but I guess you never know

jag tror mitt liv är ett skämt just nu. helt och hållet ett jävligt tråkigt skämt! inatt "skänkte" jag 3636 kronor till kapitano eller vafan det nu hette.

ett gott råd från mig till er mina vänner: om er kompis, via facebook, frågar om hon (alternativt han) kan få låna din bankdosa för att hennes är sönder, gör det INTE! det är en FÄLLA! din bankdosa är personlig och kan endast användas till ditt konto

vilket kanske jag som 21åring borde veta

vilket jag egentligen gjorde och ifrågasätte

men hackare är listiga små jävlar ska ni veta. först och främst hackar de in sig på någon random facebook. efter detta kollar den listiga snikiga räven upp hur denna person brukar skriva med sina kompisar och lääär sig detta. sedan skriver hackaren till massa vänner och övertalar dessa att hon kollat upp att man kan låna varandras dosor om man gör på si och så sätt (det låter VÄLDIGT övertygande)

igår var det iallafall jävligt logiskt. idag vill jag skjuta mig själv i huvudet :))))))

summan av kardemumman blir; lita inte på någon på internet. vilket mamma och pappa försökt säga till mig hela mitt liv.

ähh.. kan kan inte begära så mycket av mig. tycker ni jag ser smart ut eller??

(vill inte ha svar på den sista frågan)

kick out the epic motherf**ker

men hello there handsome! har fått en dille på att färga håret... själv.. amanda doesn't approve

VILL JUUUUUUUUU. kan inte vara så svårt att färga hela håret ljusbrunt och spara topparna blonda?????? eller? ELLER?

 

kan någon kommentera något så att jag inte vågar mig på det här. annars är risken stor att jag gör det innan kvällen är slut. en gång klippte jag lugg bara för att jag hade tråkigt (pröva inte på detta hemma). nu har jag tråkigt (måste plugga) OCH är typ arg på livet = ingen bra kombination om man heter josefin

 

okeyyy... hello! my name is josefin, and this is jackass!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(det sista var cliffhanger på om jag kommer utföra det eller inte)


and it feels like i'm just too close to love you

den här jävla gräspollen får mig verkligen att känna livet i mig! två nätter i rad har jag vaknat av att det kliar i:
  • mina öron
  • mina läppar (alltså I mina läppar inte på.. I?????)
  • mina ögon
  • min näsa
  • min gom

i natt nös jag 18 gånger på rad med, jo 18, jag räknade :))))))) kände att det var läge att dammsuga upp allt gräs som låg på mitt badrumsgolv efter att jag råkat veckla ut fel handduk där inne. kan varit en bidragande faktor men vi får se.

 

EN FRÅGA TILL ER, är det dåligt att ta två allergitabletter om dagen? det gör jag nu.. utan att veta konsekvenserna.. what a badass right?

 

tror ni jag är bitter? det är jag inte! skickade in min sista reflektionsuppgift och nu har jag bara min omtenta kvar innan jag är fri i tre hela månader. joooomensåatteh gymnasiets "sommarlov" kan ju ta sig i rövaaa, här ska solas och jobbas och åka till usa:as

 

på tal om sol så skulle det varit regn här idag men har bara varit lite mulet och nu är himlen blå. hoppas den är det imorgon också.

 

nu ska jag kolla ett till avsnitt av jersey shore... issa och zarahs fel att jag börjat kolla. känner en viss likhet i snooki och mig.


i'll be there for you

det jobbiga med att inte blogga så ofta är att man glömmer vart man slutade sist....... måste kolla.. javisst jaa avicii var det! grym jävla skit!!!! han var bäst och spelade bästa låten i slutet och allt var bäst... FÖRUTOM taxiresan hem. trodde på seriöken att jag skulle dö då han kollade mer på oss än på vägen och hade huvudet hos gud och inte tanken på hur han körde, men vi överlevde den med och fick en sång av chaffisen innan vi gick in för att sova!

åkte med hem till käre vegby dagen efter. eller åkte och åkte jag körde men det gick fint det med! firade amanda och fanny på lördagen och solade alla andra dagar typ.

i torsdags var det vårfestival på villan med tema full moon party och det var så jävla roligt att måla sig???? mer sådana teman tack! lös upp med mitt linne (amandas linne) och mina färger och hade så jävla kul fram till ca 00 då det blev mindre kul. men så är det också ibland och det kan inte hjälpas! vaknade upp pigg igår iallaflal och det var ju skönt!

igår fick jag reda på att jag kuggade sista tentan vilket var mer än väntat.. dock har jag inte hört någon annan som kuggat den så börjar känna mig lite smått efterbliven. men vad gör det om 100 år? hände andra bra saker igår så man får väl vara nöjd för det vaaaa.

nu ska jag dra till bästaste tjejerna och grilla lite! frågan är vad man ska slå till på? lax? kött? kyckling? ska klura på det den tid det tar att cykla. puss på er


we had a million questions all about our lives

fick aldrig med mig Camilla på vin igår. däremot fick jag med mig 5 andra härliga tjejer. ett glas vin blev 3 plus ett par drinkar... kändes inte alls alkoholistiskt! ähhhh det var mysigt :D idag blireeee mer vin innan avicii!!!!!! men först skola 1,5 h. funkar la. lite lagom sådär.


I don't wanna grow up

här ligger jag i sängen och väntar på att resultat från första delen av tentan ska komma ut. efter det ska jag sova stöll! andra delen gick åt helvete (och JAAAAA jag vet att jag säger så jämt men denna gången är det fan sant) men det gör inte så mycket. gick först av alla efter två timmar, tror de flesta fortfarande sitter kvar haha. har dock alltid varit snabb.. blixten kallas jag (nej det gör jag inte men borde) jaja.. klarar la den i sinom tid mina vänner! no press.

så planerna för idag är sova, städa, få besök! läsa en liten skolgrej med men det är oviktigt. imorgon ska jag ravea sönder till han där avicii ni vet. det ska bli så jävla fett. sen ska det bli fett att åka hem och träffa mina kära kompizar i helgen <3

nog nu! orkar inte vänta mer. godförmiddag



sanningen är jag är som du, sanningen sved du fucka ur

hallåja alla mina fans!
nu är det tentatider igen och därmed bloggtider???? näää skämta bara. inför denna tenta har jag kommit på något nytt; nämligen att plugga ca 10-16 varje dag och sedan göra vad fan jag vill. brukar ju inte ha någon självdiciplin men dessa två dagar som gått har det funkat! inte för att jag får in något i hjärnan men vafaaaaaaaan :DDD

igår hade vi faddermöte, efter det kollade jag hockey med 5 "gym"-killar. det jag lärde mig under kvällen var att lightläsk inte innehåller några kalorier (eller jo typ 1), att man lägger ca 200-300 kr på protein och gymrelaterade grejer varje månad om man köper sånt, att man ska äta sitt första mål på dagen så sent som möjligt och mycket mycket mer. synd att man inte gillar lightdricka, har råd att köpa protein och jävligt synd att man är vrålhungrig precis när man vaknar haha. fast det jag ville komma fram till var att gymsnacket verkligen inte tog slut?? ändå träffas dessa killar typ varje dag. HUUUUUR kan det finnas så mycket att prata om? intressant indeed.

hockeymatchen var ju bra iallafall

typ första hela hockeymatchen jag sett i hela mitt liv?

annars? ganska bra tack. väldigt mycket plugg men det ska bli kul med fadderfest på lördag. förutom att camilla och sofie inte ska med ut för de ska plugga. dålig prioritering????

men okej.. tenta om 5 dagar, avicii om 6, hemresa om 7, 20årsfest om 9, avstamp om 14, klassfest om 22, få min lägenhet om 22, sommarlov om 22 eller om 25 (beror på omtenta eller inte). låter bra. plus att jag äntligen fått det jag gått och letat efter så länge (spännande va?). ja jag är lycklig hela långa veckan ut!

btw vann mitt barlag "årets bästa barlag 2012"


RSS 2.0