and that's how you know you'll never cheat on your boyfriend

you have a dream about Bruno Mars and when he tries to kiss you,you turn away your head.

jag menar.. händer det inte då så händer det aldrig.

so much closer

Today's the day I pray that we make it through. Make it through the fall, make it through it all.
And I don't wanna fall to pieces, I just wanna sit and stare at you. I don't wanna talk about it, and I don't wanna conversation,
I just wanna cry in front of you. I don't wanna talk about it, cause I'm in love with you. You're the only one I'd be with til the end.
When I come undone, you bring me back again. Back under the stars, back into your arms.

ge mig 20e maj


lite så känner jag idag

turn the lights off

säger bara fuck earth hour! jag är själv hemma och livrädd när lamporna är tända.

ja.. här sitter jag hemma ensam på en lördagskväll när mina vänner festar, men det är självförvållat! vill vara pigg imorgon så man orkar hålla igång hela dagen. ska nämligen vara hårmodell för vänners projektarbete.

klockan 21.00 ska jag vrida fram klockan så att den är 22.00 och då ska jag gå och lägga mig. ska faktiskt gå upp 6 som egentligen är 5 så det är okej.

nu ska jag kolla på när cimon lagar mat, ett snyggt tidsfördriv kan man förklara det som!

alla monster som har tänkt att attackera mig ikväll, akta er. jag är livsfarlig! ungefär som roza var när rodney la sig på loftet.

ingen kan fly när idealen bara ekar

jag vill så himla gärna till peace and love så att jag kan få se kapten röd!! om jag får jobba imorgon så ska jag fan i mig dit. punkt och slut.

på tal om punkt och slut som leder till gurkan som leder till bb så kan vi nu konstatera att jag inte tycker om martin lika mycket längre. minela ser fan ut som stryk och beter sig som en 14åring.

om vi ska tala om mitt liv så händer det inte mycket på den fronten. slutade egentligen 12 idag men satt och gjorde projektarbete till 4. eller gjorde kanske inte är rätt ord, blev väl kanske sammanlagt 1 halvtimme projektarbete och resterande satt jag och pratade.. ambitiöst josefin!

lurade andrea att jag tatuerat in Nariman på min svank i måndags, det var kul. trodde att jag lurat mamma också men hon skojade tillbaka, det var tråkigt.

JUST DET! fick skolmat som smakade prutt i måndags också. var rätt gott :d (smiley som slickar sig runt munnen)


nu hoppas jag att min kära vän elin är nöjd med mitt bloggande för denna gången! puss och kram

vad är väl en hel mobil?

idag hände det som inte får hända..
iphone i handen → böja sig fram → iphone slinker ur handen → iphone landar med glaset ner (med skyddsplast och skyddsskal) → tänka att det var inte en farlig tappning så den är nog hel → ta upp iphone → iphone har KROSSAD skärm!!!!

grät flodtårar, mamma försökte trösta mig och sa att det är en värdslig sak..
jag: "nej den är ful"
mamma: "skönhet är inte allt"
eeeeeeeh jo

fick iallafall mitt första g på ett matte c prov.

:'(

Whose broad stripes and bright stars

kände att det var jävligt onödigt att åka in till stan för att utvärdera samhällsprogrammet, så jag stannade hemma! har gjort lite english faktiskt. håller på att jämföra du gamla du fria med the star-spangled banner. skillnad? star-spangled är bra och fin, svergies nationallåt handlar inte ens om sverige.. vad är det för trams?!

en till grej som är tramsigt är att högskoleprovet alltid är första lördagen i april och att gällstadmilen alltid är första lördagen i april. gud vill att jag ska ha tråkigt!

anmälningen inför alla höstens utbildningar har nu öppnat och jag är minst sagt förvirrad. ska jag plugga ekonomi eller socionomprogrammet? ska jag gå i lund eller malmö? ska jag bli rik eller fattig? skiter it
skoja

ska ta en dusch för får inte lukta usch ikväll för det är inte bra (sista ordet ska rimma med det första när man rapar, rappar??? iallfall enligt nicky sthlm)


and I was like no nicky, wrong.. again...

cause I may be bad but I'm perfectly good at it

mycket som hänt sen senast jag skrev.. som vanligt då med andra ord! har varit i skottland med klassen och det var skoj! kan nu checka av från min lista dricka whiskey i skottland (om det räknas som att dricka när man smuttar 2 gånger).. mer saker som hände var att vi fick se på en mordrättegång, vi hade nog de konstigaste samtalsämnena på vårt rum, jag och fanny åt kfc (<3), emil blev sur för att han ser ut som justin bieber i ofixat hår... orkar inte tänka mer.



igår sov jag hos andrea. hon hade aldrig sett dirty dancing så jag kände att jag hade i uppdrag att visa den för henne.
"är det hääärifrån nobody puts baby in the corner kommer ifrån?!?!?!?" neeeej förlåt andrea ska inte retas mer, inte lätt att veta om man inte sett filmen ju
"handlingen känns lite konstig, det känns inte som något som skulle kunna hända idag"

nu blir det of mice and men följt av bb och sängen!

RSS 2.0