan glad när jag vaknade idag. Fick nämligen vakna till en låt för en gångs skull när jag under tiden då jag haft den gamla telefonen vaknat av ljudet av jävla vibrationer. Dom lät fan som en jordbävning på morgonen. Vaknade inte heller till vilken låt som helst utan till kapten röd och då går det ju nästan inte att vara sur.

Dagen i skolan har väl varit bra. Hade webbdesign och gjorde nästan ingenting som vanligt. Men ska inte byta till matte c ändå för civilekonom som jag tror att jag vill läsa till sen behöver man bara behörighet i matte c så det är toppen! slipper läsa d och det är bra för det hade jag ALDRIG klarat haha. Fick fan knappt g i matte b men vi ska nog fixa detta. Mycket bokstäver här haha c d g b c la la la.

När vi satt och kollade på stolthet och fördom på engelskan så gick brandlarmet och jag säger bara: DETTA ÄR INGEN ÖVNING. Fast det var bara lite rök som kommit in i aulan så det var lunch som man säger.

ALLEFALL. När jag kom hem fick jag äntligen skypa med narre och det var underbart! Han är så söt hih. Min fina lille pojk. Fast han drog dog innan utan att säga något som vanligt men jag förlåter väl honom. Pratade lite i vent med jocke också så nu är jag hajj på det också.

Har även kollat på idol som hör till vanligheterna. Blev less för inte povel lilla var med idag men får hoppas vi får se honom imorgon. OJ nu höll jag på att glömma att säga att jag klippte aron innan också :D Så sa jag att han skulle säga till om han blev missnöjd, så skrev han på msn sen så trodde jag han skulle skriva att något blev dåligt men jag hade bara glömt kammen haha. Snäll som han är kom han och lämnade den också. Men åter till idol. Vad i helvete var det för speciellt med den tjejen som bagge träffat när hon var 16? Jag tycker inte hon hade någon speciell röst. Så berätta nu för mig vad som var bra. Att hon hade en röd och en svart sko?

Har även gjort engelska läxa och skrivit 200 ord om hur jag vill att mitt drömhus ska se ut. Jag vill bo i frankrike är en sak som nästan är säker iallfall!

Fan va långt det blev nu då. Men ni gillar väl långa texter? Det gör ni väl? :D

Här kommer lite bilder också så det jämnar ut det lite:


Jag idag i vad som ska föreställa gröna linser. Mamma köpte 90 engångslinser till mig och då fick man fyra olika färger i linser på köpet. Kanske inte så jävla grymma men det är väl alltid något?


Fanny och Andréa på den lille rökincidenten. Brittany har vi där i bakrunden med ja.


Plutt.

Nu blir det väl antagligen sängen och sen så är det helt plötsligt helg igen. För en vecka sen var jag nästan i frankrike nu. Det känns som att det var typ igår jag packade. Om några dagar är det väl jullov också. Men jag klagar inte!

Så får du mig ändå.

Idol är roligt. Bagge är skön som fan! I LOVE HIM. Förövrigt har dagen varit AS bra. Skolan var okej. Min kola var uppskattad. Det enda negativa med dagen är att jag ägnade mitt hål åt att leta efter ett papper i 1 timma typ men vad gör man inte för den man älskar?

Men nu till det allra bästa med dagen: När pappa kommer hem från jobbet räcker han fram min mobil som varit på lagning en månad. När jag satt i simkortet i den så kommer efter några minuter ett sms om att min dator fanns att hämta på ica anders! Två flugor i en smäll! Jag och mamma åkte och hämtade den snabbt som attan och sen har jag suttit och grejat och fixat och installerat så nu kan jag skypa och msna och allt möjligt hih :D

Har även bokat nya körlektioner idag så nu är jag på gång med det igen. Jag är så duktig!

Till något helt annat så tror jag att jag ska byta från webdesign till matte c så att jag kan läsa d i trean. Okej att jag hatar matte men jag vill kunna komma in på en bra utbildning sen så jag får väl kämpa på som in i helvete! Gör inget vettigt på webdesignen ändå så. Dessutom har jag inget att göra på dagarna ändå så jag kan väl lika gärna plugga matte haha. Deprimerande det låter.

Men bra dag iallafall, kanske för att det är 090909! En turdag kanske. Mamma tvingade mig att köpa fyra trisslotter (tvingade och tvingade) men jag vann tyvärr inget på dom. Fast om jag säger att det är min turdag så händer väl det något jätte dåligt snart. Så jag säger peppar peppar ta i trä och går och lägger mig :) Inga bilder heller för har inga på min NYA FINA dator!

Godnatt (K)

Come here loverboy!

God afton!
Varit ledig idag och det var skönt som attan! Gick upp vid halv elva och åt frukost vid 12. Sen har jag bara legat och kollat på tv och dirty dancing. Har gjort fem minuters kola också faktiskt och den blev supergod! Ska ta med och bjuda mina små söta vänner imorgon.

Snart är det dags för idol 2009. Någon som vet vilken stad dom visar från idag? Jag hoppas att det är från malmö så kanske man kan få en skymt av povel och narre :D

På tal om narre så har han visst rakat håret

Så ser det ut, hård som attan! (försökte göra så att han skulle pussa mot mig men det blev inte så lyckat).

EH vet inte varför jag skriver. Har inget att säga. Kan väl säga att jag ska äta yakotori sen (L) Så kan jag väl säga att jag och anna ska till göteborg på lördag och jag längtar som attan :D hihi hoho höhö. Sen så kan jag ju fråga om någon vänlig själ vill berätta för mig hur i sjutton man gör en header till sin blogg? JAG FATTAR INGENTING! Så det vore gulligt med lite hjälp.

Förresten så borde min dator och mitt headset komma om bara några dagar! Då kan jag äntligen börja skypa med linafina och narre :D det blir bra. Då behöver jag kanske inte längta ihjäl mig efter dom. Fan va skit jag babblar på om nu.

Jag kom på en idé.. Jag duschar innan idol! puss (K)

It ain't easy to say goodbye, darling please don't start to cry.

Okej nu är jag på bättre humör :) Har haft tre underbara dagar i Frankrike med min älskade narre :D Så det spelar ingen roll om jag är i ett regnigt sverige nu. För jag har ändå världens bästa pojkvän.

Men här är lite om dagarna:
På torsdagen kom vi dit och åkte till hans morbror och träffade massa folk. Sen åkte endel till sina sovplatser men vi skulle sova där så vi bäddade och gick och la oss.




Huset där vi bodde.

Vaknade vid nio på fredagen och åkte iväg för att hämta armaghan i stan. Men hon hade en timma kvar på nagelsalongen så vi gick på stan lite och myste och kollade :) Sen hämtade vi armaghan och åkte iväg till marseilles största arabiska fruktmarknad. MASSVIS med frukt och massvis med araber. Vi kom dit precis i rättan tid tills dom skulle be. Dom hade ramadan då så vi tajmade perfekt. Gick runt och kollade lite en halvtimma sen så köpte vi massa frukt och åkte vidare och hämtade Hasthi (vet inte hur hon stavar) på flygplatsen. Sen åkte vi till bröllopsstället och allt folk fixade massa. Efter en stund fick vi åka med några till stan och gå där med dom. Sen satte vi oss på Le Duplex (narres morbrors nattklubb) och fick varsin drink. Sen åkte vi tillbaka till bröllopsplatsen. Var där till natten och åt kyckling och så. Sen åkte vi hem och somnade gott.

Massvis med frukt!


Lite dricka till bröllopet.

På lördagen så väckte farzan narre och sa att han skulle åka och fixa massa. Skulle egentligen följt med men det var tur att jag inte gjorde det för dom kom tillbaka 20 minuter innan vi skulle åka till bröllopet! Jag spenderade dagen med att sola lite och kolla film och leka med narres små kusiner Ravan och Kean. Fick träna min engelska med dom så det var ju bra :) Vet inte riktigt men typ vid tre åkte vi mot armaghans hus och hämtade henne och sen in mot stan till stadshuset där själva vigseln var. Efter det åkte vi till stället där armaghan och hervé träffats för första gången och tog massa kort. Sen åkte vi tillbaka till narres morbrors hus (där vi bodde) och jag och hasti slängde i oss lite mat medans dom andra hämtade lite grejer. Sen åkte vi ut mot bröllopsplatsen där vi var hela kvällen. Det var roligt. Men dock förstörde blåsten kvällen lite då det blev svinkallt (ganska typiskt att det blåste just den dagen när det varit skitfint dom andra). Jag smakade på sushi och gåslever för första gången i mitt liv. Leverns konsistens gjorde så jag nästan spydde men det gick bra. Sen åt jag hummer för första gången också! Efter lite dricka och lite dans så gick jag och narre till vårat hotellrum och somnade. Men det var helt klart en rolig dag :)

Jag och Kean :)


Armaghan och Hervé


Älskar dig


Jag, Narre och brudparet :)

På söndagen vaknade vi vid tjugo över 10 och då var det bara att gå upp och duscha för 11 skulle det städas. Vi gick ner och åt frukost och sen åkte vi till narres morbror och hämtade våra väskor och allt och åkte sedan tillbaka. Där åt vi mat och sa hejdå till alla för att sedan åka Porsche till flygplatsen. Det var en upplevelse vill jag lova. Det kittlades till riktigt i magen när jag såg att hastighetsmätaren steg först till 180 sen till 200 sen till 230 och sen till 250. Så fort har jag ALDRIG åkt bil :) Sa hejdå till narres bror och pappa på flygplatsen och checkade in. Köpte en parfym på flygplatsen och då måste man visa boardingkortet så glömde jag visst det där. För sen när vi skulle gå på planet så kunde jag inte hitta det någonstans. Så kom det en tjej och frågade om jag hette josefin så sa hon att det låg uppe vid kassan där jag köpt. Jag fick springa dit fort som ögat och hämta det! Klantig som jag är har jag ändå tur :) När vi sedan landade i sverige så var pappa där och hämtade mig. Där fick jag motvilligt säga hejdå till min älskade. Åkte hem och somnade skönt sen!


coola


Narres tuffa bror med den tuffa bilen


Lite mat på persiskt sätt.


Jätte kul att komma hem till ett molnigt sverige :)

Ni som orkat läsa allt är duktiga haha.
Jag har haft en bra helg iallafall och massa kort finns på facebook:)

I gotta feeling.

Jag är hemma. Jag vill inte vara hemma. Jag är sjuk. Jag tycker att narre ska flytta hem. Jag tycker om frankrike. Jag tycker inte om regn. Jag skriver sen. Jag ska äta nu.

Whispers "Hello, I've missed you quite terribly."

God dag!
Sitter och kollar greys anatomy men borde egentligen packa och fixa allt. Fast packa brukar jag kunna göra på en kvart. Har dock ett problem att jag ALLTID tar med mig för mycket kläder och använder inte ens hälften av det. Men denna gången ska jag bara ta med det jag behöver! OKEJ?!

Har duschat iallafall och rakat mina ludna ben. Då märkte jag att jag flagar och bara har en fråga, varför? solade igår men kan knappast vara därför. Kul att ha torra ben på lördag :( Då vill jag ju vara fin.

Gjorde förövrigt en supergod frukost innan: stekt macka med stekt ägg och stekt falukorv på (Y) try it!
Men nu SKA jag faktiskt packa och sen ska jag äta och sen hoppas jag att tiden har gått snabbt så att det snart blir dags att åka! NARRE VI SES SNART :D

HERRÅ ha de gött i sverige mina vänner.


Såhär varmt och skönt ska jag ha det, fast vid en pool. (eller hinner jag sola nåt narreboy?)

So no one told you life was gonna be this way?

11 stycken har varit inne på min blogg idag även fast jag inte skrivit någonting! förlåt till er :D För ni älskar väl att läsa om mina oerhört intressanta dagar?
Idag kämpade det verkligen emot att gå till skolan.. Jag bara deppade och saknade narre och tänkte gå och lägga mig igen men INTE då, jag tog mig i kragen och gick iväg och det är ju bra. Var en rätt bra skoldag ändå med god mat och trevligt folk.

Efter skolan har jag provat min bröllopsoutfit och piffat till den lite. Sen gick jag och Amanda till Emma och tjötade lite och lämnade Emmas kjolar. Pratat vega också men känns inte som folk tar tag i saker åh! Men det löser la sig som vanligt.

Nu ska jag steka karré och äta potatissallad och dricka päronsoda och det ska bli underbart! Sen ska jag packa iordning lite för om ca 24 timmar är jag i göteborg och om 23 timmar och 30 minuter så lyfter jag från göteborg till marseille om allt går som planerat :)

Men hörrni, köttet kallar! (nej inte kallnar, kallar på mig)


Bild på mig och maja för att jag saknar henne!


She's a good girl, loves her mama.

Jag har gjort det! Jag har öppnat körkortsteoriboken för första gången och jag känner att jag kommit ett steg närmare körkortet. Okej det var väl kanske att överdriva för jag läste bara introduktionssidorna, men jag känner ändå att jag är på g! Jag ska ha det där körkortet innan nästa år och så är det bara :)

Förövrigt gör jag ingenting nu. Har läst samhäll ett tag och som sagt teori. Nu väntar jag på att mamma ska komma med kycklingklubbor som jag ska laga (värma i ugnen). Är vrålhungrig fast det var supergod mat i skolan. Det har varit en bra dag idag :D Det enda man kan klaga på är hur lång spanskalektionen är men det kompenserar väl att vi bara har två lektioner så jag är nöjd.
Övade på att gå i mina klackskor innan också men mamma sa att jag inte alls gick fult (dumma narre) så det var bara tråkigt. Måste sett rätt roligt ut när jag gick fram och tillbaka på våran gång haha.

för res ten så tyc ker jag att gre ys anat omy är li ka br a hur myc ket m an än kol lar på d et.

Nu: MAT


Hade inte suttit fel med kräftor och cola nu alltså.

Jag är den fulaste mannen i världen i lustiga huset.

Godmorgon!
Att börja 10 på tisdagar är helt klar underbart! Denna tisdagen har jag och narre varit ihop i 26 månader (så puss på dig) hih :D Denna tisdagen saknar jag hafner massa. Men hon har det bra så det gör inget! Denna tisdagen har jag bara två lektioner (fast det har jag dock varje tisdag) med ett gigantiskt hål mellan dom. På det hålet ska jag gå och leta papper och mata en firre! Har träning idag med men vet inte om jag orkar. Får se helt enkelt!

Jag orkar inte röra på mig. Gick upp för en halvtimma sen och har inte ens ätit frukost än! Så nu ska jag äta frulle, hitta något att ha på mig och sminka mig :) Men supersnabb som jag är så klarar jag allt det på 20 min!

Have a nice day Mr. O'Donnel.



Bra fotat av mig eller?

RSS 2.0