om det slår gnistror är det knappast dig jag tänder på

papret är klart!!!!! är inte nöjd med det men klart är det fan! så.jävla.skönt. ska till skolan nu och ge det till 8 stackars klasskamrater som ska analysera det haha.

min syster ringde mig imorse (väckte mig nästan) för att se så jag levde. hon hade drömt att vi var i ett krig och hade legat och gråtit hela morgonen. jag drömde också en hemsk dröm inatt. drömde att jag kollade var det var för datum och då var det 9e augusti. jag fyller år 8e augusti och ALLA verkligen ALLA (till och med jag) hade glömt av min födelsedag.

mar to the dröm!!!

nu ska jag kila iväg. efter skolan ska jag inte göra något skolarbete för jag ska träna och chilla som få plus att jag inte har något att göra i skolan just nu. HAH! på bara några timmar går livet från att suga till att nästan äga. att ett litet dumt paper kan göra så mycket ont.

bilder från min 18årsdag (ej glömd!)

fan vad många paranteser det blev här då.. wellwell

soy el chico de las poesias

sitter på golvet i köket och väntar på att mitt ris ska koka klart. tänk vad jobbigt man hade det förr när man var tvungen att gå tillbaka in i sitt rum för att underhålla sig medans man väntade på något. tacka vet jag internet i mobilen! badar till och med med min ajfon. lila spännande varje gång: "ska jag tappa den idag tro"

efter att jag ätit mitt ris och mammas köttgryta så ska jag skriva en analys och en sammanfattande diskussion. efter det ska jag fira mig själv med att äta en dumle och sova. fint liv va? jag har inte ens satt i mina linser idag bara för att jag inte ska kunna distraheras av tvn!

här får ni två bilder från idag. på den ena sitter jag och är trött på paper och den ena visar min sits just nu. vet aldrig vilken ordning bilderna kommer i när man bloggar från mobilen så det är ju spännande!


men han har aldrig fått dig att komma

så osmart som jag känt mig den senaste veckan har jag aldrig gjort i hela mitt liv. först och främst det här jävla papret som ska vara klart på torsdag och sen pubquizen i lördags. handlade om mat så det borde ju varit mitt ämne. måste varit vinet som gjort oss jävligt dumma för alla 5 var eniga att det tar 1800 sekunder för maten att nå magsäcken?!?!?!! vad tänkte vi med där?
jaja
kvällen var kul iallafall så länge den varade. tydligen smart av mig att dra vid 11 och DESSUTOM glömma cykeln vid villan. jag säger inget..

var på breaking dawn igår. blev som vanligt kär i edward och fattar som vanligt inte hur jag ska stå ut i ett år till tills nästa film. men det som väntar på något gott

väntar ALLTID förlänge

vill träna idag också men frågan är om min hals pallar trycket. kanske på tiden att bli smart tänker ni då. men jag tänker att jag ska bli fit och det blir jag inte sålänge jag sitter här och sitter. smart blir jag inte heller av att blogga istället för att hitta info om pastoralmakt, paternalism och underlåtenhetsmakt. men jag har iallafall kommit en bit idag! det skall vi icke förglömma!

mina smarta classmates<3

över och ut

but I'mma be under the mistletoe

kissie-läppen är (tack och lov) borta! den har däremot ersätts av ont i halsen, men det kan jag leva med. utseende är ju faktiskt allt.. ELLER?

en annan händelse i mitt liv; har börjat spela megajump igen vilket inte gynnar mitt paper. men det kan vi skriva på imorgon eller nästa dag eller nästa dag men inte nästa för då ska det in! om det är klart då så ska jag fan ge mig själv en high five och ett par skor. AMEN to that!

nu ska jag hitta fler viktiga anledningar till att inte kunna skriva. städa lite kanske? eller kanske sova? måste ju trots allt vara pigg inför pubquizet ikväll. har ju ett underbart lag bestående av mig, camilla, sofie, sandra och julia! kan ju inte bli annat än vinst.

helloo im upside down! finner inte min korsett någonstans.. tänkte ju ha den till kvällen. får rota lite längst in i min almost-walk-in-closet..

rörigt inlägg.
får va så.
mitt liv är lite rörigt!
hejdå

lets do it again, how we did it on a one night stand

haha alltså allvarligt... hur kan man vakna upp med en svullen läpp? vill inte vara kissie :(

sexigt va? detta skriver jag för att slippa skriva på mitt paper. men har kommit på att vi "bara" måste skriva 5 sidor så nu har jag helt plötsligt inte lika bråttom. fast det har jag..... löser sajj!

 

ikväll ska jag se idol med camilla. ska göra världens godaste fruktsallad också! imorgon är det lördag och om jag ser ut som ovan så kommer mina planer att gå i kras.. käre gode gud få bort det under natten? det roliga är att det ser mindre ut på bilden än vad det är.

 

NEHE skriva lite empiri på det kanske? hade


länge leve längesen

jag är sjukt trött på att plugga, att jag inte kan skriva paper, att jag inte har något träningsvärk i magen fast vi gick på sjukaste passet igår (måste gjort fel), att jag är sjuk, att folk suger, att inte ha några pengar, att det är kallt, att jag inte har någon som helst självdiciplin....... JA på det mesta helt enkelt!! så är det med det och jag tänker inte bli glad förrän något av detta ändras. helst allt. badet kallar och kallnar. tack och hej

alltid




I love you more than words can tell

it's not the same when I now look and speak to him

vet ni vad jag såg nu när jag loggde in här? att jag har skrivit 401 inlägg. det betyder alltså att det 400ade inlägget är skrivet av camilla......................... KÄNN DIG SPECIELL

jaja vad säga. är i helsingborg igen och min säng är underbar! inte lika underbart med skolan dock.. har ingen skola tills på måndag men ska under den tiden skriva ett paper på 7 sidor och jag KAN INTE!!
blir.
så.
frustrerad.

fast har klarat allt annat i mitt liv så ska väl förmodligen klara det här också.. peppar peppar.

förövrigt så var jag och camilla på gymmet i nästan två timmar innan. aktiva var vi under dessa två timmar också så jag känner mig riktigt nö. så nöjd att jag kan sova nu.

här har ni min tatuering jag gjorde i lördags. det gjorde skitont.

somebody that I used to know

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing

And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

När det känns som att låtskrivaren läser ens tankar..

Great minds think alike!

Idag fick jag (Camilla) äran att skriva i Josses blogg. Borde jag känna mig speciell? Kanske inte då nästan hälften av hennes blogginlägg är skrivna av vänner. Men det är okej, lite speciell känner jag mig!!!!!!

Jag har i alla fall fått äran att lära känna denna fina människa, en nollningsvecka med dig (och sofie) kunde inte ha blivit en bättre start på våra kommande pluggår. Galenskaper på galenskaper, onyktra i skolan och plugg på det. Att vi klarar den största tentan utan att behöva hårdplugga visar hur smarta vi är, ”allting kommer bli bra tillslut” - vårt livsmotto.
Trots att jag är två år äldre är det inget som märks, är det jag som är omogen eller Josse som är mogen? Nja, måste vara det förstnämnda, ni som känner Josse vet ju hur hon är - Inte mogen.
Vi ska i alla fall plugga tillsammans i 3,5 år. Detta kommer att gå hur bra som helst och vi kommer vara med om mycket. Gråta, skratta och bli arga tillsammans, kommer bli svårt att se Sofie arg dock☺ ”Jag är sååå arg just nu!!!”
Får heller inte glömma skinny, sexy, bitches till sommaren:) Träning på måndag!!!
Detta blev ju rätt djupt ändå men du är en fin skapelse och jag gillar dig! <3

guess i'm on my way

kommer vara helt död efter denna veckan... går upp kvart över sex varje dag. det är INTE MÄNSKLIGT!!! har iallafall orkat kolla film med elin, elin, lina, emma och amanda ikväll. träffade även schur en sväng innan det! mucho trevligt :) blev även livrädd för blixten på en fartkamera när jag åkte hem innan. inte jag som kört för fort denna gång dock!! tänkte skriva något roligt elin sa men har glömt av vad... skit också. lägger mig istället! kort från ikväll:


randoms

här kommer lite bilder som jag tycker är lite roliga
här är finalina i duschen på ett fotbollsläger, på tal om lina...
när denna bilden togs så satt jag och linas PV o diskuterade hennes klyfta, vi gillaren.
amanda, en kär vän till josse, även mig, går all in.
som sagt
en gammal gammal bild på finefanny. eeeeeeeehe
sexi mama alltid redo
HEJ HEJ!
ja, det var nog allt för idag.
Godnatt HDG HAJ // Elin

random

VARNING för bildbomb.
tänkte lägga upp alla bilder jag hittade på josse på min damla dator här men blir lite mkt så får begränsa det lite
detta var den första bilden jag hittade, en gamal mobilbild från 2009. I skolan. På en rast.
en fin bild från påsk
cool bild från påsk (2009)
glad
aningen dragen skulle jag tro, hemma hos sin näst mest trogne läsare.
här är hennes näst mest trogne läsare, RK90 han läser ca 70 bloggar. han gillare!
här är hon go som vanligt på påsk2010
jävligt go
i told you so
här är hon fin på vega
också vega, en annan gång.
på middag hos gabriella
på môsa
på trädgården
dagen efter midsommar i halmstad 2010 :)
ja o joss på påsk 2010
ja o joss på midsommar 2009
påväg till Ios efter en crazy bilfärd till landvetter.... i say no more
på ios
på en båt
restaurang
en katt på maskerad
josse o lina hehe
här är josse på hotellet, full, försöker ge bort drinken, misslyckas, för full
detta var nog allt för denna gång, här är en bild på mig som jag tror att josse har tagit haha
jävligt cool.
hejdå
M.V.H Elin

josses helg

åt på viggos med narre i fredags
körde bil hem
åt god mat och firade mamma på kvällen
lekte med mina kusiner i lördags
var på fest på kvällen
det var kul
igår var jag trött men träffade elin och Lina
åt asgod pizza
idag har jag haft praktik
ville dö när klockan ringde för jag hatar att gå upp tidigt
men det var intressant idag
nu äter jag marabou
och kollar halv åtta hos mig.
Detta är vad josse gjort i helgen, och hon har skrivit det själv, det enda jag ändrade var marabou, för hon skrev maraboue -.-
jättekul inlägg....
// ELIN (förlåt att jag förstör rubrik-låt-grejen. HAHA)

voffelivoffvoff

vill ni veta vad jag tänkt på majoriteten av denna dag?

min hund.
ja.
min hund!!
saknar honom så jag tror jag dör snart! drömde även inatt att jag räddade honom från att drunkna. min älskade söta voff vad jag ska pussa dig på fredag!!

här kommer alla bilder som jag någonsin lagt upp på sudden på min blogg. OCH JAG VARNAR ER NU! ni som kommenterar något om att sudden är dum på min blogg ska jag slå!! HÅRT!!

morgonmysvoff

kvällsmysvoff

allmäntmysvoff

gladvoff

nöjdvoff

modellvoff

kanjagfåengodisvoff

chillaisoffanvoff

busvoff

jahaja men plugg på det? skärpning jossera!

RSS 2.0