You're tryin' to be cool you look like a fool to me.

Jag vet ingenting längre känns det som, men det man inte vet har man inte ont av antar jag. Jag saknar detta.


Godnatt :)

what you gonna do when they come for you?

Pepparkakskvällen igår innehöll pepparkakor, glögg, julmust, mat, dricka och monopol. Fyfan va tråkigt monopol det var, hör här:
Vi började att spela var för sig men sen hände det inget, då gick vi ihop till tre lag. Jag, Adam och Elin hade ALLA förutsättningar, mamma och malin hade en komplett gata och pappa och Göran två. Mamma och Malin hade dock jäkligt mycket pengar. Men iallafall, jag och Adam (Elin smsa mest) satte först upp hus på centrum och norrmalmstorg, vi bytte till oss lite mer så vi kunde bygga hus på andra ställen och vi planerade noga. Malin och Mamma bara körde på och hade sån äcklig tur, det var verkligen äckligt! Först åkte pappa och Göran ut och då fick mamma och Malin deras gator. Jag och Adam hamnade på deras med hotell byggda HELA tiden medans Mamma och Malin hamnade på chans, allmäning, fängelse, mittimellan våra gator och ja. På chans och allmäning stod det ALLTID att dom fick inkassera något eller gå till en gata som dom ägde. Jag blir arg bara av att tänka på det. Dom vann iallafall helt ovärda!

Efter monopol gick vi och la oss och jag vaknade 3, 4, 5, 7 och 8. Vid 8 kunde jag inte sova mer så låg och filosoferade. Gick och la mig där mamma sovit sen och kunde somna om till halv elva. Sen åkte vi väl hem och här hemma har jag pluggat och ätit yakitori. JUST JA! Jag ska träffa en av egoinas.se bästa vänner nästa helg. Det är fan coolt. Plus att jag läst hennes blogg också. Louise heter hon. Jag har fasen läst Egoinas blogg sen hon startade den typ. SÅ DET ÄR FAN COOLT! Eftersom jag fått tillbaka min käre mobil så kan ni få lite kort också.



Görans fina verk.

Jag är lika romantisk som vanligt.

Malin spillde lite grädde.

Nu ska jag låtsas vara intresserad av vem som vinner av barca och real. Får väl heja på barca då.

she was queen for about an hour

Godmorgon. Vaknade av pepparkaksdeglukt imorse! Så jag pallrade mig ner och tog mig en smakbit eller två. Så jävla gott, tror jag ska börja leva på pepparkaksdeg. Satte mig och kollade twilight lite också. Nu ska jag snart duscha, sen vid fyra åker vi in till stan och sätter igång! Ville gärna prata med min man lite också men han verkar ha försvunnit från planeten tellus. Fast jag har iofs bara skickat ett sms och det är nog mer troligt att han sover. Vi får väl hoppas på det iallafall.

Första gången feffis inte är med och bakar peppisar, plus att hon tvingat mig skriva i bloggen att jag saknar henne så får väl göra det. SAKNAR DIG JENNIFER JOHANSSON.


Detta är det enda kortet jag kan hitta på oss två ihop, dåligt kan tyckas. Det är dåligt men jag kan inte göra mycket åt det för Jennifer hatar mig. She fucking hates me, la la la love.


och om kvällen blir det mörkt, stjärnorna syns nu på himlen igen.

Har inte varit så tråkig fredag ändå.. Har kollat idol med mami och utklassat henne på reklamtävling! Hon fuskar iallafall inte som vissa andra (narre och rk90). Tror helt ärligt att jag ska sova snart. Huvudet gör ont och jag bara stör mig på folk som särskriver på facebook hela tiden.. sär skriver särskriv er s är skriver............ AJ HUVUD GODNATT

ser du stjärnan i det blå? allt du önskar kan du få

Om man vill något jättemycket och tror på att man ska få det så får man det!

Exempel 1
Jag undrade vad en låt hette och frågade alla jag kände, ingen visste svaret. Jag kollar på tv på kvällen och låten kommer i filmen jag kollar på plus vad den heter!

Exempel 2
Jag och kommer inte ihåg vem eller vilka det var hoppar av på icatornet innan en förfest, vi ska köpa slödricka och sedan gååå upp i snön till Anna. Jag tänker och säger "hoppas Narre är här så vi kan få skjuts upp" Vem möter vi när vi är på väg ut om inte Narre?

Exempel 3
När jag och Narre kollade film i helgen så tänkte jag på att jag ville se filmen 21 igen för det var längesen. Nu sitter jag här en fredag utan något att göra, slår på tvn och vilken film går där om inte 21?

Exempel 4
Vi är påväg in till liseberg när vi är på gothia cup. Jag pratar med Narre i telefonen och frågar fall jag ska vinna en nalle åt honom, han säger "nej vinn chocklad isåfall" Jag säger okej och lägger på. Det första jag gör är att spela på marabouhjulet och vinner stjärnvinst!

Finns många mer exempel men inte som jag kommer på nu.. och nej, jag tror inte att det är slumpen! Nu ska jag bara tro att jag vinner 100 miljoner på lotto. Fast det är de små sakerna som räknas.

http://www.apg29.se/nbilder/nyheter-04s19-pengar-33_368-1256979713.jpg

do you wanna be an Indian?

Idag är en fredag då jag önskar att min pojkvän inte bodde så långt bort, om han inte gjort det skulle jag nämligen tvingat han att vara med mig, jag hade lockat honom med min skönhet och sedan fångat honom. Det är tyvärr lite svårt nu så jag får sitta hemma och plugga spanska.. Plugga på en fredag borde vara olagligt! Provet jag hade idag gick as bra tror jag. Fast så får man väl inte säga för då får jag väl IG. Men det har trots allt aldrig kännts så bra efter ett prov. Nu ska jag fortsätta ha en tråkig fredag.. Lär bli idol sen. Imorgon blir det iallafall att baka peppisar woho! Hejdå nu. OJ, glömde nästan säga att jag fått tillbaka min mobil, hade varit kathaaaaaasthroofalth.


Mina trogna pepparkaksbakare

ha ha hi hi ha ha ho

frågan är varför man ska vara så extremt känslosam såhär på morgonkvisten? jag hatar ensamma morgnar.

and I'm free, free fallin'

Det inträffade en liten incident när jag simmade, nämligen så fick jag kramp i foten. Det gjorde så jävla ont så jag inte kunde simma och jag ville inte gärna ropa "hjääälp hjäälp jag drunknar!! hjälp!!" så jag bet ihop och simmade med ett ben och två armar till kanten. Det gick as sakta och jag kände hur jag var steget närmare att drunka. Men jag klarade mig med hedern i behåll! Har dock svinont i foten nu.. Annars så har jag och mami satt upp min adventsljusstake, det blev mysigt. Pratade också lite med Povel Croona innan vilket var väldigt trevligt då jag inte pratat med den pojken på år och dar ungefär. Han lät sig lik och sa "men är du dum i huvudet" haha. Inte kan väl jag hjälpa att umeå låter as likt luleå? Nu ska jag gå ner och ta ett piller. Nightynight!


världens bästa födelsedag med min idol sjungades för mig!


Någon mer än jag som saknar de före detta teknikarna på skolan?

annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda

aaaaaaaah tröttheten.......tar....över...jag...somnzZZzzZZzZzZz........ Så känner jag nu. Hoppas jag ska simma sen om RK90 kan svara någongång. Störande = folk som skickar ett sms, jag svarar och ställer en fråga, folk svarar inte tillbaka! En bra sak som jag fått reda på idag är att kära Emil Laposa ska ha halka samtidigt som mig *happy*. kommer ni ihåg när man använde såna stjärnor? *skrattar* hahah! Nu svarade Robban att han tänkt att kolla på när jag simmar eller nåt, whooot? Det får han inte. Detta blev ett lulligt blogginlägg. Nu tar jag mig och gör mig ett mellanmål. Fast en annan störande grej jag och Andrea pratade om i skolan idag, folk som inte hälsar fast man är kompisar/bekanta.. Det känns ju bara dumt att gå förbi varandra och låtsas som ingenting. AJA, hörs la.

p.s. nu svarade Robban att han skojade och att han ska träna.. tror att RK:t I RK90 står för rolig kille och inte Robin Karlsson d.s.

jag har en säng som står tom

Störande när man åker tåg:
• Tuggumi som folk kletat fast på spaken där man lutar tillbaka stolen. Oerhört irriterande. Vilken sjuk människa är det som tycker det är kul att folk ska ta i deras tuggade tuggumi? Den måste vara psykiskt störd! Känns som man måste tvätta handen tio år efter man råkat ta på ett sådant tuggumi.
• Människor som sätter sig vid fönsterplatsen fast deras plats är längst ut. Man vill inte verka as töntig och säga "ursäkta men fönsterplatsen är faktiskt MIN" så istället säger man "nej det är lugnt, jag kan sitta här" när dom frågar "oj, tog jag din plats? ska jag flytta ut"
• Människor som tar 100 år på sig att sätta sig på sin plats så att dom bildar en 10 meter lång kö med folk bakom sig.
• Människor som sitter och pratar högt i telefon om sitt privatliv.
• Människor som sitter och kollar på en konstant, så när man kollar tillbaka så flyger ögonen på dem iväg fort som fan åt ett annat håll, sen när man slutar kolla så hittar deras ögon snabbt tillbaka till en igen.
• Människor som letar efter sin biljett 100 år i sin väska när dom tydligt sagt i högtalarna "nu kommer vi kolla biljetterna, var god ha biljetten nära till hands"

Det var väl det jag kunde komma på just nu. Finns nog 100 saker till men skit samma. Jag gillar iallafall x2000 tåg, dom känns så lyxiga till skillnad från kust till kust tågen. Jag börjar bli expert på att åka tåg! Nu ska jag fortsätta kolla på desperata hemmafruar. Sen ska jag försöka att sova gott utan att en varm trygg famn håller om mig hela natten. Wish me luck!

En lurig kille!

you belong to me, I belong to you

Är fortfarande i Lund kära vänner. Ska åka hem idag och det tar emot, men det finns inte mycket att göra! Klockan 15.28 går tåget och klockan 18.30 ska jag vara Limmared, men om jag har rätt så är jag i Limmared runt sju för det brukar jämt vara aaaas försenat i alvesta. Har ni saknat mig nåt då? Ni fick ju ett fint inlägg från Narre iallafall haha, han är söt! Jag har kommit på att det snart gått 1/4 av mitt och Narres långdistansförhållande och de andra 3/4 kommer gå svinfort så jag har hoppet uppe! Denna helg har varit väldigt mysig iallafall, har mest ätit och kollat film känns det som.. och pussats såklart! Nu ska jag våga mig ut i korridoren och göra lite mackor hade jag tänkt. Sen ska jag packa ihop mina grejer och spruta narre-parfym på min sovtshirt så att den håller sig en månad framöver! CYA LATER ALLIGATOR


cool_kille_90

narre signar in!

tacopaj och niggerbollar stod på schemat ikväll. passar på att skriva in detta åt josse så slipper hon göra det när hon kommer hem.

just det ja, vi har myst lite också! och efter att ha gött henne med ovannämda kan ni ju tänka er hur det gick! ska ge er lite hjälp på traven:






nej då, riktigt så illa var det inte, hon är trots allt det bästa som hänt mig! 

peace ;) // narre

cause nobody loves me like you do

Jag orkade inte ta mig upp efter 2 timmar och 50 minuter så jag sjukanmälde mig och somnade om. Riktigt skönt må jag säga! Har ändå pluggat lite naturkunskap här hemma så helt oduglig är jag inte! Har också hunnit packa och duscha och raka benen och allt sånt där :D Ska äta lite nu men är för lat för att göra något. Blir nog att tina upp en färdig köttfärsås och göra lite spagettihhhhhh! Om 4 timmar åker jag till min pojkvän och om 7 timmar pussas jag! Det låter väl som en bra dag? Missar lite idol bara men WHATEVAH! CYA


and it's sad

jag fick rysningar av att se edward igen, håret på armarna bara knopprade sig! (du vet som när du andas mig i nacken nari?) så JÄVLA snygg, eller ne sexig är han som en gud. tårarna bara rann också.. det gjorde typ ont i hjärtat när han lämnade henne! JA jag kanske är lite mesig men så får det fan va! GODNATT (tror ni jag orkar pallra mig upp om två timmar och 50 minuter?)

Din kärlek och glädje nu fyller min själ.

Nu är det ca 2 timmar och 40 minuter kvar tills jag sitter och dregglar till Edward Cullen!! Annars så har jag bokat uppkörning och uppskrivning idag!!! Nu ska jag ta en huvudvärkstablett. Imorgon åker jag till Narre. Vi hörs när vi hörs!

http://2.bp.blogspot.com/_GeFnmHnH0CE/SPdge_jZeZI/AAAAAAAAC_E/dYGC4WEz8HA/s320/250px-EdwardCullen.jpg

kom, vi visar dom att det är vi, men det visste alla redan.

Något som får mig på grymt bra humör jämt är att sätta på mig hörlurar, skruva upp volymen på max och sätta på Familjen - Det snurrar i min skalle. Så jäävla go bas och allt jag får gåshud!! Prova själva. Fast helst på spotify för på youtube är det kasst ljud.


that's what I like about you

Mitt 100ade inlägg här på bloggen. Det är ju bra så jag tycker att vi listar detta inlägg med massa bra saker.

Det är bra att:
• jag har världens bästa pojkvän
• Andrea började på samhäll
• att jag känner mig lycklig
• jag förhoppningsvis snart har körkort
• jag har så fina vänner
• ha långdistansförhållanden, då man förstår hur mycket man tycker om varandra
• jag har börjat träna igen
• new moon är imorgon
• jag ska till lund på fredag
• jag snart får åka snowboard
• mitt N äntligen har blivit lagat
• jag nog får tillbaka min mobil vilken dag som helst nu
• jag inte har några läxor alls idag
• mamma ska hjälpa mig att städa mitt rum sen
• snart halva läsåret har gått
• Narre kommer hem länge under jul
• jag ska få voddler invite
• jag ska kolla one tree hill nu

Se vad mycket bra saker det finns! Bäst av allt i hela världen tycker jag detta är:

it's the final countdown

Råkade säga till Robin att han skulle bli min personliga tränare innan, så nu är han i full fart med att drastiskt förändra mitt liv. Ingen mer oboy, jag ska äta kyckling och fisk och jag vet inte allt vad det är.. om jag äter gröt får jag inte ha socker! Har typ glömt bort hälften. Ska tydligen ha någon tävling också, så pratar han om massa kcal och grejer och jag fattar inte en tiondel av vad han pratar om. HUJEDA MIG! men jag klagar inte.. än.. Jag gör det för beach 2010 och för Narre! Sån jävla grym flickvän så det är inte klokt.

Jag om ett tag:
http://coedmagazine.files.wordpress.com/2009/05/megan-fox.jpg

dreams are coming true

Jag är med i Fokis tävling (http://fokis.se/) där man kan vinna en Iphone! Om jag vann skulle jag vilja ha detta skalet från denna sida:
http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Engraved-Case-med-fjarilar-rosa.html


Då hade Narre blivit glad för han vill att jag ska ha en tjejigare mobil och jag för att jag vill ha en Iphone! Håll tummarna eller nåt :)

play the best song in the world or I'll eat your soul

ville bara säga att jag simmat i typ en timma idag, 50x25 meter ungefär. kommentera att jag är duktig annars kommer jag ALDRIG träna mer. plus att edvard var där och gjorde allt värre när han simmade om mig stup i kvarten.

annars så är min mamma smart som vanligt.. jag stod och stretchade vaderna lite (som jag förövrigt har asont i redan, tänk då imorgon.. PURE PAIN!!) så sa hon "man får ju inte träningsvärk av att simma" detta var jag: -.-
min madre ska nog prova på det där med träning snart.

jag idag:
http://mrsforsberg.blogg.se/images/2007/simma_1193701926_812290.jpg

I've got this feeling down deep in my soul that I just can't lose.

HALLÅ! Kolla här! Igår när Nils "storstadspojken" Grundberg igår skrev att man skulle skriva baka, städa och laga mat till Bella så hängde jag självklart på, kolla här vad jag möts av idag:


Bild från Nisses blog,g kolla här http://storstadspojken.se/tack-2/#respond
Jag, Josefin Johansson är med på en kändis blogg så alla kan se! Jag tycker det är coolt. Nåt som hade varit ännu coolare hade ju varit om det nu varit en länk till min blogg men man kan väl inte få allt här i världen..

Idag har jag varit i skolan och varit på körskolan, där bokade jag slutprov med Anders på torsdag wohoooo! Nu ska jag ta mig en matbit, sen plugga spanska och sen vill jag simma men vi får se vad pappa säger om den saken. Jag sa att han kunde sola och simma lite men han sa "jag vill inte bada i det vattnet" då sa jag "varför inte?" så sa han "det säger jag inte till dig" då sa jag "hepp"
Hej på er / Josse the celebrity

I'll be by your side you know I'll take your hand

http://dailymishmash.com/wp-content/uploads/2009/10/fec-mark-salling-2.jpghttp://images.broadwayworld.com/upload/44628/tn-500_salling_sd1222905.jpg
Gissa varför jag gillar Glee? Förutom att det är en bra serie i sig så är det ju inte fel att få se Mark Salling. Fyfan va snygg! Han är till och med snygg i den där lilla tuppkammen och hur många killar är det?

Annars så har jag väl en tråkig söndag som vanligt. Fast jag klarade slutprovet på teorin på första försöket innan och det kändes SÅÅÅ JÄVLA skönt! Fick chockladpudding efter maten idag också för Pappa saknar när han jämt åt efterätt på söndagar när han var liten haha. Ska nog fortsätta kolla Glee nu. PUSS

but I don't look back

Hej mina vänner! Om ni inte har något för er kan ni rösta på min man här http://voddler.bredbandsbolaget.se/#/filmgalleri/c8c644199daf0eefeaed00410b2ab163f05e44ca
(as dålig film men det spelar ingen roll, han är söt).

Jag har precis duschat och ska ta på mig rena kläder och så. sen ska jag åka till Anna med Amanda och Emma så är det lite tjejer där :D Blir nog mysigt tror jag. Ska äta thaimat! ha en fin kväll.

när det blir varma sommardar

Titta vad jag har gjort nu :D Min fina haffe!


Those were the best days of my life

Om jag fick välja vad jag helst av allt i hela världen skulle vilja göra nu, så skulle det vara att åka längskidor med Lina i norge. Jag har nog aldrig skrattat så mycket och jag önskar att vi hade det på film! (för att inte tala om första gången jag åkte längdskidor hos Elin Thuresson för första gången, det ligger tätt bakom). Om det finns något som jag inte är bra på och som jag erkänner så är det detta:


I know you gotta go, cause you got things to do

Kan ju passa på att berätta en lite komisk sak vår mentor Eva berättade idag. Amanda och Emil satt och spela blokkocopter, ni vet det spelet man flyger en helikopter och man ska undvika att crasha? Iallafall så berättade Eva att hennes mamma, som är 75 år typ hade spelat det en gång när Eva var där, så hade hon kommit ut och sagt "nu har jag gjort helikoptern i en kvart". hahahah

Wish I could stop by, and maybe say hi
Wish I could just stop by, and lay by your side
Wish I could just stop by, and maybe say hi
Wish I could just stop by, and lay by your side.


för vi lägger benen på ryggen

kan ju tillägga att jag nu även klarat repetition 3 också på första försöket! var stolt över mig.

I get the tingles in a silly place.

Igår kom jag på en sak som gjorde mig glad och förväntansfull
Idag har jag klarat repetition 2
Imorgon är det helg
Idag är det en vecka kvar till new moon
Imorgon är det en vecka kvar till lund
En vecka går lika fort som en dag typ
Ingenting att deppa över som ni ser!

Imorse skulle jag gå upp 7 för att jag skulle hinna dushca, men jag orkade inte pallra mig upp så gick upp halv åtta. Klockan 8 tänker jag att jag inte kan gå till skolan med så fett hår för folkets skull, så jag tvättade håret klockan 8.02. Klockan 08.12 gick jag hemifrån torr och platt i håret. Ni kan kalla mig för Blixten! Varit en ganska jobbig skoldag, förutom på historian för då kollade vi film och jag däckade på bänken medans Fanny kliade mig i håret en timma typ. Jag kände mig som en älskad liten vovve! Det gjorde min dag :) Nu är det simpsons. HERRÅ!

Fanny hårkliaren Johansson


Well my hands are shaky and my knees are weak

en sten släpptes från mitt hjärta då drömmen jag drömde inatt nyss förverkligades, nämligen att jag klarade repetition 1 på teorin (ja, jag drömmer till och med om skiten). jag är nöjd och stolt och nu ska jag äta och läsa samhällen och sen inte göra NÅGONTING! har bara tänkt på teorin flera dagar nu, dags för vila :)



some call me the gangster of love

Nu ska ni få höra! Axel ringde mig innan och fråga om jag ville ha hans körlektion för han var sjuker, så jag körde dubbellektion och blev klar med landsväg :D nu är det repetition och slutprov kvar innan uppkörning.
Förresten, finns det någon där ute som vet vart man kan hitta Cal filmen? jag gör allt för att få se den!!! DESPERADO. inte för jag tror att det är en suverän film utan för att min kära bok på gammel-engelska blir mucho lättare att förstå då. Så mina vänner, sök sök och sök på cal och hitta den åt mig så ska jag kyssa era fötter.

när jag googla på cal kom det här upp, men jag vill alltså inte ha en film om amerikans fotboll utan om en kille som heter Cal som bor i irland någonstans. TY
http://www.uscjerseys.com/wp-content/uploads/Image/uscjerseys/2008/September/Cal%20and%20USC%20PIC%202.jpg

And when we're holding hands it's like having sex to me

tror inte gud vill att jag ska göra teoriprov då sidan helt plötsligt stannade och nu går det inte logga in! jag som var på fråga 20 och tyckte att det gick bra :( nu ska jag dushca, göra mat och gå ut med voff. sen stan och köra och sen vet jag inte. ska nog ladda ner Cal filmen så att det blir lättare att läsa boken. förövrigt är ni tråkiga!

vad jag vill göra just nu:

jag kunde inte bry mig mindre

jag blir tokig! fick 56 på första repetitionen och då får jag kass självkänsla då jag har gärna vill klara allt på första försöket. jag ska vara bäst! så nu ger jag upp för ikväll. det är ju fan med frågor på proven som inte ens står i boken eller nåt så hur fan ska man kunna dom? jag är inte synsk så vitt jag vet och inte smartast i världen heller (jag erkänner). nu blir det 90210 och sen sängen som jag å andra sidan redan ligger i men..

where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?

blöööh jag är proppis! har gjort min specialité nämligen dubbla smörgåsrån med smör och ost doppat i varm oboy. Säg inte FYFAAAN va äckligt innan ni smakat för det är får man inte. Det är faktiskt svingott. På tal om svin så har jag bestämt mig för att INTE vaccinera mig, jag är för rädd för vaccinet helt enkelt. Nu ska jag plåga mig själv med körkortsteori igen.

langar en bild på voff först så ni inte kan klaga på för lite kort! ÄGD (som ialleskateforlife hade sagt)

hon är prinsessan i en otrolig saga

Skolan idag var lugn och skön, efter körlektionen körde neggeboy hem mig snäll som han är! Så kom hem en timma tidigare och det är underbart när man bor i Vegby. Är även ledig imorgon men så fanns det en körlektion ledig och då måste man ju bara ta den så ska in och vara duktig och simma imorgon hade jag tänkt mig och sen köra bil.

Förresten så blir jag tokig på allt som har med körkort att göra! Har iallafall klarat F-provet nu och bokat halka och stadskörning och det känns bra. Läser igenom hela boken nu och den är fan i mig inte nådig. Ska nog ner och äta nåt innan min mage blir riktigt arg. Sen ska jag förmå mig själv att kolla one tree hill och 90210 för det är jag värd :D

Det är brist på bilder också då min mobil är inlämnad och då Narre installerat nya windows på min dator så nu hittar jag inte programmet för min cam igen!! JOBBI!!

och han kysser som en karl ska!

Godmorgon! Nu är jag hemkommen från min loverboy. Kom hem igår vid tio typ. Vi har haft en myshelg :) Inte gjort något speciellt, typ kollat film, ätit, sovit, varit på novalund, slåtts osv. Blev lite putt igår när vi skulle köpa Emil Jensen biljetter för det fanns inte några kvar! Jag som ville så gärna. Men ska ner till Lund ändå då och Narre ska kolla om det är någon som avbokar eller nåt så det är okej iallafall :)

Nu sitter jag och äter frulle, ska tilll skolan i två timmar snart och sen är det körlektion och sen hem och göra F provet. Måste läsa Cal med men den boken verkar inte vara den roligaste i historien så det går trögt med det. Nu ska jag käka upp och sen dra! HEJ

Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag.

Godmorgon godmorgon. Vaknade fem sekunder innan klockan ringde men det gjorde inget för jag var pigg då ändå! Har duschat och klätt på mig så nu återstår frukost, sminkning och packa klart. Jobbigt att släpa med sig en väska på bussen men va fasen. Blir dåligt med blogg i helgen för då ska jag PUSSAS :D CYA!


där ute finns en värld av långa nätter

Dagens att göra:
• Göra klart greenpeace inlämningen
• Packa
• Läsa ur cal
• Kolla 3 heroes avsnitt
• Duscha och raka mina ap-ben
• Äta kvällsmat
Det ska jag hinna helst innan klockan 23.00 so I better get going!

and finally drank away her memories

Nu har jag suttit här på webdesignen och gjort en header men jag vet i fan hur man får in den! Så om det finns någon vänlig själ där ute som vet hur man gör så får ni JÄTTE gärna hjälpa mig.

Så ser den ut, fin va? :D Nu ska jag hjälpa rilleboy


And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

En till sak som är bra är att jag typ har fullt upp alla helger nu framöver! Älskar att ha saker att se fram emot. Vill se se hur mina planeringar ser ut? klart ni vill!

6-7 november lund
19 novemver new moon
20-24 november lund och kolla emil jensen (tror jag?)
28 november pepparkaksbak
4-6 december norge
9-13 december norge igen för snowboardresa
sen är det ju typ jul! Även att jag nog kommer få körkort mellan dessa veckor och då hoppas jag att jag och mina små fyra vänner åker till halmstad och röjer. :D

Sen om det blir is någongång med så kan vi ju alltid ta en picknick på isen.

Godnatt.


life is so sweet and I don't wanna die

Jag döör av trötthet snart! Fanns inga biljetter klockan 12 inatt så var ju lönlöst att missa 2 timmar sömn eller nåt. MEN idag har jag minsann fått tag på biljetter till den 19e november klockan 23.55 i Borås! WOHO. Jobbigt dock att komma hem 3 typ sen gå upp sex igen och dra till skolan, men det är det värt! (jag pratar om new moon filmen för er som är tröga)

Idag fyller min mami år så jag har ätit tårta och god mat :) Nu ska jag fortsätta kolla heroes, har bara 3 och ett halvt avsnitt kvar nu innan jag är ikapp my loved one (som erbjöd sig att vi skulle kolla ihop i helgen om jag kom ikapp(PRESS!(parantes i parantes i parantes är kul)))

Förövrigt dampar min lånemobil, stannar typ en gång i kvarten. Men lika glad för det är jag. Ska typ kolla heroes nu och sen sova och snart är det fredag!

BTW så är jag längtar jag jätte mycket till jul nu då min käre syster säger att hon ska ge mig något dyrt! Är ganska så förväntansfull.. Hoppas det är en sån här:

http://www.car-catalog.com/sports_cars/lamborghini_murcielago.jpghttp://www.thailandair.se/images/phuket/freedom/freedom_beach_thailand_002.jpg
Eller en resa hit! (känn ingen press nu feffe) HEJDÅ :)

du känner mig allt för väl

ååååh varför i helvete ska dom göra syler till nathan?? syler kommer fan komma tillbaka för han kan inte dö eller vad man ska kalla det och allt kommer bara bli bajs och jag hatar serier!! dessutom är nathan för snygg för att dö! jag tror jag är för känslig för serier! ändå följer jag alla 100 typ. kan göra en lista på vilka

One tree hill
90210
Gossip girl
Desperate housewives
Greys anatomy
Privileged
Heroes
True blood (halvt som halvt)
Lipstick Jungle

känns som jag glömt någon viktig men det får va.. nu är det iallafall desperate housewives sen ska jag fortsätta kolla heroes. ska vara uppe till 12 för att se om new moon biljetterna släpps då HOPPAS!!! :D HEJ

cause I'm yours to keep if you want to.

http://www.fmylife.com/

Today, my boyfriend and I were making out, holding hands, and he was playing with a strand of my hair. I thought the whole thing was very romantic. He then said he loved how my mouth tasted like bacon. FML

Today, my girlfriend dumped me proclaiming she wanted someone more like her "Edward". I asked her who Edward was. She held up a copy her "Twilight" book. She was talking about a fictional vampire. FML


Det första kunde jag ha sagt då Narre älskar bacon, det andra kunde Narre har sagt då jag älskar Edward :R

Förövrigt hatar jag människor som tar sina nära förgivet. Sluta upp med det GENAST.


här försöker jag vara söt typ, FAIL! men så ser håret ut typ, kanske inte riktigt. topparna är samma färg som där uppe IRL.

It reminds me that it's not so bad, it's not so bad.


Såhär ser min mobil ut just nu. Svinroligt! Får lämna in den för sjuttioelfte gången i hundra veckor! Fast det är ju fint att det är ett hjärta mellan oss hih.

Gårdagskvällen var rolig fram tills mobilincidenten. Först var jag Amanda och Nastasja hos Malin och spela ölspelet och lite så, det var grymt skooj. Sen åkte vi förutom Amanda till hössna där det var mindre skoj så jag åkte in till stan istället och gick till ströget! Åkte hem tio över två kanske med Julias mamma :)

Idag så har jag väl vaknat av att pappa sa att vi skulle äta, men var inte så sugen på mat så jag stannade i sängen. Mami kom upp med mackor och oboy och julmust sen och det satt fint! Idag har jag och Narre varit ihop i 28 månader, det gillar vi :D Fast vi gillar inte att han inte ska raka sig på hela november. Nu ska jag kolla heroes eller nåt.

RSS 2.0