so fuck who you want and fuck who you like

okej.. vad gör man när träningen gick så dåligt igår så man verkligen inte känner för att träna idag?? vill bara hämta godispåsen som är ute i köket (trots dålig godissmak i den) GE.MIG.KRAFT!!! får tänka på att det inte blir mycket träning på flera dagar nu så ska det nog gå an??

hade på mig kavaj i skolan idag! kände mig viktig. var viktig med för jag spelade piano när min kära Faddergrupp framförde en låt på lunchen på U2 (där de flesta håller hus på lunchen). man kan inte säga att we nailed it men duktiga var vi iallafall!

okej skärpning nu. först greys, sen träning, sen mat. lets do this!


you know I tried so hard to laugh, but I just don't know how

haluuuva! idag har jag vaknat, gjort klart min reflektionsuppgift, borstat håret (vilket var en lång process), varit nere på Telia och jag har även hunnit med att äta frukost!! produktiv dag och det enda jag har kvar nu är att träna, men det tar vi lite senare. håller på att kolla one tree hill nu, min önskan om att de skulle visa om allt från säsong 1 gick i uppfyllelse! allt i mitt liv flyter på så jävla bra nu så är rädd att något ska gå skit. får försöka tänka bort det och leva i nuet :))))))

skola två dagar i rad nu sen kommer min älskade Ida ner två dagar innan resten av packet! ska dra med henne till Helsingör för inhandlande av billig sprit inför Valborg. annars får vi se vad vi hittar på men mysigt ska det bli!!

p.s pirr i magen som inte går att sätta fingret på är spännande d.s


ljudet av ett hjärta

slö dag men ändå en bra dag! har tvättat och sovit och tränat och kollat gossip girl.. typ det. innan jag sommar så ska Camilla komma hit och se på satc och bb! måste göra min efterreflektion också men har ingen lust :))))) vill ha chocklad och min keps.. vart fan har den tagit vägen??? hoppas hoppas den kommer imorgon!

känner mig bara så glad just nu hihihoho!!

puss på er mina små kissekatter


heads will roll

hej amigos. mycket att göra och ingen tid att blogga. har haft det riktigt bra det senaste med hemkomna vänner och vänner på besök nere i skiåååne. helgen som varit var grym! elin och robin var här på torsdagen då det var tema sensation white på torsdagspuben, jobbade på villan i lördags och drog ut en sväng efter det, hade mysigaste söndagen på evigheter och som grädden på moset har det inte varit alls mycket i skolan! amazing rent ut sagt.

idag har jag varit i skolan en stund, efter den bjöd jag och sofie camilla på lunch då hon fyller år idag (grattis igen fina fina fina vän!!!!!) och efter det har jag hängt lite med ante och sedan varit på stampus årsmöte och valt in nya styrelsen.

nu är jag ledig i två dagar, då ska det tvättas och städas och slappas. på torsdag är det skola sen åker jag hem över helgen på konfirmation, 20-årskalas och framförallt för att träffa ännu en hemkommen vän nämligen vår allas Sprigg!

nu börjar snart bb och innan det ska jag diska. VILL HA DISKMASKIN SNÄLLA GE MIG NÅGON!!!!!

övrig info; exakt två veckor kvar till valborg


blandade bilder från mitt liv det senaste;

har tänkt att bli sk8ergirl vettni..

 


hatten din er besatt av satan!!!!

jefulens vad trött jag är! kanske inte så konstigt med tanke på att jag fick tvinga hem sandra från stan vid halv 6 imorse.. fick inte ens med henne. jäkla smurfjäkel! kul var det igår iallafall. mycket folk och inga klagande grannar! jag och sandra tryckte oss före i kön på cardan och blev hatade av några tjejer "alltså vissa människor kan inte bete sig" nejtack vi vet men jag höll på att kissa ner mig. snodde en drink också gjorde vi hahah..... herrejesus tror hon har dåligt inflytande på mig. but im gonna miss her jääättemycket.

wellwell.. idag har jag ätit brunch för 159 kronor. lätt värt då det fanns så himla mycket gotteeee! sen köpte fie massa gott godis till mig med. skön bakisdag helt enkelt! fast blir inte bakis längre. har fått för mig att mina allergitabletter hjälper mot det och det är typ bevisat då ingen av oss 3 som tog dom igår har mått dåligt idag. hur awesome är inte det då?!?!!?!?!

nu är det bara 40 min kvar till bb. vill varken att amandus eller jimmy ska ut... skicka ut de nya istället dom suger. bokstavligt talat gällande jennifer heheheheh.

just ja!! anton har fått moppe!!! jag ska få köra den en dag!!! kändes som man var 15 år igen när jag tog på mig hjälmen. härliga tider när man åkte mitt i natten på banvallen och var livrädd för allt och inget <3

RSS 2.0