baby don't hurt me

för 3 år sedan träffade jag en kille hos elin. en kille som jag 2 månader senare blev kär i.

ibland tänker jag tillbaka på hur det var precis i början. allt var så spännande, man visste inte riktigt vad man kände. för mig var det en helt ny känsla och jag var rädd. men denna kille var så snäll mot mig, han frågade hur jag tyckte om saker och ting, vad jag ville bli, han sa att jag var vacker, han var helt enkelt intresserad av mig. han ville träffas ofta och jag sa en gång att jag tyckte att det gått för fort och att vi skulle träffas som kompisar nästa gång, det gjorde vi, gången efter det pussades vi igen och jag är så glad för det idag.

idag är allt annorlunda. först och främst har vi nu ett långdistansförhållande och jag kan väl säga att han klarar det bättre än vad jag gör, men jag försöker. ibland blir jag sur för att han är dålig på att höra av sig, ibland blir jag sur för att jag tycker att han inte bryr sig, men egentligen vet jag att han gör det, jag vet att han älskar mig. så därför försöker jag att inte bli sur, för jag älskar honom också.

ibland saknar jag hur det var i början, men när jag tänker efter så skulle jag inte vilja byta det mot vad det är nu. ibland undrar jag om man är kär även om det inte pirrar i magen varje gång vi träffas, sen kommer jag på mig själv med att det skulle vara konstigt om det gjorde det. vår kärlek nu är 3 år starkare än vad den var då och jag skulle inte ge bort det för någonting i världen.



varför jag skriver detta vet jag inte. kändes bra att få ur mig lite.. blir alltid lite sentimental såna här dagar.

I still need you but I don't want you now

6 dagar sen sist enligt bloggen. enligt mig känns det som att jag skrev här igår! men det bevisar väl bara hur fort tiden går. jag har iallafall hunnit vara i norge i helgen. det var najssss! har blivit sjuk också men börjar bli friskare. är för trött för att röra på mig men det går bra!!!!

och GRATTIS min älskade bästa Anna Hasth till körkortet! du är grym baby :) visste att du skulle klara det!

don't you think?



OMGOMGOMG cimon från ph och kissie har kommenterat min blogg!!!!! kan inte tro att det är sant. fan va coolt att dom har samma ip-nummer. känner dom varandra?

det finns så mycket jag behöver

nästan så jag funderar på att hoppa i åaaa snart alltså. historia är verkligen inte min grej och jag får inte till detta hur jag än gör. måste få klaga för detta hatar jag verkligen, kommer börja gråta vilken sekund som helst nästan. närå, meeeeeeen skulle behöva lite iran-hjälp men den jag vill ha vägrar svara mig.

en annan grej, varför i hela världen får jag ALDRIG några kommentarer? jag menar ni är ändå en del som läser här.. är jag verkligen så tråkig? ja det är jag nog. robin dig vill jag inte ha någon kommentar från ;pPPppPpP

orkar inte med ;ppPppPPpPp på face längre, det var kul i söndags när man var bakis.

tack gud för att agne inte kunde komma till skolan imorgon
käre gode gud gör så att agne kan åka till cypern på måndag
käre gode gud gör så att det blir fredag snabbt
käre gode gud gör så att jag fixar historian nu (helst på mindre än 2h så jag får lite sömn inatt)
amen

ingen att bråka med

The smell of you in every single dream I dream

"Sometimes you have to be apart from people you love. But that doesn't mean you love them any less. Sometimes, it even makes you love them more."


why does my heart feel so bad?

uppdrag för kvällen(natten): göra klart naturkunskapsredovisningen. jag ska få mvg i naturkunskap b om det så är det sista jag gör!!!

igår var skoj som fan. dansade hela kvällen i princip. avslutade den hos petter med lite köttfärsås och mackaroner. galen kväll då lina har blåmärken på hela kroppen och jag har rivsår på hela underarmen, vafan likkssooommm?

pinit under kvällen: robin bengtssons kompis kommer ihåg när jag tog kort på robban i gällstad. fast det är lunch för han sa att jag inte var som dom värsta tjejerna som står utanför hans hotell osv. jag tog ju faktiskt bara kort för att bevisa för narre att jag vågade..typ..

nu måste jag ta tag i detta innan klockan blir för mycket. fast det kommer den bli ändå.

alla snubbar vill ju vara katt


go kisse

nu:fördrink@myplace
om en stund: maskerad@dalstorps byggdegård

fly like you do it like you´re high like you do it

jag håller på att genomgå en förvandlig. just nu sitter jag med färg i håret och senare ska jag ta på mig ett par öron och en mask. ikväll är det maskerad i dalstorp och jag tror att det kommer bli legen...wait for it.... dary!!

förövrigt så har jag en jävla massa att göra i skolan. vill bara gå i ide tills sommarlovet. fast då skulle jag missa andra roligheter som jag har framför mig som denna helgen maskerad, nästa norge, efter det valborg i lund, efter det hoffmaestro och efter det förhoppningsvis falkenberg.

nu ska jag gå och öva på mina mjaooo, för snart kommer jag att se ut såhär:http://tit7posting.homestead.com/files/Catwoman.jpg
eller inte.. men typ?

this is the future

när jag tänker på framtiden mår jag illa. jag vet att jag vill plugga vidare, jag tror jag vet att jag vill plugga civilekonom och att jag vill göra det i lund. men jag vet även att jag inte vill att hela framtiden ska vara planerad. jag vet att jag egentligen måste plugga vidare direkt för om jag inte gör det då så kommer jag aldrig att göra det. men en del av mig vill ut på äventyr innan. ska man behöva vänta ytterligare 3 år innan man kan åka ut och se världen? för resa vill jag göra, men inte när jag är gammal. fast 22 år kanske inte är så gammalt.. sen när jag suttit och tänkt på det här tills jag nästan blir gråhårig, då blir jag arg på mig själv och säger till mig "josefin, nu tar du en dag i taget och ser vad som händer" och det är precis vad jag ska försöka göra.

godnatt och grattis voff på 7års-dagen

det är fest! du är bäst! (näst intill)

imorgon är alltså det fruktade högskoleprovet. jag är inte nervös för jag vet att det kommer gå skit, men det är bara övning!!

har köpt ännu ett par svincoola skor. jag älskar skor så jävla mycket. ni kan få se bild på söndag eller nåt för jag har tänkt att jag ska börja använda våran systemkamera vardagligt. är ju roligt att ha bilder som minnen på saker som sker i vardagen. eller?

har precis doschat och nu ska jag göra min fin för narimannen, eller för mig själv.. han bryr sig inte så mycket.
ingen bild har jag heller.

I've been watching you lately

jag är grym på att få som jag vill ibland! fast på lördag vill jag gå gällstadmilen istället för att göra högskoleprovet men så lär det inte bli. känns ovärt för jag kommer typ få 0.1

snart ska jag iväg och sova hos min klena boyfriend. imorgon ska jag träna och sedan måste jag plugga minst några timmar, men jag tror dessvärre inte att jag har så bra självdiciplin så att jag kommer göra det. jag återkommer med resultatet...kanske..

idag när jag och narre var på lager och satt och fikade så kommer povel skuttandes! då var han och hans flickvän där så vi fick äran att träffa henne. tokigt! det var en astrevlig tjej så jag godkänner henne! om jag inte gjort det så hade ju povel varit tvungen att göra slut så det var ju tur.

nu ska jag åka innan det blir för sent och för mycket tjöt från min del. nattinatti.

måste bara säga att jag fick narre att kolla new moon igår, han är på jacobs sida och när jacob tog av sig tröjan första gången så sa han "rawrrr" typ.. kanske ska börja att leta upp en pojkvän till honom.

cause I'm just a teenage dirtbag baby

sen senast jag skrev har jag varit i lund, varit på fest, gjort jellyshots, fått påskpresent och sist men inte minst har jag bokat peace and love!

snart är vi där igen och jag ber till gudarna att vädret blir lika bra detta år.

RSS 2.0