Josefin ur mina ögon

Hej alla (3?) läsare! Antar att ni inte är så många fler eftersom min vän inte är den flitigaste uppdateraren. MEN för att inte alla ska försvinna tänkte jag att jag skulle bloggrapea henne lite för att få er att stanna(eller fly, jag kan ha den effekten på folk också)
Mitt namn är alltså Amanda Lindskog och jag är Josefins snyggaste och bästaste(om jag får bestämma) vän. Och ja, jag gillar att använda paranteser! Tänkte svara på lite frågor som kanske får er att gilla Josefin mer, eller mindre. Vi får se, nu kör vi!

Hur träffades vi?
Enligt Josefin träffades vi i badhuset när vi gick i typ fyran och jag hade lurat henne att jag gick på vattenbalett(vad fan är vattenbalett!?) men det minns inte jag så jag berättar om det jag minns istället. När hon gick i åttan och jag i sjuan hade hon en kille i sin klass som var lite förtjust i mig och detta tyckte Josefin var väldigt roligt och bestämde sig för att börja reta mig för det? Där fick hon namnet Stickan som hon fortfarande heter som andra namn i min mobil.
Vad var ditt första intryck av Josefin? Ja eftersom hon började reta mig så fick jag bilden av att hon var skojfrisk och lite jävlig.
Stämde det? Om det stämde? Svar: Ja
Varför är du kompis med Josefin? För att det är så jävla roligt att reta Josefin när hon har fel och när hon inte får som hon vill. Också för att hon är världens goaste människa!
Vad är ditt roligaste minne med Josefin? Här skulle jag kunna skriva väldigt mycket eftersom vi har gjort endel störda men roliga grejer men en sak är när jag sa åt henne att köra in på ett ställe där bara bussar fick köra. Josefin fick damp och panik vilket självklart jag tyckte var roligt.
Vad är det bästa med Josefin? Det bästa är att du tycker om mig(såklart) och att du alltid bryr dig om när jag är ledsen osv. Också att du är rolig att dansa och festa med även om du dansar i en 3 meters omkrets.
Vad är det sämsta med Josefin? Att du har en horrible hund!! Och att du har en pojkvän som bor i Lund vilket betyder att du kommer flytta dit. (Inget illa mot dig Narre, gillar dig, det vet du)
Men du gillar Josefin även fall hon har några sämre sidor va? Annars hade jag nog inte tillbringat min fredagskväll att svara på frågor om dig hjärtat.
Tycker du att jag är rolig? Du kan vara jevligt rolig ibland, men förmodligen har du då fått skämten av Petter eller Narre.
Varför tror du att Anna Hasth jämt snor våra skämt? För hon tycker såklart vi är roliga och vill vara som oss (förstår henne)
Hur blir Josefin när hon är full? Tequilafull eller Breezerfull? Tequilafull så ligger du på toa och spyr och sedan låter någon(Lina?) få hem dig. Blir du Breezerfull blir du väldigt kramig, ska prata och dansa med alla vi träffar som du känner, dansar somsagt i en omkrets på 3 meter för att sedan somna i Vegby. Dagen efter spyr hon alltid!
Hur var det att bo med Josefin på Ios? Förvånadsvärt bra! Trodde det aldrig skulle sluta bra då både jag och Josefin är envisa jävlar och ska få som vi vill hela tiden men det gick väldigt bra faktikst. Vi hade sjukt roligt ihop och vi hade ett bra system att alltid låta altandörren vara öppet så den som kom hem sist (Josefin) kunde smyga in utan att väcka mig eller Lisa. Dock var det inte alltid bra då en natt vår granne (27årig lärare ifrån Alingsås) kommer in och sätter sig på min säng där jag ligger och sover och börjar klappa mig på huvudet och säger att jag är söt och frågar om han får sova där. Jag hänvisade honom till golvet och då gick han tillbaka till sitt rum igen.
När tror du att Josefin kommer bli mamma? Om du inte slarvar med preventinmedel så kanske om 5-6 år, ni båda ska nog ha slutat högskolan först.
Kommer du att försörja Josefin om hon blir fattig och hemlös? Självklart! Då får du komma till min herrgård och sköta mina arabiskahästar och min trädgård.
Kommer du hälsa på Josefin minst en gång i månaden när hon bor i Lund? Antagligen inte. Jag måste jobba och tjäna pengar förstår du lilla gumman.
Ska du hänga med Josefin till Lund på Valborg bara för att du vill träffa Petter? Nej jag åker till Lund för att bli riktigt jävla redlös! Självklart ska det dock bli roligt att slå halvt ihjäl sig i Petters trappa igen
Något du vill berätta om Jossera Kossera Johansson som hon aldrig skulle berätta själv? Hon skulle somsagt aldrig erkänna att hon har fel(vilket hon har ganska ofta men 1. Josse har alltid rätt 2. Har Josse fel gäller alltid punkt 1) Josse är väldigt förtjust i Chuck Bass och detta klippet http://www.youtube.com/watch?v=vSMSo68pHQs kan hon knappt kolla på utan att bli helt varm i kläderna!

Det var nog det jag hade att dela med mig av idag, kan mycket väl bli ett till liknande inlägg för jag tyckte detta var skojsigt! Hoppas ni stannar här (och säg fan åt henne att uppdatera mer!)'



she's a freak

 

 

axel ringde innan och jag dog lite.. av skratt. så. jävla. roligt!!

vad som händer i mitt liv sa du? jaa jag går väl i skolan, ska till lund på torsdag och det ska bli skön-t. i fredags var jag på bio och det var kul-t. speciellt när tjejen framför började skratta i en dead-serious scen. skakade i hela kroppen när jag inte försökte skratta högt! jaaaaaaa ja har aldrig varit med om nå liknande vettu!

nu håller jag på att planera ett crime här. seriösa grejer som gör att jag kanske kommer in på nation i lund. eller så kommer polisen och skjuter mig och sen knullar mig i kulhålet (INTE MINA ORD DET ÄR PETTERS!)

nu är det snart dags för bb och innan det ska jag göra mig redo för sängen. puss på er

RSS 2.0