and I know that I can be a little cocky

min sommar är fan hektisk! tror inte jag varit hemma en hel dag på aaaaaaa kan inte ens räkna??? varit i helsingborg, i varberg, i falkenberg, i helsingborg igen och idag ska jag till halmstad. emellan alla småresor är det jobb. sliter ut mig ju.

hahahaha ne det gör jag inte. jobbar just nu ;))))))))) mitt jobb är bäst ingen protest

är nervös över halmstad. varför är oklart för er men mer klart för mig. vi tar det en annan gång. kryptiskt meddelande

aja det är inte ens en månad tills jag är i USA (HALUVA UVESA IDAKLUVA SKA DU MEVA???). kan inte ens förstå att jag ska dit. tänk om jag kan simma med delfiner där FATTA???? kommer kunna dö lycklig då. hoppas inte flyget kraschar på ditvägen. det vore lite bull som vi säger nere i skåne.

min lägenhet börjar bli jättemysig på tal om skåne. kan rulla över från min säng till min nya soffa så jag kommer endast behöva resa på mig när jag ska kissa, duscha eller äta mat. SO MUCH WIN!

näääääääää om man skulle fortsätta med jobbet.
ni anar inte hur rolig den meningen är när man tänker på vad jag kommer att göra efter detta blogginlägg.

pussokram


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

okej en lite rolig sak är att jag förmodligen har bihåleinflammation for realzzz.. de vuxna på jobbet har även de satt den diagnosen. skönt att slippa betala några hundra för ett doktorbesök dådå!!

40 min kvar på jobb. sen ska jag hem och kräva omhändertagning av min kära mor.

imorgon är jag ledig. då ska jag bli frisk :) vill till Gränna med min babe Amanda men får se lite hur det blir med det. annars ska jag ligga såhär


daddy i'm falling for a monster

orkar inte gå till doktorn så sätter en diagnos på mig själv. jag har nu alltså bihåleinflammation! ska jobba 26 timmar snart :))))))) sov 12 timmar inatt fast totalt kanske det var 3 och resten bestod utav hostande..

vill inte att ni ska tycka synd om mig vill bara att ni ska veta att JAG GÅR OCH JOBBAR ÄNDÅ FÖR JAG ÄR THAT BADASS!

men bihåleinflammation brukar gå bort av sig själv. googlade det. rättare sagt googlade jag "hosta ont i tänderna" och kom fram till att ja.. bihåleinflammation it is.

nu ska jag fixa mig sen far ja till jöbbe ja! längtar tills jag förenas med min säng imorgon. tror att den bättrar på botningen mer än sängen på mitt jobb. den är hård och inte skön. har bara en kudde där. stora problem.

puss från snorjossera

RSS 2.0