Now this is gonna take a little time to understand.



Nu går jag och min hatt till amanda och och tar en cider sen åker vi till stan och sen hössna!

men du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig

melissa horn är bäst! Jag skulle vilja ha frukost men det känns som att det börjar närma sig mat mer. Ska äta spagetti och pappas köttfärsås idag och då måste man vara hungrig. Tror jag ska gå och måla mina naglar svarta. Fast jag är inte så grym på det här med nagellack, typ hälften av lacket kommer utanför redan när jag målar vänster hand. Tänk då hur det ser ut på högerhanden! AJA, ska vilket fall ta mig ner från mitt kyliga rum och värma upp mig med varm oboy eller nåt. Hejdå!


Rickard har sagt att han SÅ gärna vill vara med på min blogg så han får väl det!

Why can't you see what you're doing to me?

Nu ska ni få höra mina vänner! Vi satte oss i bilen jag och mamma, jag körde först och så skulle vi byta sen, men hör och häpna; Mamma måste känt sig säker med mig eller något, för jag fick köra genom stan också så det gjorde jag och det gick galant. Så nu ska hon nog inte vara så svår att ha och göra med längre! Trodde det var något trix för att hon skulle slippa ge mig skor men skor fick jag minsann också. Dessa skor:

Dom är varma och mysiga inuti! Finare i verkligheten också, fast det är skor jämt typ. Nog pratat om skor. Jag köpte även ett linne, leggins och en rouge! Sen gick jag till Agneta och fixade häxhatt så nu är jag fit for fight tills imorgon :) Fint frieri i idol nu också. Hoppas jag också blir friad till på ett gulligt sätt!

All I have to do is dream.

Hahah som sagt skulle vi till borås, så sa jag till mamma att jag ville köra men hon vägrade för hon blir så stressad och skrikig (mammor ni vet), så säger jag att jag inte åker med då (brukar funka). Så skriver hon sms nu:

Jag kan betala ett par skor till dig om du följer med och jag får köra genom stan. Snälla söta :)


Hon känner mig, skulle jag tacka nej till ett par skor?

I said hey, what's going on?

ahhhhhh min första nygårda julmust för iår rinner nu i min hals! första av många många :D



Har varit och ätit hos farmor och farfar. Blev tvungen att smaka på rotmos för första gången i livet och jag erkänner, det var gott! Lite för mosigt för min smak men ändå gott.

Igårkväll kolla vi film i Dalum, sen åkte vi en jäävligt lång biltur och pratade om spöken och grejer. Vågade knappt gå upp till mitt rum när jag kom hem men jag klarade det! Idag ska jag och mamma till Borås sen och kanske även Amanda om hon orkar åka med. Jag ska hitta vad jag ska ha på mig på maskeraden imorgon, funderar på häxa. MEN DÅ BEHÖVER JAG JU INTE KLÄ UT MIG HAHA! fan va tråkig jag är. Hejdå.

gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

Tjatjatjatja. Igår vann jag på bowling för första gången i mitt liv. Två killar var med dessutom! DEN NI! Så här såg det ut efter första, jag är J som ni kanske förstår!



Slutresultatet får jag inte visa här för att en viss kille skäms. HAH!



Här har vi Edvard in action. Det var en trevlig kväll igår. Förutom att en kille på ströget var helt störd i skallen. Trodde att Robin skrattade åt honom fast att han inte alls gjorde det, så när Robin betalat så gick han ut så efter ett tag så gick han efter men då hade Robin gått till bilen, så kom han in till mig och Edvard igen och sa att det kan gå illa om man skrattar åt fel person HAHA! Vi försökte förklara att Robin inte alls skrattat åt honom men han trodde oss inte. Rolig kille. Robin får nog passa sig på nätterna nu! Såg Kenny Starfighter med och jävlar vad rolig den var haha. Trodde jag inte!

Idag har jag klippt mig! Färgade håret men hur det blev visar jag inte nu för det är mörkt och går inte ta kort typ. Snart ska jag in till stan och kolla film. Det blir myspys! Jag saknar denna pojken:


Fast det var väl ingen nyhet?

Now you just say, "Oh Romeo, yeah, you know I used to have a scene with him"

Saker att göra hos sin mormor:
Kolla på cartoon network
Äta kakor
Äta mat
Äta mer kakor
Kolla på gamla bilder
Sova

Är ganska mysigt här faktskt. Ska till optikern vid ett och sen tillbaka hit och sen tillbaka till stan och köra halv fyra! Men innan det ska papi komma hit och äta mat med mig och mormor lilla. När jag kommer hem ska jag försöka mig på fordon provet, önska mig lycka till för det kan jag behöva!!


Den enda bilden på mormors dator jag kunde hitta där jag fanns med typ, de flesta var på maja och frida! FAVORISERARN.

hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Idag har jag åstakommit detta:
• Jag har klarat c-provet.
• Jag har... eh ja, det var väl det!
HEJDÅ


kom hem?

when I look at you my mind goes on a trip.

Helvete vad tråkig dag! Okej att det är söndag men det är ändå lov och då borde man ju faktiskt hitta på något. Har iallafall kollat klart fight club och jäklar vad bra den var och jäklar vad snygg Brad Pitt var.
Kolla bara, även fall han är blodig och grejer så är han ändå drop dead gorgeous!

http://thesituationist.files.wordpress.com/2007/07/fight-club.jpg
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Fight-Club-movie-01.jpghttp://www.celebrity-sunglasses-finder.com/image-files/olivers_people_op-523.gif
Skulle kunna hålla på forever men skulle bli så jobbigt för er att scrolla ner då plus att mitt tangentbord skulle gå sönder av allt dregglande så jag skiter i det.

Nu: fått en grym spotifylista som underhåller mig ganska mycket
Snart: love actually på trean
Sen: sova?

and all I ever knew, only you

Så bakar jag en annan kaka som såg sviiiiiiingod ut, plus att smeten som skulle ligga inne i kakan (grädde blandat med nutella) var hur gott som helst, så smakar den inte ens LITE gott sen när allt var klart! Fan vilken besvikelse alltså. Ska aldrig baka igen! Ska se färdigt på fight club nu hade jag tänkt.

Skulle vilja ha denna tårtan nu.

Wish you were here.

Dagen började bra, nu vet jag helt plötsligt inte längre.. Besviken är jag. Men skit samma!
Gårdagskvällen var bra iallafall. Var i timmele och "kollade" skräckfilm. Det är inte så lätt att kolla film när man sitter 10 st i ett pytterum och ingen kan hålla käften! Men det var trevligt :)

Johan var rätt cool


Nu ska jag nog ta mig i kragen och baka. Är svinsugen på silviakaka! Nu rimmade jag också utan att ens tänka på det, se där.

Morning has broken, like the first morning.

Kul att vakna upp helt ensam när man drömmer att man är i Lund och pussas. Så kan man inte somna om heller. Då får man gå upp såhär tidigt och vänta på att hela världen ska vakna. Ska nog ner och käka frulle nu!

Såhär såg jag ut igår.

Och såhär såg min klass ut. Dom som vågade klä ut sig iallafall!

You're doing me wrong again and again.

Jag somnar snart! Har fan varit uppe sen 05.50 idag då jag gick upp och gjorde mig iordning som Ronald Mcdonald. Orkar inte lägga in kort nu faktiskt. Men jag ska säga er att jag var JÄVLIGT snygg! Ni får se imorgon. Annars så har det varit en bra dag. Det blir väl vad man gör det till har jag kommit på :) Har kollat idol med Amanda och Emma ikväll och så har jag väl deppat för att snyggaste killen åkte ut men Eddie är väl bättre sångmässigt så det gör väl inte så mycket. Min favvo Tove är ju fortfarande kvar! Har tänkt att gå och lägga mig nu men det är spöktimme så måste vänta 40 min till annars kan jag aldrig sova. Får la kolla ett avsnitt gossip girl eller nåt :) Natti.


Här är Petter när han dansar hoppa fram och tillbaka dansen!

and how I wish, I wish it weren't so.

Förresten så gick mitt N till mitt thomas sabo armand sönder idag. Det fina N:et som jag fått av Narre, som står för Narre. Det N:et som gör mig glad när jag tittar på det. Jag ville bara börja lipa! Kan vara en anledning till att denna dagen är som den är. Att en sån liten sak kan betyda så mycket. Men vi tänker inte på barnen i Afrika idag, det skiter vi i.

Nariman Emamian Shiraz, I HOPE I LOVE YOU ALL MY LIFE! ♥



och JA, detta förtjänade ett eget inlägg! Speciellt en dag som idag som idag som idag.

For some reason I can't explain.

WAAAAAOWWWWWW. 15 kommentarer på sko-inlägget. 2 som sa fula och 1 sådär. Vet ni vad jag köpte idag? Den som gissar rätt får en krona. Jag är iallafall 599 kr fattigare men nöjd som bare den!
Köpte även lite skit tills imorgon. Ska fixa och dona lite med det strax. Har ingen bra dag idag förövrigt. Känner mig helt värdekass. Ska trösta mig med att gå och titta på mina nya skor snart. Nu avslöjade jag mig men tror redan att ni listat ut det där. Skorna förstår mig. Hejdå.

När inte ens den som får en på bra humör alla gånger kan göra det idag, då är det nog dags att tänka om.

Hey, I put some new shoes on and suddenly everything's right.

OKEJ! Nu vill jag att alla tjejer hjälper mig att förklara för killar att dessa skor faktiskt är snygga! Om ni nu tycker det så klart. Men iallafall, skriv snygg eller ful eller nåt i kommentarerna så blir jag sketaglad. Snellis? Så ska allt Narre, Jocke och Alle och ni som säger att dom är fula få se. TACK.




Little darlin' don't you see the sun is shining, just for you?

Min kropp ville inte ta sig till skolan idag heller. Bra att fönstret öppnat sig själv inatt också så jag säkert blivit ännu förkyldare! Hur öppnar sig ett fönster själv? SPÖKE.
Har gjort klart engelskan idag iallafall. Så jag är kreativ även fall jag ligger sjuk! Duktigt va? :) Imorgon ska jag till skolan oavsett för då har vi två redovisningar att göra. Har förresten kommit på vad jag ska vara på maskeraden, eller Amanda kom på det. VIKTIGT! Men JAG SÖKER ETT PAR GULA BYXOR/LEGGINS SÅ HJÄLP!!!

Nu ska jag ta mig en dusch i think. Är rätt ofräsch. Inte duchat sen söndags hehehehe. MYS. Hejdå/äckeljosse.

så kan du ge mig lite mer?

SEGIS dag. Orkade inte ta mig till skolan. Halsen och kroppen hindrade mig typ. Stackars lilla mig. Har iallafall gjort naturkunskapen idag för Amanda var så snäll att ta hem boken till mig :) Sen har jag typ kollat serier all day long. MÅSTE till skolan imorgon för jag pallar inte missa. Blir för stress och jag hatar stress. Plus att man inte tänker så mycket i skolan, eller jo klart man tänker men inte på orelevanta irriterande skitsaker!


2cool4school

p.s vad ska jag vara på maskeraden på fredag? d.s

Hur lyckliga kan vi bli? Hur magiska kan vi va?

Det känns inte bättre idag men whattahääääck. Får skylla mig själv när jag är så jeffla töntig. Töntjosse!
Har glömt naturkunskapboken i skolan med, fuuuuck, behövde göra en grej som jag ska lämna in imorgon så nu MÅSTE jag åka till skolan en timma tidigare imorgon och vem orkar egentligen det? Får skylla mig själv igen.
Helgen då? Vi får väl ta det från fredag:

Vega började bra med alla tjejer och slutade dåligt med folk som är störda i huvudet. Men då kom min prins på sin häst (eller i sin bil) och räddade mig. Åkte hem den korta biten och la mig med honom. Så skulle han skjutsa hem Petter och några sen, så sa han hejdå kommer snart och jag bara aaa skynda dig. Så blundar jag och sen tittar jag igen och då är han tillbaka! Det kändes verkligen som att jag bara blinkat. Men då hade jag somnat bara sådär. JETTEH LESKIITH.


Lite kort från vega

Lördag:
Klockan ringde nollåttanollnoll. Gick upp åt frulle och gick till vega och satte igång med städningen. Betalade Petter 500 kr för att städa tjejtoan. Det låg spya över hela toan typ så det var lätt värt.



Vi städade i två och en halv timma typ (fast pappa och micke fick städa lite mer sen). Sen så skjutsa Petter mig den korta vägen hem för att hämta pengar. Han hängde med upp och väckte nari också men det var inte så uppskattat. När han åkte la jag mig jämte tjockisen och sov tills mammas (inte) ljuva stämma hördes: MAAAT OM SJUUUUUU MINUTEEEEEEEEEER!!! Så det var typ upp och hoppa och äta god mat. Sen åkte jag och Narre till han och han fixade lite med en grej. Lyssnade på om du lämnade mig nu så frågade jag såhär:
Josse: Vad skulle du göra om jag lämnade dig nu?
Narre: Pröva mina läppar mot någon annan
Josse: (arg blick)
Narre: skoja jag skulle leva i celibat resten av livet
Josse: (nöjd blick)

När vi var klara hos honom så åkte vi och hämtade Lina och åkte till videomix och hyrde film (johan falk) som jag och Lina skulle se när våra pojkar var på fotbollsavslutning. Kvällen blev fin iallafall! Kollade först idol, sen åt vi, sen johan falk, sen lite ebba och didrik och tillslut super mario och då kom även våra pojkar hem lite smått fulla. Skulle visa att dom ägde på mario vilket gick sådär. Sen gick Lina och Anton och jag var lämnad kvar med min fnissiga pojkvän. Han slängde mig på sängen, sen pötte han ut mig ur den och skratta typ fem minuter, sen tog han upp mig, sen slog han mig och då skulle vi tydligen inte skoja något mer utan pussas istället. SÖT.



Söndag:
Vakna typ tjugo i tio men fick inte gå upp, vaknade igen tjugo i elva och då var det tydligen dags att gå upp! Gick upp och åt lite frulle sen lite hejdåpussar sen far Narre sin kos igen. Jag blev depp och gick och la mig i sängen och luktade på mina kuddar typ. MES

Måndag:
Inget kul som hänt idag. Eller körde på körskolan och fick reda på att jag ska boka halka och sånt om typ tre lektioner(!), det är snart. Måste göra C provet i veckan, MINST! Nu blir det en såndär lång text igen men för er som inte gillar det så får ni kolla på bilderna istället. Bra att jag började skriva detta vid fem typ haha. Inte orkat lägga in bilderna än för adaptern funkade inte. Får väl pallra mig ner och hämta en annan adapter så alla mina 1000 läsare får sina bilder. Fem timmar senare är detta äntligen färdigt! Nu ska jag krypa till kojjs och hoppas att jag orkar ta mig till skolan imorgon. Nattpuss till er som vill ha, men bara på kinden!


I'm left alone somehow

Jag har ingen lust med något idag, inte när världens underbaraste kille precis lämnat mig ensam. Idag tycker jag att världen är bra orättvis. Imorgon har jag kanske lust. Hejdå!


Lets talk this over, it's not like we're dead.

Godmorgon! 2 dagar sen jag skrev sist, OH NO! I onsdags orkade jag inte och igår så funkade det inte. Sitter och väntar på papi som ska ta med mig till skolan. Har två lektioner idag varav en prov i jävla geografi fan! MEN ikväll är det vega och det blir skoj och efter vega ska jag få sova med Narre så det kan knappast bli en dålig dag (peppar peppar).

Drömde världens jobbigaste dröm inatt. BLÄ. Hatar sånt. Att vakna och tro att det är på riktigt och känna paniken!
Nu hoppas jag att pappa kommer snart så jag stänger av här! Kanske till och med skriver i eftermiddag. PUSS

I am the fire burning desperately but you're controlling me.

B-provet klarat :D På första försöket. Jag är fan bäst. Var knappt att jag vågade rätta alltså. 64 rätt, samma som på A. Ett fel till och booom.

Men men.. Så bäst är jag inte, för det provet är det enda nyttiga jag gjort på min lediga dag. Eller har faktiskt lagat mat till pappa också. Men jag skulle ju faktiskt ha pluggat hela dagen men så duktig är jag minsann inte! Har kollat 6 avsnitt 90210 och 1 avsnitt one tree hill istället. Det är inte fy skam det heller!

Ligger och skrattar åt Jocke för han är förbannad på one tree hill haha! Han är pretty serious med den här serien nu. Allt tack vare mig! :D Kolla bara:
Joakim Schur säger:
MEN FAN VAD ALLA LJUGER !!!!!!!!!!!!!!!!!111
jag drar

jävla skit
hur orkar folk
haley,jules,lucas,dan,keith,debb,brooke,anna

alla dom har ljugit nu i det senast avsnitten

Nu ska jag göra kvällsmat och sen kanske plugga lite geografi. Fast bara kanske! Är ganska så schleeeeeten idag:


Tanken har väl snuddat mig men aldrig att den nuddat mig.

Jag klarade a provet på körkortsteorin innan! WOHO. Tack Neggeboy för hjälpen. Man får ha hjälp på a b och c men inte på repetitionerna för det har Morgan sagt! Imorgon ska jag göra b om jag vågar. Det gör du Josse! Säker Josse? JA Josse! Okej Josse.

Måste bara skryta lite också. När jag körde med Morgan idag (bromsade allt vad jag hade vilket var skitkul och körde på grusvägar i skogen typ) så när vi kört klart, så sa han att han skrev mycket bra! i sin bok och det har han bara gjort på 3 pers innan men aldrig på det området (bromsa och grusväg). DEN NI! Han sa att han aldrig sett någon köra så fint! Då får man väl fan skryta också? DET FÅR MAN. Blev så jävla stolt så va tvungen att ringa mami.

Har pluggat Geografi här hemma nu. Jag har varit redigt med duktig idag allt. Mamma och Pappa är sjuka och det är så synd om dom! Speciellt pappa för han orkar inte någonting. Han är nog sjukast i världen. PFFFFF. Hoppas innerligt att han är frisk imorgon när jag är ledig, men det tror jag inte. Får väl ta hand om honom då och laga mat och greja. Men det löser jag nog allt!

Idag är det dan före dan före dan före dan före dan som är vega och Narres ankomst. Men innan det är det två prov i skolan och en körlektion som gäller. Lär gå fort. Nu ska jag fortsätta plugga. Lära mig allt om exogena krafter och plattektonik och grejer. Ha de fint. PUSS


Bjuder på en söt bild från lördags! Alltid hittar man fina bilder på faceboken.

I wanna do real bad things with you.


Gaaanska så tuff brud va?

Håller på att lägga in bilder från igår på datorn men det tar sån jävla tid så snodde en från Edith sålänge :) Mösa var superkul som vanligt. Startade vid 9 och gick i mål vid 4 typ. Stukade foten och fick typ lårkaka eller något pga några killar, nämner inga namn! Dagen bestod iallafall av skratt, dricka, charader, skjuta salongsgevär och massa annat. Nu är bilderna klara :D








När vi gick i mål vid fyra kom linneas mamma och hämtade oss och körde oss till Linnea. Där fick vi mat och sen gjorde vi oss iordning och åkte till Lina där vi hade förfest. Det var kul också men jag var så jävla otaggad för jag typ var bakis från dagen men det gick!






Vid tio åkte vi mot knätte med världens tjurigaste taxichaufför. Där ute blev det lite dans och så. Inte as roligt men inte tråkigt heller. Åkte hem med Edvard vid 1 tiden. Sammanfattningsvis var det en rolig dag med alla tjejer :D Puss på er!




Fyfan, att lägga in alla bilder kan varit det jobbigaste! Nu ska jag nana. Natti.

Vem vill ha stolthet när man kan få den man vill ha?

Ska gå och lägga mig halv elva på en fredagskväll :) Anledning: MÖSA!
Vi ses i skogen imorgon hoppas jag.

Idol var kanon och jag gillar: Tove, Erik, Calle, Niklas och Erika. Dom andra kan dra typ. Eller Reza är rätt härlig också haha. "om det här är min dröm vakna inte mig"

Nu fick jag nåt sms om Nattknappen också. Ett nummer man kan ringa om man går själv hem från en fest eller liknande! Så får man prata med en så man känner sig trygg och om det händer något så ser dom vart man är på en karta, AS bra ändå. Nr. 08-50 44 66 66.

Nu ska jag drömma om Edward Cullen. Han ska säga: I don't have the strenght to stay away from you anymore, you are my life now, Josse.

Natti ♥


I love you, I love you, I love you not just philosophically.

- Ebba, har du sett Didrik?
- Jätteofta
- Kommer han idag?
- Jaa                                                                 
- Han är inte sjuk eller så?
- Inte mer än vanligt.

Hahahah fem minuter på Ebba och Didrik och jag har redan skrattat fyra gånger. Köpte den för 40kr på lager. LÄTT värt! Inte lätt att fatta något eller tycka det är kul om man inte sett det så SEEEEE!

http://victoronia.blogg.se/images/2009/bild1_26882350.jpg

Nu kom mamsen med en drinkblandning som hon gör till mig som jag skulle smaka på haha. Den smakade smaskens så det blir nog bra! Mösa blir nog också bra. Jag taggar :D

Skoldagen är det nog inte värt att nämna något från. Inget speciellt liksom.

Just det! Köpte en jacka på lager också, den blir varm och mysig nu i vinter! Om jag kommer vilse kan jag ju ha den som boende också. KANON


Nu ska jag fortsätta att träna magmusklerna. Ikväll blir det idol och mys :) Hoppas Nari kan skype-kolla idol, han vägrar svara sms! MORR

HAHA vem fan döper en hund till Frans-bertil? hejdå

I wanna thank you for nothing.

Godkväll på er.
Just ni i skrivande stund ligger jag och msntelefonar med alleballe. Han spelar crazytaxi och tror att han är bäst i världen.

Idag var det skolan och övningsprov på webdesignen och lite annat. Sen vid två skulle jag ner till körskolan för riskutbildning 1. Fick skjuts av Edvard ner och det slutade med en böter på 2800 för honom! Så kan det gå haha. Tur i oturen att han inte körde några mer km för fort då körkortet hade rykt. Tycker synd om dig Edvard, du kan få tillbaka pengarna för chockladen jag fick som bidrag. Det låter väl bra? :) haha

Riskutbildningen var ju inte det roligaste jag gjort i mitt liv. Träffade Carin som jag inte träffat på evigheter så det var ju kul :) Det var faktiskt lite intressant också så. Plus att man fick fika!

Åt yakotori idag också! Resterna :R Var nära att det inte skulle bli några rester för igår när jag skulle hugga in på den så föll tallriken på golvet men kycklingarna klarade sig så fick ta allt ris och koka nytt idag! Kan inte hjälpa att jag heter Josefin Klantsson. Jag blev så less så less!

Nu ska jag nog sova! Är svinistrött och börjar svinistidigt imorgon dessutom. NATTII!


Bild som alle är AS stolt över.
'
Bild på Lina och snowboard för att jag saknar båda SJUKT mycket just nu!


Ingenting är likadant, inte bäst men ändå lite bättre än bara bra.

Här sitter jag i min ensamhet och väntar på min yakotori. Ska bli så JÄVLA gott! Hoppas ni blir avundsjuka.
Har inte gjort något vettigt idag. Eller i skolan gör man väl vettiga saker men efteråt.
Redovisade på historian idag och jag var inte något nervös vilket var as skönt! Kanske för att jag kunde det jag skulle säga så pass bra och att det inte var så mycket men ändå :p

På bussen hem satt det ett äckligt jävla fyllo och pratade på om hur Sverige var ett skitland att bo i då man inte fick använda droger men man fick supa ihjäl sig om man gjorde det i smyg, ANNARS så blev man satt i fyllecell 6 timmar och sen kom man ut igen och blabla Sverige suger. Han kan väl för fan flytta eller skaffa ett bättre liv!! Blev så arg på honom. Satt och drack ur sin jävla flaska och luktade fan. MENMEN.

Förresten igår! Hittade min gamla mp3 och ladda den och det är massa gammla låtar på och man blir helt nostalgisk och sitter och tänker tillbaka och bara ler. Att musik kan ge tillbaka så många minnen.
U-N-D-E-R-B-A-R-T

Här hemma har jag typ inte gjort ett skit.. Kollat true blood och läst mina gamla berättelser jag gjorde i 1-2an haha. Kalleanka och kåmpani, katten misan och jag vet inte vad alla heter! Katten misan går såhär;

s1.Här är Misan. Hon är en katt.
s2. Nu går hon en runda. Hon går vilse. Hon är i skogen. Nu komer de någån.
s3. Nu är hon bårta. Så nu går Misan fram. hon går upp på stenen.
s4. Nu går misan till ett träd.
s5.Nu hitar Misan hem. Hon blir jäteglad.
s6.Nu äter Misan. hon är jätehungrig.
s7.Nu går Misan in i sin bur.
s8.här får ni se Misan på nära håll.



Haha jag var fan en jävel på att göra berättelser. Inte så bra på att rita dock.

Nu: Förhoppningsvis yakotori.
Sen: Ducha.
Senare: True blood.
Senast: Sova.

då hör jag fåglar sjunga och marken börjar att gunga.

Godkväll på er! Har ni för er? Inte kommenterar ni min blogg iallafall TRÅKIGA jävlar!
Jag ligger här och har kollat på första avsnittet av true blood. Det verkar vara en serie för mig om jag ska vara ärlig! Så jag får nog ta och vara lite olaglig nu igen.
Idag i skolan var det först natur och sedan hål där vi egentligen skulle gjort historia men eller var sjuk och hade grejerna i sitt skåp så vet i fan hur vi gör på redovisningen imorgon, men det löser väl sig!
Sen kolla vi film på spanskan och sen for jag hem.

Dom ringde från körskolan med och sa att det fanns en ledig plats på drogskitgrejset på torsdag så dit ska jag, någon mer? Orkar inte sitta där tre timmar utan rolilgt sällskap. Dessutom missar neee det gör jag inte fan va dum jag är! Trodde jag missade övningsprovet på webdesignen men den har vi ju på morgonen så det gör jag inte. Nu blev jag på bättre humör då jag behöver det där övningsprovet.

Jag kollar igenom kort från peace and love också och fy sjutton vad jag saknar det! Värmen och alla människor som man tycker om och bra musik och helt jävla wonderful! Förutom att jag var sjuk men det gjorde inget då jag hellre är sjuk på peace and love än hemma.

Här taggar jag och Robin volbeat som var GRYMT! :D

Målade frallans naglar fina på vägen upp


Iskall cider i solen (Y)

Ser det inte härligt ut?
Det var en grym vecka helt enkelt! Om ni klickar på bilderna så kommer ni till albumet på facebook om ni vill se alla :D JAG SAKNAR DET SJUKT iallafall.

Jag måste sova snart.. Men ska nog kolla ett till avsnitt true blood först. HEHE hejdå!

p.s Måste sluta skriva så långa inlägg. d.s.


Du é la go!

Höjden av lathet är när man är för trött för att gå och lägga sig, det är jag nu! Att gå ner för trappan och borsta tänderna, ta ur linserna och tvätta bort sminket känns typ som att springa 1 mil nu. Jag längtar till helgen, då ska jag gå en mil typ! Eller vet inte hur långt det är?

GOJA snackar jag. 3 inlägg på en dag är inte dåligt. Om dom är intressanta kan ju diskuteras. Jag har bestämt mig att ha en bra natt inatt, inga jobbiga drömmar och inget vaknande. OKEJ GUD? jag behöver det. Give me a break så att säga!

Låt som passar för stunden typ:

Skillet - Comatose

I hate feeling like this
I'm so tired of trying to fight this
I'm asleep and all I dream of
Is waking to you

Tell me that you will listen
Your touch is what I'm missing
And the more I hide I realize I'm slowly losing you

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

I don't wanna live
I don't wanna breathe
'les I feel you next to me
You take the pain I feel
Waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real

I hate living without you
Dead wrong to ever doubt you
But my demons lay in waiting
Tempting me away

Oh how I adore you
Oh how I thirst for you
Oh how I need you

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

I don't wanna live
I don't wanna breathe
'les I feel you next to me
You take the pain I feel
Waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real

Breathing life
Waking up
My eyes
Open up

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

I don't wanna live
I don't wanna breathe
'les I feel you next to me
You take the pain I feel
Waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real

Oh how I adore you
Waking up to you never felt so real

Oh how I thirst for you
Waking up to you never felt so real

Oh how I adore you
I...

The way you make me feel
Waking up to you never felt so real




GODNATT fina ni :) pluspoäng till mig som kom på hur man fixar film!

Nothing else matters.

Då kommer ett inlägg om Lund också! Text i början och bilder i slutet så ni kan ju välja vad ni vill göra ;D

Onsdag:
Satte mig på tåget halv sex, läste lite teori och så tills alvesta där jag väntade i 50 minuter och åt lite och så! Sen tog jag tåget mot Lund och jag var allt lite pirrig i magen :D Vid tjugo i nio eller något var jag framme och klev ut där. Ringde Narre och mötte honom och fick lite pussar och så. Sen gick vi heeeela vägen hem till han. Han sa att det skulle ta en kvart men det tog minst en halvtimma! När vi kom hem till honom gosade vi och pratade och somnade!

Torsdag:
Våran 27 månaders dag :D Vaknade vid 11 typ och jag och frukost och Narre mat. Kollade lite tv och hade reklamtävling. Vid ett drog Narre till skolan, efter att jag fått låsa upp dörren 3 gånger då han glömt diverse saker! Glömsk pojk har jag minsann! Var själv ett tag och försökte ladda ner greys anatomy och one tree hill men det gick så jävla segt! Satt typ vid datorn och sen tänkte jag gå till willys och handla men mådde inte så bra så la mig och sov tills Narre kom hem vid fyra. Då kolla vi tv och myste och så :D Sen gick vi till Willys och handlade mat och gottiiiis. Hemma så började vi göra korvstroganoff, eller jag gjorde och Narre stod och klagade på att jag inte skulle ha ketchup utan tomatpuré i! Men han erkände sen att ketchup i blev gottgottigottgott typ! På kvällen kolla vi idol och lite tv och buuuusa och lite så!

Fredag:
Vaknade först av Narres alarm vid sju men han kom på att han nog hade sovmorgon så han la sig igen! Det gillade lille jag. Sen när alarmet ringde ännu en gång så skulle han tydligen inte gå på den lektionen heller för den var oviktig (jag försökte faktiskt tvinga iväg honom men jag är väl oemotståndlig). Vi låg kvar i sängen och goosposa lite och pratade och så, sen dusch och sen frukost! Eller mat  mer (som typ matförgiftade oss) Vid 1 drog han på föreläsning och jag fick se greys anatomy och one tree hill. När Nariii kom hem så spelade han lite fifa och jag låg och kolla på och halvsov typ. Blev korvstroganoff även denna dag till idol och ursäkta mig men jag hatar Camilla och jag varför i hela världen valde juryn henne? Sen så var det dags för Narre att se dirty dancing och Grease för första gången i sitt liv och jag vet inte riktigt vad han tyckte om dom! Citat från Narre under dirty dancing "jag blir typ kåt för han är så snygg, kolla hans muskler" under grease "jaha är det därifrån pink ladies kommer?"  Lilla plutt då! Efter filmerna somnade vi nog.

Lördag:

Gick upp halv elva, åt frukost och tog oss sedan mot stan. Det ösregnade så bestämde oss för att åka till novalund istället (ett köpcenter). Narre fick massa shoppat denna dag! Mycket fint då jag som flickvän är väldigt bra smakråd! Jag var riktigt duktig och gick inte ens in på GinaTricot! HAH! Lite mat och lite expresso house hann vi också med innan det stängde! När vi var hemma igen så letade vi efter jacka till Nariboy på internet och han hittade tillslut en jätte snygg som han beställde, tillsammans med en gul klocka till mig :D Fast den lär jag väl inte få innan höstlovet snarast :( Efter det så busade vi massa och Narre bröt typ min näsa! Knäade mig rakt på näsan och jag bara hörde hur det knakade och Narre kände hur det knakade så han fick trösta mig och känna sig dum ett tag! hihhh. Han är mysig min pojk, rolig också! Efter det så kolla vi lite tv och sen vid 10-tiden var vi bamsehungriga så åt en sen kvällsmat. Sen kollade vi De ä kanon med Robert Gustafsson och det var underhållande men jag var så jävla trött så somnade tillslut till Narres skratt.

Söndag:
Ville verkligen inte vakna denna dagen. Ville inte behöva åka hem! Vi vaknade och låg och myste hela morgonen och kolla klart på De ä kanon. Sen fick vi för oss för att göra pannkakor och vi (läs jag) är väl inte proffs på det så det blev pannkaksmos (se bild längre ner). Blev lite hånad av Narres korridorkompisar men vafan! Narre lyckades få till några runda pannkakor där i slutet iallafall. Dom blev väldigt goda! När vi ätit la vi oss i sängen och kolla tv och lite så tills det var dags att ta sig ner mot stan. Åt på stan och sen begav vi oss mot stationen. Stod där och sa farväl och så, tåget kom och jag hoppade på och satt och kollade på när Narre stod vid fönstret och låtsades gå i trappor och åka hiss haha. Måste sett kul ut utifrån! När tåget åkte iväg mimade han "noooooo" haha. DU ÄR BÄST NARRE :D Tågresan hem gick bra trots förseningar som kunde lett till taxi hem. Men det slapp jag allt! Var vääldigt svårt att somna denna kväll efter fyra nätter i världens bästa famn men det gick väl efter många om och men. Jag vänjer mig som sagt!

Lite bilder:


Sitter vid datorn när jag är där, DÅLIGT!


Reklamtävling!







Hissen


Ska föreställa pannkakor!


Narre har piercat näsan också!


såhär mycket busade vi!


Världens snyggaste pojkvän och han är min! Inte dåligt.

Nu blir det ingen tjat om Narre i denna bloggen på ett tag iallafall haha, stackars er. Men Narre måste ju känna sig omtyckt iallfall. Det gör du väl? :) Skriver väl mest för att jag ska kunna komma ihåg. Fast jag har ju rätt bra minne så kan ju säga att jag skriver så att Narre kan kolla tillbaka för han har minne som en guldfisk!

Tack för att du ger mig så mycket kärlek och glädje Nari. Ingen är som du. Olivejuice!!

Genom alla mörka stunder, det bästa som jag har.

Tja! Nu är jag hemma igen efter så jävla bra dagar i Lund. Jag älskar Lund och jag älskar Narre.
Kan ju göra ett inlägg sen om Lundtrippen så kan ju dom som inte är intresserade hoppa det! :D

Idag vaknade jag vid sju as trött. Var ingen bra natt inatt. Drömt jobbiga drömmar och vaknat och känt mig alldeles ensam. Men jag har klarat dagen ändå! Hade spanska och natur i skolan. Sen skulle vi egentligen lyssnat på en föreläsning i tre timmar men jag tog min närvaro och gick hem till Anna istället (fick skjuts av pappa så gick inte men). Kolla lite på film och sen så skulle vi åka till Borås med Erik och Pontus men det blev Jönköping istället! Blev en bra dag trots den dåliga starten. Fick med mig ett par leggins med gulddragkedja :D
Anna är bästbäst som en bäst är.


Mitt enda nagellack som är kvar ser ut som ett hjärta :) Får inte bort mer hur mycket jag än skrapar och jag orkar inte gå och ta aceton. Men det får gärna vara ett hjärta på mitt finger. Känner mig fylld av kärlek just nu :D

Nu ska jag göra ett lååååångt inlägg om Lunddagarna så jag aldrig glömmer dom!

RSS 2.0