du känner mig allt för väl

jag hatar tradera.. hade budat 1500 och budgivningen tog slut 18.43, då bjuder en jävel 1501 kr 18.42 precis när den tar slut så han får min kära mobil som JAG skulle ha!! ofta man får bjuda över 1 kr bara. fy sjutton.

i helgen har jag varit med lina och varit på fest, nykter. det kändes bra idag då jag till och med orkade träna. nu väntar jag på att min älskade pojk ska skypea och trösta mig och det gjorde han precis i den sekunden jag skrev detta så nu ska jag prata!

och nu har jag pratat en timma så nu kan jag ju skriva färdigt det här. ska gå ner och kolla på blåsningen för mamma ville ha selle tydligen. imorgon väntas hell igen och jag har 1 prov och 1 inlämning of d00m denna vecka.. funderar på att gå i ide till den 27e. hörs.


ge mig honom och jag är glad i en vecka framöver

han ser ut som en karl

rickard lidén, vilken man! han kan få vilken kvinna som helst att känna sig speciell med sina smickrande saker som han har att säga, som oftast innehåller ord som man kan binda samman med saft, hål m.m
det finns ingen som honom, så ta dig chansen att få kontakt med denna man med hjälp av mig.

här har vi rickard med en av sina kvinnor

här säger rickard hej


på nåt sätt inte tänkt mig att det skulle bli såhär

saker jag är bra på:
skjuta upp att plugga till sista dagen
spamma folk som aldrig svarar
vara hungrig utan att orka äta
bli en tjurpuppa
göra sönder saker
slå mig
sova
glömma viktiga saker
komma ihåg oviktiga saker
ligga i sängen astrött utan att orka göra mig iordning och sova
överdriva
skrika
att ha stökigt rum
ha fördomar
vara ironisk
gråta

bra saker att vara bra på va? jag är bra på rätt mycket om man tänker efter

pigg tjej

men du finns inte där

snart mat och snart helg! GÖTTTT. sitter och har webdesign nu och läraren kan vara drygast i världen, men det är okej för då får man tid till att bloggiza och faceizaa. har typ ingen mer lektion idag, har historia sen och då ska vi prata om att jävla skit tingsholm är störda i huvudet typ, att vi i samhäll har 2 st 100p kurser att välja på och det är 2 mediaämnen, så det ska vi protestera mot! sen ska vi åka och kolla UF-mässa och det kan bli skoj!

annars så är det finfint tror jag, förutom att narre behöver lite mer hoffmaestro på sin spotify-lista of doom, då skulle den vara fulländad på dessa lektioner. ska försöka fjäska mig till det.

nu dog amanda precis när hon kom till bossen, tror ni hon jobbar med det vi ska eller spelar supermario? den som gissar rätt får en fet länk för jag har ju rätt så många läsare. kreativa lektioner!

nu ska jag snart få reda på mitt betyg på hemsidan vi gjort. hejdaaa


mmm - it tastes just like raisins

jag lever nu. men blir snart förbannad på folk som inte seedar! mitt spel jag laddar ner har stått stilla på 81,4 i evigheter. sen kommer säkert det inte fungera ändå och då kommer jag gå i takeeet. pratade om massa gamla spel i skolan idag så va tvungen att bli lite nostalgisk såhär på kvällskvisten. fast jag pluggar faktiskt också!! kan ALLA glosor till spanskaprovet imorgon utan och innan, sen är det bara att lära sig det andra med men det ska väl kanske nog gå lite bra.

förövrigt hoppas jag på tur på tradera, narre har sagt att han ska buda på en mobil till mig där och jag vill ha en fiiiiiiin. han har säkert glömt av det men vi lever med det också. nu ska jag göra mig en macka med tonfisk och plugga! cya


profilbild på face = josse hilarious åter igen

illa jag mår illa

har aldrig varit såhär bakis i hela mitt liv innan. tror jag var full till klockan 3 idag. spytt som en kalv har jag också, mysigt va? en sak som jag vet iallafall är att jag aldrig mer ska dricka tequila. NEVAH! men annars så var kvällen jätterolig, inte många 18års fester som kan toppa denna!

snart kommer några friends hit och kollar film och förhoppningsvis tar hand om mig lite.
känner mig typ såhär nu

söt va? fattar inte ens att jag är så modig och lägger upp den.

I can change you life, make it so new


WORD på mig själv!

nu har jag färgat håret mer rött, men det blev inte någon skillnad vad jag ser. ska snart ta på mig finkläderna och gå på 18års fest på hotellet. GRATTIS Gabriella Ferm!!

hur man kan förändra, är det någon som vet?

hujeda mig vilken dag! varit i jönköpings badhus och där hoppade jag från 10an för första gången i mitt liv. hör ni det? jag var så jävla rädd men en sjuåring hoppade före mig så ville inte vara chicken. fast folk skrattade åt mig för jag skrek, men man får skrika om man hoppar från 10 meter för robin skrek nästan när han hoppade från 3 HAHA.

ikväll har jag kollat film i timmele, en overklig film där massa dör. sen så har folk berättat äckliga grejer och på vägen hem har jag nästan varit på zoo. ska faktiskt berätta resan, mest för att jag ska komma ihåg det senare i livet eller nåt.

jag kör upp på amanda lindskogs gata där hon bor där en hare glatt skuttar på vägen, när vi lämnat henne åker jag, emma och amanda hjerten hem mot vegby. på 3 rosors väg ser vi "någon" som går där på vägen, jag trodde det var en full gubbe med vingliga långa ben tills amanda skriker "AAAHH NEJ" jag blir livrädd och tänkte typ det är säkert en skadad blodig man, men det var bara en älg så amandas skrik var inte befogat. när vi är i vegby säger jag till amanda "jag ser alltid massa djur när jag åker med dig" precis i den sekunden hoppar en hare framför bilen, jag trodde det var en älg och illbromsade och började typ gråta. när vi körde hem emma såg vi ytterligare en hare.

nu ligger jag här i min säng och ska sova, kommer drömma om blodiga älgar som dödar mig eller nåt. godnatt på er.


älgarna får passa sig för mig, jag ser ju trots allt livsfarlig ut här.

just you and me

då var tisdagen kommen och det är dags för mig att åka hem. borde egentligen packa iordning lite men istället ligger jag här i narres säng och trotsar världen en stund.. tåget går 17.28 så det är faktiskt långt kvar, men det spelar ingen roll för jag är ensam ändå. hade varit gött att skaffa en vän här i lund som inte pluggar hela dagarna så man hade haft något att göra! får skriva en kontaktannons och sätta upp haha.

är egentligen vråålhungrig men orkar inte göra mig anständig nog för att ta mig ut till köket och kanske möta andras ögon. ska ta tag i det snart också.

den tiden som kommer nu kommer bli den längsta tiden jag och narre varit ifrån varandra, över en månad. fy sjutton. ska gå och tycka synd om mig själv nu för det får man i såna här lägen. folk som klagar på att dom ska vara utan sin pojk/flickvän i EN HEEL VECKA kan dra åt pipsvängen :) men jag och narre är utan tvekan bra på detta så every little thing is gonna be alright som bob marley sa.

imorgon hoppas jag på jönköpings badhus så fixa det nu RK90! nu drar jag. hejdå

ps. LINA HAFNER, jag drömde att du kommit hem inatt. MAKE MY DREAM COME TRUE!


when you get what you want but not what you need

hallihallå. sitter ensam och övergiven i narres lilla rum och har inget att göra. han är i skolan och jag har ingen aning om när han kommer tillbaka. funderade på att städa men det var för stökigt och det är inte jag som stökat ner så jag orkar inte vara en bra flickvän idag.

gårdagen blev inte riktigt som tänkt men den var bra ändå för jag var med narre. det blev inget snögubbebyggande då det inte var kramsnö, maten blev inte som den skulle och inte heller efterrätten. vi kollade inte heller på filmen vi skulle se men det ska vi göra idag!

imorgon åker jag hem och jag ser inte fram emot det överhuvudtaget, men man får tänka att det faktiskt inte är så roligt att vara här när narre måste vara i skolan hela dagarna, då är jag mycket hellre med mina kära vänner hemma i uschlehamn faktiiiiiskt!

ska nog göra mig frukost nu om jag vågar mig ut till köket, är typ bara nyinflyttade här nu men får väl koppla på min charm om jag nu har någon.

jävla babbelinlägg, så går det när man har tråkigt. finns inte ens något att ladda ner tror jag inte, ska kolla på saken! kanske byta om och göra mig fräsch också? kanske..


I see you in my dreams.

godmorgon på er kära fanzzzzzzzzz. ligger i sängen och väntar på frukost på sängen typ, man skulle kunna tänka "aaw va gulligt" men jag gav frukost på sängen igår så det är inte mer än rätt! fast lite gulligt är det.

idag är det alla hjärtans dag och vi ska bygga snögubbe och laga mat och mysa.

nu kom min frukost så blev ett kortisinlägg. glöm inte pussas extra mycket idag!


and all I ever knew, only you

idag ska jag till killen jag tycker om mest i hela världen!

I get so weak in my knees.

tanken slog mig innan när jag lyssnade på hoffmaestro på hur bra allt var på peace and love! hur lycklig jag var när jag och narre satt och kollade på emil jensen, när jag hoppade till hoffmaestro, rockade till volbeat och stod och diggade till kleerup.. fan, att musik kan göra en så glad ändå! sick maeeen.

hoffmaestro kommer till borås 7 maj och jag ska dit med mannen på bilden förhoppningsvis, ska dra med mig andrea också!


precis innan en av de bästa stunderna in my life!


kolla bara va sjuuukt mycket folk det var, ryser man inte? jo det gör man.

I said I'm sorry, but what for?

skolan tär på mig, nåt så förbannat mycket också! men snart är det fredag. fast det ska bli snöstorm så med min otur ställs väl tågen in eller nåt, fast det ber jag till gud att dom inte gör för jag behöver kärlek i några dagar!

nu ska jag plugga samhäll och sova. sen är det skola, träna, plugga, sova, skola, träna, hjälpa anna, sova, FREDAG!
har föresten fått ett nytt simkort så kan härmed ta emot sms och samtal igen!

annars vill jag klaga på alla som klagar på nya facebook.. att det ska vara samma visa varje gång! folk klagar och skapar grupper som "vi som vill ha tillbaka gamla facebook omedelbart" tills dom vant sig, efter ett tag byter facebook om igen och det blir samma visa. det är ju inte precis så att facebook gör det sämre så deal with it från början istället töntar!!

med det sagt så får ni sova så gott.


allting verkar lättare då

tappade min mobil igår, eller så snodde någon den.. utan min mobil känner jag mig bar, naken, rädd, exposed! nejd riktigt så illa är det inte, narre säger att livet går vidare och då är det väl så skulle jag tro. annars så var kvällen rolig.

idag har jag inte gjort någonting, inte ens tränat! har legat och kollat massa 2½ men och druckit cööla! ska sova snart så blir det fortare måndag och då blir det fortare fredag och det gillar vi! tanken slog mig hur jag ska vakna imorgon, använder alltid mobilen ju.. får sno mamis! det gör jag nog imorgon på dagen också, busig som jag är.

goodnight fellows!

OKEJ, vart i hela världen är bildknappen? får man inte lägga in bilder längreeee? ha? tråkigt. får la ta en från face så länge då.

tänkte såhär, "jag tar den 200ade bilden på mig på facebook" så är det denna, jag ska föreställa den gula saken. smickrande.

när hon kommer kommer hon i decidecibell


vad tycker ni om kvällens frisyr då?

a okej då var det dags igen.

vi vann fotbollen idag också, jag bidrog inte as mycket men det gör inget för jag är tjej. på vägen hem fick vi hjälpa min klantiga syster som kört fast med bilen, det var ingen dålig fastkörning heller! hade 3 starka män som fick pötta på. nu ska jag nog snart sova för som jag tippade så gjorde narre annat, fast det gör inget! imorgon ereeeee festis och bowling, kan bli kul och intressant!


hungrig som jag är så får det bli en matbild.

jag vill ha dig på ett syndigt sätt

helg om 2 timmar men jag står inte ut längre. har webdesign och min lärare hjälper en typ 1 gång i timmen. håller på att göra en hemsida och min blir grym! har en lektion till efter denna och jag vet inte hur det ska gå.

ikväll ska jag spela fotboll igen med grabbar. efter det har jag preliminärbokat narre för film/myskväll över skype (låter wierdo), men jag tippar på att han kommer hitta på något annat så vi får se vad som händer.

får väl säga grattis till käre Emil Laposa också då han fyller 18 år idag. vi gav honom 18st tuggumipaket och så åt vi på kina. kom in där och såg att det fanns yakitori i buffén, det händer aldrig! LUCKYDAY


såhär ser framsidan på min hemsida ut! fast detta är i en annan upplösning än vad det ska vara så det ser finare ut egentligen, tänk på det!

nu ska jag göra klart nyheter och kontakt och sen är jag finally ready!
vill bara säga att narre är en glädjedödare. hejdå.


you have made my life complete

ibland orkar man bara inte och ibland vill man bara inte, jag varken orkar eller vill så mycket just nu. igår fick jag reda på en grej som rörde om i min skalle rejält. ska nog sova snart.. klockan är inte ens halv 9 men jag är trött och på dåligt humör. det får man vara ibland, ibland är nu. godnatt.

ni kan få kolla på tårtan jag, amanda och lina bakade den helgen vi bakade tårta. den är fin.


if you fool me once



visade Narre den bilden från 2 inlägg ner. jag är så rolig!

so baby don't worry


gåshud, kolla alla klipp och njut!

don't go breaking my heart


Jag och min bf <3

RSS 2.0