vad kul att du tog upp det, nu blir jag så glad

tja, gör ni? själv sitter jag hemma hos narri, vi har precis tagit oss en dusch. vi är sambosar denna vecka, än så länge funkar det fint men det finns lite saker som kan förbättras innan vi tar steget och blir riktiga sambosar.

imorgon fyller världens bästa andrea 18, i övermorgon är det lov, på lördag är det fest. ljuvligt liv kan man tycka, men icke! har nämligen 1 prov och 2 helvetesinlämningar/redovisningar och 1 lite mindre inlämning tills veckan efter lovet.

nu ska jag få mannen i lägenheten att hitta på något skoj med kvinnan i lägenheten. eller så är jag bara en ljuvlig flickvän och säger att han får kolla fotboll.

imorgon ska jag äta det som bilden visar. det ska bli så jääääävla gött!


File:Cadbury eggs white.jpg

Dude looks like a lady!


jossera just nu

idag ska jag packa kläder för en vecka, duscha, fixa lite, greja lite, aaaa ni hajjar! narri kommer ikväll och jag ska befinna mig hos honom med mat lagad då har det bestämts. har dock ingen aning om när?

igår gjorde jag, amanda och emma kycklinggryta och ris. sen åkte vi ut på äventyr och gjorde utmaningar. förjävla roligt hade vi, inte bara en sån kväll man stannar hemma och glor på film liksom. chockladpudding på det också!

I don't wanna live that life

har varit iväg och sett shutter island ikväll. bra film men jävligt tung eller något? satt och mådde dåligt nästan hela filmen. smart är jag iallafall då jag fick förklara handlig för anton som nu såg den för 2a gången. plus att jag förstod slutet all by my self och direkt.

nu ska jag sova. imorgon blir det hårfärgning på mig och hårklippning på mamma och eventuellt anton. sen blir det laga mat med amanda och emma.

gniight

you would not belive your eyes

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Ska nog bli designer eller vad tror ni?


and I mess with my friends alot

glömde berätta! hoffmaestro biljett fixad av rk90. så jävla underbart!!

ps. våfflorna ägde

ps2. jag kan ingenting av det där jävla provet


å en, å två, kom igen jucka med rumpan!

ska äta våfflor snart! jag vägrar nästan att plugga till provet imorgon bara för det är så fruktansvärt tråkigt. men då har jag så många som blir besvikna på mig så jag ska försöka göra mitt bästa, för det är sån jag är.

idag har varit en tråkig men skön dag. slutade 11 och åkte hem och sov till 1. fick mat av feffen och satt och pinade mig med att dra ut hennes hår i en hätta. sen har jag kollat narnia 2an som jag aldrig sett. den var fin den.

nu hör jag mamma duka fram så I better get going to the kök så att jag får den första!

http://lastafetah.edu.gellivare.se/tidigarenr/nr_36/bilder/v%C3%A5ffla.jpg

I wanna hurt you just to hear you screaming my name

första gången jag tog bussen till skolan in ages, det sög. ska åka buss imorgon också, det suger mer! men har sovmorgon så det ska kanske gå ändå. just nu ligger jag i sängen min och väntar på att mannen min ska höra av sig. får väl kolla några satc avsnitt så tiden går. har varit och tränat bort 350 kalorier enligt löpbandet. enligt mig 1000. var hos en kiropraktor vid namn Kastern idag ocskå, han ska tydligen bota min gluten. jahoppp?

och just det, fick 1 litet skitfel ifrån mvg på naturkunskapsprovet, men ligger på stabilt mvg ändå så om jag får minst vg på inlämningen så ska det gå bra. men fan va jag hatar när lärare sätter press. kommer få ett skit g på inlämningen bara för det.
i naturkunskap a var det likadant minns jag så väl. aldo sa "josefin om du får mvg på sista arbetet så får du mvg i slutbetyg" jag sa såhär "narre, hjeeelp" narre sa såhär "självklart min älskade allt för dig" (inte riktigt) men sen satt han med det där arbetet i några timmar och hela historien slutar med att jag fick mvg i NK A.  men denna gången ska jag nog klara mig själv.. har ju blivit så mycket smartare på senare dar.

jag gillar lina

min sång går till honom som gjort allting väl

kul att typ 80% av mina kommentarer är RK som låtsas vara någon random som kommenterar, synd att jag har ip-nummret annars så hade jag ju kunnat tro att det faktiskt är kissie eller någon frida karlsson som faktiskt kommenterar min blogg, naaat.

idag:
08.50 vakna
10.09 åka hem
10.47 kika 90210
12.50 äta mat
13.00 sova
13.41 vakna av narresamtal
13.43 sova igen
15.31(!) vakna
15.40 kolla 90210

och aa sen är det inte mycket mer med det. har ätit kvällsmat också men blev jobbigt att skriva så. ni behöver inte ta klockslagen på för stort allvar för endel vet jag inte exakt. vad vi kan ta på allvar är att jag inte gjort klart svenskan och att den ligger i bilen och som om jag skulle hämta den nu? not gonna happen! ska duscha eller nana. lär ju inte kunna nana nu och duscha lär jag inte orka, dilemma.

och när du kommer för att hålla om mig,

så vill jag att du aldrig ska släppa taget, att älskas utav dig har blivit min största svaghet.

har haft en toppenhelg som jag kommer att komma ihåg resten av mitt liv, mest för att jag har världens finaste pojkvän. i fredags när jag kom hem från stan gick jag upp till mitt rum som var helt kolsvart, tände lampan i taket och blev livrädd för där låg någon i min säng! sen såg jag att det var Narre, trodde nästan jag såg i syne först så fick gå fram och pussa på honom så jag kunde veta på riktigt och det var det minsann! han är nog bäst på överraksningar den pojken. inte nog med det så fick jag en jättefin thomas sabo berlock också, kan det bli bättre?

igår vaknade jag på ett glatt humör! gjorde frukost på sängen till narie och låg och kramades lite. sen for jag och anna till borås och köpte present till edith. åt sushi också och det gör jag inte igen kan jag säga! spyr nästan bara jag tänker på det. på kvällen var ediths 18års fest och det var riktigt lyckat. hur roligt som helst!

nu ska jag nog sova litegrann, fick vakna 9 idag och kliva upp och åka hem!

bäst i universum, lovar.

jag känner alltid likadant

jag vill också kunna festa mitt i veckan som alla coola högskolepeople gör! kanske om 1 och ½ år josse, kanske då..

how we swore we'd never change

om 1 vecka och 1 eller 2 dagar kommer min bf hem i 3 veckor, det gör mig glad nästan hela tiden!

ja, så vad händer annars då? jag har blivit besatt av sex and the city tar mig igenom varenda avsnitt med glädje, jag pluggar fast inte lika mycket som vanligt denna veckan, jag tränar, jag äter, jag sover och jag umgås.

imorgon ska jag umgås med en söt lina, på lördag ska jag på ediths 18års fest. tror helgen kommer gå fort och likaså veckan som kommer.

just det ja, blev lurad på tradera också. det är nog höjdpunkten på veckan! 1170 kr i sjön.

igår hade jag inget att göra så gjorde en bild på hur det kommer se ut på Ios. det var inte enkelt ska jag tala om! så jävla duktig.

next up: nudelwook!

no one knows what it's like

fick en kommentar om att visa mina gladiatorsandaler. jag som är så lat tänkte att jag inte orkade ta kort och orkade heller inte leta efter bild på internet. så var jag inne på aftonbladet och tänkte kolla lite nyheter till samhällen imorgon, vad ser jag inte då om mina skor svischar förbi där i en reklam? så nu slapp jag leta och ta kort, perfect!

här är mina skor och jag gillar dem asamycket!

tvivlar du? undrar du? älskar du?

HÖR DU KÄRLEKENS ALLA TOOOONER! min favoritlåt just nu. har "äntligen" bytt profilbild på facebook efter tjat från folk. narre fick välja till och med, jag är så snäll.

har varit på bodypump med min bästa Anna Hasth (som fyller 18 imorgon) och nu kan jag knappt gå. mina ben är skakis.

förresten, jag och anna började prata om AKO kola igår och varför i hela världen säljs dom inte längre? godaste godisarna
http://profile.ak.fbcdn.net/object2/1789/81/n9835126082_4925.jpghttp://www.danfun.net/livsmedel/bilder/prod/akochokkola.gif

if you're happy and you know it

att ta på sig skinnjackan var nog det bästa på länge! sen att köpa ett par svinsnygga gladiatorsandaler och en magtshirt gör att jag bara vill sätta på mig det och shorts och låtsas att det faktiskt är sommar på riktigt. men snart är den här hoppas vi. det är ju snart april för sjutton!
köpte även jeans hohohooho. lager 157 borde byta sina speglar i omklädningsrummen för man ser as bred ut där, först ville jag inte köpa jeansen bara för det men sen kollade jag i en annan spegel och då gick det bättre.

ska börja göra mig iordning för kvällen nu. det blir ännu en fest utan dricka men det ska bli skoj ändå! dessutom kommer det att kännas kanon imorgon. nästa helg blir det kanske dubbelt upp däremot, det beror på anna och någon annan. nu måste jag doooschaaa.


just nu känns livet såhär, solen skiner på mig och jag är lycklig!

och vi tar en liten risk

viiiill....sooo....va.....a.aa..a.a..aaaaaaaa.................. snart så, ska bara se tyra och bellas show och plugga lite mer först. kanske blir lite tonfisk på det. fyfan va gött det vore med någon onyttigt nu men ikke! har kommit ner till det jag nästan vill väga så jag håller mig i skinnet.

imorgon ska jag träffa feffes man för första gången. det ska bli spännande. feffe sade det att om jag färgar hennes hår får jag hänga med dom till borås och ta en öl (om jag kör) så det verkar ju vara en win win situation? naaaaaat. men jag gör väl för att vara rar. rar betyder rolig på norska, men rolig är jag ju också. fråga bara andrea!

förresten så krashade peace&loves hemsida igår när dom släppte jay-z, så det kanske är dags att boka snart. kanske, kanske inte? ryser vid tanken på om det blir lika varmt som förra gången med lika bra personer.


starka killar


otroligt rörande.

and since I made it here, I can make it anywhere




jag blir mer och mer sugen alltså

SATC

After awhile you just want to be with the one that makes you laugh. Know what I mean?

http://thedronesclub.files.wordpress.com/2009/07/mrbig.jpg

and it's a game we both know

har suttit ute på snön i en timma och njutit av solen. på snön säger jag för att jag verkligen satt på snön på en stol, scarven är ju stenhård! försökte gå en långpromenad med voff men så fort han gjort sitt så ville han gå hem igen, tråkig kille. tror jag ska göra mig en kopp te eller nåååå!

vann på betapet mot jocke igår också, var bara tvungen att föreviga det.

be true to yourself

så jävla skönt att vakna på morgonen när man har drömt en inihelvetes jobbig dröm hela natten! jag måste vara störd så som jag jämt drömmer. gladare blir man av att få ett fint sms såhär på morgonkvisten. idag ska jag ta vara på denna soliga (är det soligt? har inte kollat än) dag genom att inte ligga i min säng hela dagen. ska faktiskt gå ner och äta frukost som jag aldrig brukar göra när jag får sova hur länge jag vill. satan i gatan att jag tappat bort mina glasögon bara.. jag vill ju se!


hur cool är inte jag på detta kort? stenhård!!

well I never met a girl like you before



är ganska duktig på att skriva ändå? http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com/ om ni vill försöka slå mig!

annars har jag varit och tränat för en liten stund sen. har varit på fint humör idag och känner att jag är gladgladglad! (peppar peppar)

ledig imorgon vilket är gött som kött. ska därför vara uppe as länge idag bara för att jag kan. filmtips vore gulligt?!?!

vi är på gång!

jag har gjort klart svenskan OCH lagt in kort på fejjan. jag är så produktiv så det är inte klokt! svenskan blev som den blev men det får bli väl. nu får jag till och med sova i 7 timmar, jag som trodde att det bara skulle bli 5. godnatt kära vänner! här får ni en bild på min käre vän Jocke Schur när han ligger och solar sig lite.


men ingenting kan bli var det var, neej

ibland är det jävligt svårt att veta hur man ska reagera på vissa grejer.. det blir bara knas av alltihopa! jag är hungrig men känner för att göra klart svenskan innan jag äter, så jag lär inte äta förrens vid 3 inatt? helt ärligt orkar jag inte ta tag i det för jag känner att det är en så onödig uppgift. men sådana måste väl också göras.

har gått igenom våran externa hårddisk, funderar på att göra ett album på facebook men jag vet inte. finns en hel del söta kort alltså!
jag tror jag gööört!

I got 99 problems but a bitch ain't one

jag förstår mig inte på mig själv ibland. tror att jag har problem. även fall mina problem inte är lika stora som vissa andras så är det faktiskt problem och jag behöver en stund för att fundera på detta. tror jag ska gå och lägga mig och göra det nu. eller så somnar jag bara, känns bäst. godnatt!

ps. filmen var bra som fan.

men det får räcka nu

snart ska jag äta pappas ljuvliga pannkakor!!! det var inte igår. inte ens i förrgår eller ens detta året. efter det ska jag till staden och kolla in Alice in wonderland. det ska bli spännande faktiskt.

igårkväll var det trevligt. kollade 1408 som var mindre trevlig och smala sussie som var trevlig. har aldrig sett den innan=fail! på hemvägen körde vi en aron som inte mådde bra. mitt fel! skulle inte tipsat om planksteken eller hur var det?

just nu sitter jag och leker busig i min näst mysigaste tröja. NOTE: jag har toffs idag!! jag har ALDRIG toffs. fast ni får inte se.


Better togehter

There's no combination of words
I could put on the back of a postcard,
No song that I could sing
But I can try for your heart,
Our dreams, and they are made out of real things,
Like a shoebox of photographs,
With sepiatone loving,
Love is the answer
At least for most of the questions in my heart,
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together

It's always better when we're together
We're somewhere in-between together
It's always better when we're together
It's always better when we're together

I believe in memories
They look so, so pretty when I sleep
Hey now, and when, and when I wake up,
You look so pretty sleeping next to me
But there is not enough time,
And there is no, no song I could sing
And there is no combination of words I could say
But I will still tell you one thing,
We're better together



sitting, wishing, waiting

jobbigt när de längsta dagarna i skolan är i slutet av veckan, då alla krafter är slut. provet idag tror jag gick ganska bra, vi får väl se helt enkelt. denna helgen blir lugn iallafall. har inlett ett projekt som kan bli spännande att se resultatet på! förklarar mer en annan gång för just nu är det hemligt, bara några få personer som vet om det.

hade tänkt att sova en liten stund bara för att det är fredag och för att jag kan! sen blir det timmele med mandylicious. imorgon ska jag se alice!! det längtar jag till. längtar tills om 22 dagar också eller nåt.


om projektet går dåligt kan det bli som det är på bilden

and when I come home, they’ll be damn proud of me

produktiv dag, minst sagt! skola från 8.00 till 15.10 där jag under dagen fick reda på företagsekonomiprovet (mvg WOHO), sen begav jag, amanda, fanny och lina ner till torgstallet där vi satte oss för att plugga och äta. fick sällskap av andrea och emma senare. satt där till halv sju och hade det roligt!

nu håller jag på att förklara allt om DNA för jocke! sen ska jag lära mig alla faser i meios och mitos. önska mig lycka till för jag vet inte ens vad som hör till könscell och vanlig cell. nu tänker ni "det vet inte jag heller", men ni har inte prov i detta imorgon så det spelar fan ingen roll. men det är intressant ska ni veta, det är det!

http://www.human-academy.com/images/naturvetenskap/mitos.gif
om jag inte är helt ute och cyklar så är det här mitos! delning av KROPPSCELLER, kom ihåg det ni!

It's the good advice that you just didn't take

naturkunskap, svenska, spanska, engelska och samhäll är saker jag har och plugga på till denna och nästa vecka. låter skoj va? måste även bestämma mig för vad jag ska ha som projektarbete tills imorgon typ, men det har jag inte gjort. livet leker så att säga.



bare ta de rolig

bara en sak, kommentatorn i halv åtta hos mig är så jävla rolig!

"getosten smakar getegott"

guess I'm on my way

har varit duktig och lagat riktig mat för en gångs skull. narre har sagt att han bara blir sambo med mig och jag kan laga mat så jag måste börja förbereda mig och bli en mästerkock! gjorde kycklingwok med nudlar med en thaisoja i, SVEJNGOTT.

snart är det desperata hemmafruar och jag sitter förberedd och väntar. en sak som suger idag är att oth inte kommit ut *BUHUUU* jag som tänkt att kolla på det ikväll för jag inte behöver gå och lägga mig astidigt. vi får väl hitta på något annat åt flickstackarn.

annars så är jag KLAAAAAAAR med geografin och det känns så jävla skönt så att jag bara vill dansa runt i en ring runt en lägereld eller något.

förresten har jag redan bestämt 2 utlandsresor i år!
14e augusti Ios med brudarna
6e oktober turiket med madre, padre, amanda, amandas madre och amandas padre.

ska även till frankrike har jag tänkt men vi får se hur det går med den saken.
kolla bara! en söt liten voff som skakar av sig vattnet i frankrike.. frankrike är fint.


I'm only gonna break your heart

slutade 12 idag istället för 4, ganska okej! fast måste ändå göra geografi hela dagen och även naturkunskap om jag hinner. ska ju få mvg på allt i världen nu så gäller att plugga hela dagarna långa! har sovmorgon till 11 imorgon med. också GANSKA OKEJ! speciellt när jag har bil denna vecka.

igårkväll skypeade jag med narre i två timmar typ, det var goos. han stoppade upp sin mic i näsan, jag har bildbevis men tror inte jag får visa för då kommer han aldrig skypea med mig mer.. för jag får aldrig printa utan att han vet.. tråki.

ska powernapa nu hade jag tänkt, inte i två timmar som det råkade bli igår utan mer i en halvtimma. sen kör jag igång med geografi och sydkorea och allt det där. efter lite mat också, det blir feiiint.


jag vill vara såhär glad, det är jag inte nu.. bara trött!

what you got boy, is hard do find


dumma älskade lilla voff vad du är bra ibland

you look like a fool to me

ibland hatar jag mig själv, men så länge jag inte säger något dumt och försöker är det lunch.. fick mvg på spanskaprovet idag, då älskade jag mig själv. vill vara perfekt. ska bli perfekt.

nu ska jag få mvg på geografiinlämningen och naturkunskapsprovet så att jag kommer in på civilekonom, det är det enda jag vill!



but I do love you

32 månader.

När kärlek är som kärlek ska vara.

RSS 2.0