natten är vacker, du är som natten

hur FAN kan man bli SÅ hungrig hela tiden av att bara sitta still och läsa? det tar inte stopp någonstans. blir fan mindre hungrig när jag tränar. längtar tills på söndag för då ska jag gymma hihiihi
 
okej blir sjukt stolt över mig själv när jag skriver så? hade aldrig hänt för två månader sen.
 
idag var jag smart nog att be mina kära pluggkillar att skriva när de åkte hemifrån. så behövde bara vänta lite ändå. vad fan hände där? de åker liksom bil och jag cyklar. pluggandet gick inte så bra idag. jag orkar inte lära mig mer. axel kom och fikade också vilket var trevligt!
 
varför gör jag frågetecken i min blogg jämt................. det är fan en stor fråga men vägrar sätta ännu ett.
 
här är mina mysiga pluggkompisar och mina en väldigt liten del av mina älskade böcker/häften som får mig stark i armarna
 
 
nu ska jag låtsas plugga lite till sen sova

I'm born again every time you spend the night

min hjärna är helt fullproppad just nu. olyckligtvis, då jag behöver få in ungefär dubbelt så mycket tills på fredag. en föreläsning på 6 timmar bestående av arbetsrätt, migrationsrätt och ca 70 studenter som alla är (i princip) lika nervösa och lika många frågor. stackars morten.
 
en annan sak jag tänkt på är att det är tur att vi inte har tenta oftare. om vi hade haft det är risken stor att jag hade vägt ca 10 kg mer. jag kan INTE plugga utan godis.
 
igår fixade jag mina vampyrfangs inför fredag. det var jävligt pilligt men jävligt värt. vill ha på mig dem hela tiden. seriöst.. jag lever fortfarande på hoppet om att det snart ska komma en sjukt snygg vampyr och bli kär i mig och vise versa. pratade med mamma om det innan och hon tror att han kommer snart! OM det blir så kanske jag blir känd bloggare?? har alltid velat tjäna pengar på att göra så lite som möjligt. bra utbildningsval av mig då!
 
nu ska jag fortsätta i att strunta i städningen och gå och sova istället :DDD om amar och philip är sena till vårt pluggande imorgon ska jag ge något form av straff, hjälp mig med vad? orkar inte något olagligt för jag får bara pyttelite ungdomsrabatt om jag begår ett brott. tror jag. fan.
 

Utkast: Oct. 27, 2012


they goes, they hunt, if he cant do it, then vem fan kan?

hej
 
åt precis ett perfekt kokat ägg. har gått och blivit en riktig äggkokare den senaste tiden! sen så sitter jag och försöka svara på frågan om vad en som vill söka uppehållsstånd från chile ska skriva på sin ansökan. jag har ingen aning :)))) får hoppas jag vet det om en vecka.. eller så får vi hoppas att det inte kommer någon sån fråga.
 
nej men seriöst så är det tenta om en vecka och jag har aldrig känt denna ångest så stark innan? jag vill typ gråta hela tiden (det gör jag dock inte, lovar) och så vill jag bara skita i allt (det gör jag inte heller mamma).
 
har faktiskt lite roligt i mitt liv också då min kära vän/granne carro fick mig att gå med i en dateing-sida för några dagar sedan. första som skriver frågar om han fick strippa för mig på msn. synd att man inte använder msn längre!
annars är sidan ganska skoj, man får ju uppmärksamhet om inte annat. kul. osv.
 
 
kul att jag glömmer att jag skriver blogg och kommer på det 8 timmar senare.. pluggandet gick inte så jävla bra så blev tjurig och ville inte träna. men det gjorde jag ändå och det var så jävla skönt! är det nu tiden är inne för mig att bli lite fit?
 
troligtvis inte men. fts

 

rack city bitch rack rack city bitch

här åker jag hem och överraskar elin så hotar hon mig med att hon inte kommer blogga innan jag och amanda gör det. därför gör jag min del nu.
 
sitter död i soffan efter att rk körde slut på mina ben innan på gymmet. han körde på taktiken "om du inte gör 3 till kommer hela din familj att dö, även sudden" och jag tänkte neeeeeeeeeeeej inte sudden. vi ska även ut och gå om en timma. det är ett stort frågetecken på om jag kommer kunna röra mina ben imorgon. jävligt spännande.
 
jag borde inte sitta här och skriva. jag borde läsa boken jämte mig som heter "kön och juridik i socialt arbete" men jag är pluggtrött. inte så bra timing med tanke på den gigantiska tentan om två veckor. men det löser väl sig, om inte sticker jag till hawaii eller något. lika bra det :))
 
nu börjar halv åtta hos mig och jag anser mitt bloggande fullbordat!
 

RSS 2.0