don't you worry about a thing

okej jobbigt att veta vart jag ska börja... wellwell

hemma från bad gastein och det var en av de bästa resorna jag gjort. lärt känna massa nytt underbart folk från campus och skrattat så jag fått kramp. jag har träffat min älskade emma och festat med henne och hennes nya vänner. träffade även världens goaste människa som jag inte ens vet om jag kommer träffa igen och det är väl det enda negativa med det hela.. plus att jag saknar emma.

det jag vet just nu är iallafall att nästa år är det jag som säsongar. plugga kan jag göra när jag blir gammal och grå!

interna höjdpunkter med BG:
  • det er for vildt!
  • jag är sexig och jag vet det
  • sofies skidåkning
  • HÖRRÖDU
  • är denna yoghurt glutenfri?
  • skevt
  • ellooor?
  • när greta tappade skidorna i liften... eller?
  • slåss inne på silver bullet
  • komma in på sitt rum på morgonen och se att det ligger en kille i sängen??? tacka och buga och ta emot ja
  • MEN VILKEN DANSK ÄR DET DU MENAR DU HAR SÅ MÅNGA?!
  • opsi dajsi dajsi do undrar vilket språk han tror jag pratar nu?

kommer inte på mer nu men det är säkerligen mycket mer... vill åka dit nu men istället ska jag sätta mig och plugga i flera timmar:):)):):)):)):))))))))))))))) love my life


jag kommer aldrig vara dig trogen

hemtentan inlämnad, fått mat lagad till mig, pratade med amanda igår och dom levde, bg om en vecka, flytt om 3, avicii om några veckor. kunde haft det värre! måste njuuuuuuta va

jaha nehe jaha jo men sova kanske?? sov två timmar innan idag och är ändå trött nu.. like a baaauws

hey everybody! here's some fun facts: blev automatiskt inkastad i en smsrolette (smsgrupp.se har fakkat upp) och hamnade i en grupp som hette nannasbitches, visade sig att det var nanna som var en bitch! IRONI!!!!

whatevs

jaa jag är kär i zach galifianakis


fuck that shit

feelings you don't wanna feel
dreams you don't wanna dream


bitch behave


i'm a motherfucking monster

ibland är det jävligt skönt att åka tåg.. synd att jag byter om 20 min bara och jag lär inte få sån här skön plats på nästa.. har 4 minuter på mig att byta så vi får hoppas att sj-gudarna är på min sida idag va!!

idag har jag varit och ätit sushi mes robin och elin. kommer aldrigaldrigaldrig lära mig att tycka det är gott. tacka vet jag thai-mat. nu börjar jag bli lite orolig härför tåget står still och har stängt av sig och jag är fan inte i varberg än... måste kollas upp!


I don't mind spending everyday

idag är en dum dag. fick mail om att min bok var försenad så måste åka till helsingborg imorgon istället för att kunna göra min äckliga hemtenta som jag inte alls vill göra. har tappat all form av motivation dessa julveckor.. men den kommer väl förhoppningsvis tillbaka snart.

annat dumt är att jag lämnat mina älsklingar lina och amanda på landvetter idag. var så nära att jag inte grät och kände mig så stolt men då brast lina och hennes mor ut i tårar. då kunde inte jag hålla mig heller och det såg till och med ut som att anton blev lite blöt i ögat minsann!!

jaaja.. 2 månader och 2 veckor går fort så jag ska inte deppa över det mer :)))) men gud nåde om det händer något med dem!


don't forget me, I beg

orkar inte skriva tenta, orkar inte säga hejdå till 3 bästa vänner, men ibland måste man :))))))))) skiter i tentan for now och åker in till lina och snor saker från hennes garderob! det enda positiva i att hon är borta i 2,5 månader!


RSS 2.0