and I don't ever ever want to grow up

nu har jag varit hemma i exakto en vecka. får väl säga lite vad som skett dådååå.. var i jönköping och köpte sista julklappen med lina, amanda och elin. bakade en jävla massa julgodis då alla mina vänner jobbade på dagarna. sen var det helt plötsligt julafton och den var mysig! narri kom och åt här på dagen. man kan ju tro att det var för att träffa mig men om jag ska vara ärlig så kom han nog för lite svensk hederlig julmat?

när vi kollade kalle anka försökte vi få min lilla kusin på 4 år att sitta still och kolla... gick inge bra...."men åååååh jag såg ju det här FÖRRA året" "jag har sett det här i 46år"

sen juldagen igår. förstår inte men varje gång alla tjejer förfestar tillsammans blir alla så jävla fulla, jäkla hets alltså!! men roligt var det minsann. inte så roligt 10 imorse, roligare vid 1!

jaha nehe nu håller dagmar på att härja hör jag. får väl sova på det!


2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jag tog studenten, jag handlade på systemet, jag började plugga på högskola, jag flyttade hemifrån, jag tatuerade mig och jag tog ett svårare beslut än jag någonsin gjort innan.. 

Har du några nyårslöften?
nej, de hålls aldrig ändå. jag har ingen självdiciplin what so ever

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej.. synd! vill gosa med en bebi

 

Vilka länder besökte du?
cypern, skottland, norge och knappt danmark. sjukt dåligt rese-år

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
27e maj och 14e september

Vad var din största framgång 2011?
att jag flyttade och började plugga


Största misstaget?

att jag inte tog vara på vissa stunder mer


Bästa köpet?

USA-resan jag och lina bokade förra veckan :D:D:D

 

Vad spenderade du mest pengar på?
USA-resan jag och lina bokade förra veckan :D:D:D

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
studenten gjorde mig glad, att få flytta och träffa camilla och sofie har gjort mig så sjukt glad!!

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
give me everything, levels, smoke weed everyday, somebody that i used to know, m.m.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
vissa stunder har jag varit så himla mycket gladare, medans jag vissa stunder varit så sjukt mycket ledsnare och argare och besviknare än någonsin innan


Vad önskar du att du gjort mer?
njutit!

 

Favoritprogram på TV?
kollar aldrig tv... men iallafall INTE sjunde himlen. spyr.på.dem.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
var med narre mestadels

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
som vanligt

 

Den bästa nya personen du träffade?

SOFIE OCH CAMILLA!!!!!!!!!!!!!!!

 

det var det året det


she knows better but she can't help it

his love is all she knows,
all she knows, all she knows
his love is all she knows,
all she knows, all she knows


it's the one and only j o double s e r a

snartsnartsnart kramar jag amanda!!! hur lycklig är inte jag som får ha henne här i 1 hel vecka?!?! går nog inte svara på..

jobbade på villan igår. blev mer folk än väntat så det var skitskoj! skojigast är när killar raggar på en och man är nykter och hör hur patetiska vissa är.. "jag känner igen dig..." "ja men det är ju hon från victorias secret"
well thank's but no thank's

nu kommer snart sandra och sofie. vi ska skriva på kontrakt!! hade på badet!


said I never thought I'd do it, never thought I'd do it

1.5 mille nu på temple run! MÅSTE slå en i min klass som har över 2 mille. helt insane om ni frågar mig. ska slå det innan veckan är slut om jag så måste göra det på föreläsningarna imorgon.

på tal om föreläsningar så var jag så jävla trött i morse, så HAR vi inte ens föreläsning för det har blivit fel i schemat. FUCK THAT SHIT. ska ha den klockan 8 på tisdag istället........ kommer vara kolsvart när jag går upp............ döda mig.....inte

imorgon ska jag jobba på villan igen och sofie och sandra (mina nyblivna sambos) ska komma och stötta mig <3 <3 <3 en rolig sak är att jag redan gillar min vår nya lägenhet och jag har inte ens sett den.

JUST DET höll på att glömma. idag bokade jag och några favvotjejer summerburst! FETT


damon salvatore <3 josserakossera

tror jag pratar för mycket om vampyrer..


temple run ftw

okej jag ljög innan när jag sa att jag ligger i sängen och inte gör någonting


if you ever leave me baby

när man inte har några serier att kolla på får man helt plötsligt hur mycket tid som helst över. skulle kunna vara bra om jag inte var så lat så att jag ligger i sängen och inte gör någonting under den tiden :)))))))))

förresten så hade jag kunnat ha en så jävla rolig blogg om jag kunnat skriva om allt här. men nu kan jag inte det för då finns det många som skulle bli upprörda! haha eller upprörda vet jag inte....? jo det är nog rätt ord. så det är allt lite synd det.

jomensåattehhh..

vill att det ska bli fredag. nuff said!

together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart




baby won't you come and take this pain away

OH MY GOD HON BLOGGAR tänker ni nu
iallafall elin, schur och camilla..

har hänt mycket sen sist må jag säga.. får väl börja med julsittningen dådå! den var skoj. god mat och jag fick en gigantiskt kortlek i julklapp som spreds ut över hela villan sen. förlåt du käre barlag som fick städa efteråt! men jag bad faktiskt inte om den, folk var däremot helt galna över att få kort av mig; "kan inte jag få hjärter ess?!?!" varför gillar alla hjärter ess så mycket?
jag, camilla och sofie hade tummisat på att alla skulle ut den kvällen. det var bara jag och sofie som höll det löftet. camilla är alltså inte att lita på när det kommer till tummen....
kom hem 5 och gick upp 9 typ. INTE pigg. sofie ringde och sa att vi fått lägenheten och det blev halleluja moment. hela den morgonen var asbra och jag har bara en sak att klaga på. men det klagandet är bara till för mina närmsta homies.

efter det åkte jag tåg och försökte att inte spy. älskar att åka tåg bakis! kom hem och bakade pepparkakor och spelade spel. sjukt roligt att spela "med andra ord" med fulla vuxna. fulla pappa drog till med ett as dåligt skämt som folk skrattade alldeles för mycket åt;
någon: "han sjöng att han vill ha en egen måne"
pappa: "josefin sjunger bara att hon vill ha en egen skåne"

på lördagen färgade emma mitt hår så nu är jag nöjd igen. på kvällen var det hotellet vilket var helt ok. gjorde inte så mycket annat hemma. umgicks med kompizzar.

träffade narre i tisdags när jag körde ner hans bil. hann umgås ett tag i ren josse&narre anda, nämligen ligga i sängen och inte göra någonting. blev svinsjuk så onsdageftermiddag-fredag har jag legat i min säng och kollat på vampire diaries. har kollat ikapp så nu får jag vänta tills januari eller februari på att se damon igen.. får se om jag klarar det eller inte. jag tror på inte.

i helgen har jag inte festat någonting. jag och camilla har kollat på idol och på eva och adam. nästa helg ska vi festa desto mer för då kommer min bästa vän hit och jag längtar ihjäl mig. vi ska julshoppa, äta på viggos, mysa, busa och ha massa skoj.

annars så har jag skola varje dag denna vecka. det har inte hänt sen i september. tufft studentliv waddapppp!

här kommer bilder för er som inte orkar läsa text. vet att det finns en del sådana här med!

adams finaste pepparkaka


gamle pappa försöker förklara något ord


olivers finaste frisyrskapande


sudden tappar tänder!!!


och sist men inte minst elin. bara för att bilden är så sjuuukt snygg!

adios amigos

RSS 2.0