watching you kiss her

min dator har fått lite trojanska hästar i sig.. ska formatera den så snart som möjligt men fyyyyyyy vad jobbigt! annars så ska jag lägga mig nu. har varit på ströget.. eller ne skoja pluto.. eller nej coco thai tydligen. men vem märker skillnaden? om coco thai inte går i konkurs inom 8 månader är jag imponerad!

nighty

det är inte illa

och förresten, om en vecka kommer dessa två och deras lillasyster som jag inte träffat än. längtar så jag nästan spricker!!! ska leka och gosa och leka och gosa!


and see your fire still burning with me

att lära sig skilja på 6 stycken olika psykologiska perspektiv är ganska jobbigt. speciellt när dom heter så konstiga namn. men jag sket i datorn när jag kom hem och läste allt 2 gånger. sen föll jag för datorn som låg där och blinkade åt mig. ska ta mig i nackskinnet och plugga tills idol börjar när jag skrivit klart detta! lite måtta får det vara.

åt på torgstallet idag och fick överdrivet mycket gojs i mackan <3<3<3333<3<3<3<333<33 love it
hade inställd svenska <333<33<3<3
det gick bra på matten <3<3333<33<3
tog sovmorgon <3<3<3<33 (förlåt stefan)
luktade narres parfym på tröjan <3<3<3<33<33<3

till en annan sak så ska jag nog vara caddie i vm på lördag. åt inten mindre än mästaren gabriel frilander! grymt säger jag bara. måste fixa en keps så jag ser världsvan ut.

nu måste jag återgå till mina män freud, skinner, watson och pavlov.
http://www.artsz.org/wp-content/uploads/2009/10/Freud-art.jpghttp://kentsimmons.uwinnipeg.ca/16cm05/1116/pavlov.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_d8ls7V72AkA/SyvENnrkplI/AAAAAAAAAV4/KuXaFC9ylbc/S700/skinner-80s-smiling%5B1%5D.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_wI-3OBKt3TE/SYLbsO9woiI/AAAAAAAAAMY/kQrzFizuCas/S269/watson.jpg

but my time would be wasted

jaha, hade som befarat väldigt ont i benen idag, men gå det kunde jag! blev dock värre under kvällsingen så nu är det knappt att jag kan komma ur sängen.. så tur att jag inte behöver det då.

har även ont i magen över allt jag behöver göra.. psykologiprov på fredag, marknadsföringsprov nästa tisdag, matteprov nästa torsdag, engelskasaker till nästa vecka, plugga ord till högskoleprovet, komma på en problemsformulering och skriva tidsplan till projektarbetet osvosvosvosv. gotta love school

dessutom är det deeeeen tiden nu med..  humörsvängningar, I LOVE YOU ♥

sen att man läser om den fria viljan och att ingen kan tvinga en till saker inom psykologin gör inte saken bättre.. jag blir fan tvingad av mitt samvete!! (som vi också läser om men whatevah)

känner att jag behöver sova och drömma en bra dröm! inatt var jag gravid och skulle föda och precis när jag skulle det så var jag inte gravid längre, synd. inte.

when I get older I will be stronger

bästa med dagen: scones med andrea
sämsta med dagen: bli bränd på brännässlor för att jag suger på frisbee

var på functional moves innan också. fick sviinont i låren och kommer nog inte kunna gå imorgon. too bad att missa skolan då.
too good att jag blir smal
nejrå jag ska nog dit, får väl krypa.

imorgon om 2 veckor åker jag till turkiet.
VÄRT

nu ska jag sova
VÄRT

just a small town girl

ska berätta lite för er om lund, ni som gillar att läsa om my life. ska ta det kortfattat.

onsdag: kom dit, åt lax, såg idol, sov
torsdag: sparkade narre ur sängen så han kom till skolan, gjorde klart svenskan, kollade one tree hill, 90210 och gossip girl, narre kom hem och vi åkte och hämtade petter och åkte till nova där killarna köpte kavajer och grejer, åt max, kollade idol, sov
fredag: gjorde klart filosofin, gjorde flygande jakob, gick på revy (faaan vad jag vill plugga på lth!!!!!), missade idol, kollade en film med jim carrey, sov
lördag: kollade på det missade idol, gjorde bakisfrukost åt petter och figge, åkte till nova och gick runt på elgiganten och media markt i vad som kändes som flera timmar, gjorde spagetti och köttfärsås, började kolla på starwars 4, sov
söndag: frukost på sängen, kolla klart på starwars, städa, speleftermiddag/kväll med narres korre, åka hem :'(

jag älskar lund, jag älskar narre, jag älskar att sova så det ska jag göra nu.. eller snart.

you want a piece of me?

Du heter: Josefin Johansson
Smeknamn: josse, jossera, josé, josefinast, m.m.

Låt som när du är ledsen sörjer till: sörjer inte

Beroende av: sekundära eller primära behov? är beroende av narre, one tree hill, jean paul gaultier, mah homies, sudden, m.m.mm.m.m.m

Vad tror folk om dig? vet inte? berätta!

Stämmer det? återkommer med svar om någon berättar!

Vad får du oftast komplimanger för? my eyelashes, for a false lash effect

Hur imponerar man på dig? när man är grymt rolig+smart
Brukar du skratta för dig själv? ja! åt mig själv också heoh

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: gör det :)
Var bor du? vegby

Trivs du där? tjaaa.. hyffsat
Hur svarar du i mobilen? olika beroende på vem som ringer men oftast "hej"

Vem ringde du senast? mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: jag: "kom upp" mamma: "jag kollar på tv" jag: "vill du inte skypea med din syster hon saknar dig" mamma: "okej jag kommer"
Antal timmar sömn inatt: 7.30

Sov du ensam: ensam med mitt gosehjärta och min gosetshirt

Brukar du komma i tid: oftast
Hur känner du dig nu: soooo sick på allt politiksnack känner jag just nu

Vanligaste färg på dina kläder: svart eller grå

Vad tycker du om fötter: mina fötter är svinbra att ha

Vad saknar du: Ios!!!! att kunna sova jämte narre när jag vill, att kunna gå barbent, att vara barn..

Hade du en bra kväll igår: grym spelkväll i korridoren till höger (sett från hissen) på 5e våningen i D-huset på delphi! mindre roligt att köra bil i 2.5h. speciellt när gpsen tar mig ut i skogen..

Favorit dryck på morgonen: MULTI!!! fast ska sluta dricka det nu.. mycket socker enligt narre och enligt narre och petter gör socker mig speedad. jag vet inte vad dom talar om!
När brukar du oftast gå och lägga dig: vardagar: allt mellan 8 och 12.

Är du blyg? inte så mycket nu för tiden
Sysslar du med någon idrott: nej jag gymmar och går på pass.. mycket tuffare
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja.. tror kärlek måste växa sig fram. förälskad kan man bli vid första ögonblicket, vid 123512310313432e kan kärleken ha växt sig så stor att man ibland inte vet vart man ska ta vägen!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: k-nulla b-rudar

Är du nöjd med ditt liv: jovars, synd att klaga.

Är du bortskämd: ibland
Vad gör du i morgon: skola, scones med världens bästa andrea, träning, plugg

Vad är det värsta du vet? när folk rättar mig! JAG HAR ALLTID RÄTT!!!! (oj, där hade jag fel)

Har du bra vänner och äkta vänskap? eeeeeh a

Vad är det finaste du fått? inte en provdykning för 2 som jag tar med povel på iallafall., fick en väldigt fin dikt en gång!
En speciell dag du minns: svårt att välja.. men min 18årsdag var en väldigt speciell och fin dag!

Du samlar på: ingenting

Vem ringer du när du är arg/ledsen: johan robertson
När grät du senast: yesterday, all my troubles seem so far away! nej men kom kanske 1 eller 2 tårar så grät inte for real. det var nog förra veckan.. hehee hormoner asså!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: tagit med några kära på semester och köpt några saker jag vill ha och skulle även sparat några tusingar

Vill du gifta dig: yes sir
Vill du ha barn: vill ha barn men vill inte klämma ut dom.. *rädd*

Är du musikalisk? OM jag är

Vad dricker du helst när du är törstig: multi, oboy eller saft.. mitt mål är att det ska stå vatten här om nån månad

Bor dina föräldrar tillsammans: japp

Har du någon gång gråtit dej till sömns: jaaaaaa... hormoner assååå

Biter du på naglarna: ibland.. blir gaolen


du är inte vackrast i världen

hej hej hej! här sitter jag på magistratvägen i lund och har precis skickat in min svenska. ska snart våga mig ut i köket och göra lite frukost och sen blir det filosofi. jag är fan mer aktiv här än vad jag är i skolan. inte okej josefin.. inte okej..

narre kommer inte hem förrän klockan 3. får se vad jag ska hitta på tills dess. jag har alla möjligheter i världen!!


ska träffa honom sen med :D

must have been something you said


mindre än 24h <3

älskar spontanitet! ska till lund imorgon och det bestämdes idag. skulle egentligen dit nästa helg men har prov på fredagen så det blev så dumt. missar tyvärr elins 18års fest men annars hade jag inte kunnat åka innan mitten av oktober typ. så det fick bli såhär!

vi ska mysa och plugga matte och slåss och rösta! fast måste kolla upp om man kan rösta i en annan stad.. någon som vet?

ska sova nu. imorgon är det filosofi, matte, skolfoto, göra klart svenskan och sen engelska som gäller innan jag åker! nighty

I can only tell you what it feels like


modebloggarn! så såg jag iallafall ut igår på kräftskivan med underbara släkten ♥ ursäkta röran i bakgrunden haha.

det var iallafall väldigt roligt igår. vi hade 9kamp och mitt lag vann såklart! jag var bäst på att äta godis och vara blind, per var bäst på att kasta stövel men sämst på att kicka, farfar var bra på att snickra, pappa var sämst på att spotta napp och agneta var sämst på irländsk julafton. men tillsammans tog vi dom minsann!

här spottar emil napp och tror han är bra..
efter lekarna så åt högg vi in på våra kräftor och vår familj drog tandpetare som tävling om att få den största kräftan. vem vann om inte jag?? LYCKA!!!

sen började det roliga när anna tog vår kamera och alla skulle ta varsinn grimas-bild. ni får se dom lite mildare korten. resten är inte till för allmänheten tro mig! ni ska bara se bilderna på farfar hahah..

vid kvart över elva drog jag till hotellet men jag hade så ont i huvudet så åkte hem ganska tidigt! men hann iallafall träffa lite roligt folk :) det var en bra kväll helt enkelt och det bästa av allt: INTE BAKIS IDAG!

take your life with cocaine

måste bara ta upp en sak som stör mig något så ENORMT mycket.. ALLA i princip ALLA storbloggare har problem att stava till ända och enda och ändast och endast och endå och ändå. finns inte ens något som heter endå... samma med sätt och sett? hur svårt kan det vara? vad tänker dom med? vad vill dom mig? vill dom provocera? dom lyckas för jag blir så sjukt arg.

nu ska jag gå enda ner till köket för att äta en tacogratäng.. det är i stort sätt min favoritmat. finns bara ett ända sett att göra den på och det är ändast min mamma som kan.

titta här vilka snygga tjejer! snyggaste jag sätt!

jag blir så blind, jag blir som stum

på fredag blir det fläskkotlett! nej det blir tacogratäng. snart faktiskt. sen ska jag på bio med några mystjejer! igår var jag på bio också.. bio hela veckan! inception var i vilket fall grym, underbar, bäst, fantastisk! fast sen älskar ju jag drömmar också. får aldrig berätta mina drömmar för narre :(

engelskan inställd idag=jag behövde inte hålla mitt underbara tal. dagen har gått fort iallafall. SKÖÖNT
ikväll kommer feffe hem och vi kanske ska till liseberg imorgon *hoppashoppas* lär bli kallt men lär bli skoj. sen blir det kräftskiva med kära tjocka släkten och sen hotellet!
pappa kokade våra kräftor igår och en var seriöst lika stor som en hummer!! den ska jag brottas för. annars så funkar det alltid att gråta.

http://www.expressen.se/1.242377

om dom tyckte den kräftan var stor skulle dom se våran! seriöst större!! ska be pappa kontakta expressen och bli kändis.

don't you worry cause i'm gonna have a real good time

imorgon ska jag, pappa, amanda och amandas pappa på bio. känns lite som att vi är 5 år igen och våra pappor vill få med oss på något kul. fast den här gången är det precis tvärt om, nu är det vi som får dra ut gubbarna istället!
amanda kommer du ihåg när du, jag och våra pappor var ute och åkte med eran båt när vi var små? det var mysigt.. jag saknar att vara liten..

det blev gym. amanda lindskog lovade att ta med sig ios-skivan bara jag kom och gymmade. tror ni att hon kom? NEJ. fast jag har förlåtit henne för det var pärs fel.

har kollat idol och sex and the city. jag hejar på olle och alice och jag vill gifta mig med anders bagge för han kan vara den roligaste. nu ska jag se lite mer sex and the city. såg precis när samantha säger "i love you too richard, but i love me more", det är ett av de bästa citaten i hela serien!http://snarkerati.com/movie-news/files/2007/12/sex-and-the-city-main.jpg

and i want it back

sitter i skolan och väntar på att hafner ska sluta! denna dagen var nog den ovärdaste.. imorse tänkte jag att jag inte orkade ha 4h hål idag så jag tog en sovmorgon och skippade filosofin, åkte hit vid 1 för engelska men det visar sig att jag inte har engelska så nu blev jag ägd.. karma is a bitch?
får väl vara lite duktig när jag kommer hem istället och räkna lite mattematik som jag är så duktig på. sen blir det kanske gym kanske inte.. time will tell!

nu skrev haffe att dom är klara om 5 min! gotta go.


saknar ios varje dag...

always on my mind, in my heart, in my soul

detta var min sista alldeles egen dag på tingsholm och det känns bra! snart tar jag studenten och DET är sjukt! efter dagen åkte jag, amanda och lina till lina och gjorde negerbollar och kolla på made och my super sweet 16. sen har jag tränat med schur och nu blir det sängen.. värd dag helt enkelt! var inte ens trött när jag gick upp imorse.

vill färga håret men frågan är..

så?

eller så?

eller helt enkelt brunt? kluven tjej

that's why you are my favourite


saknar dig redan..

just run away from my mind

klockan är 14.27 på en lördag. om detta hade varit vilken lördag som helst så hade jag fortfarande legat i sängen, under täcket, med datorn, med rullgardinen nere. men idag har jag redan hunnit med att vara på kalas, städat rummet OCH duschat! herre o herre vad flinkt!

nu ligger jag dock i sängen, fast på påslakanet(!) med rullgardinen uppe(!) och väntar på att nariman emamian shiraz skall anlända till vegby. vi ska pussas lite och jag vill gå på fotboll. sen ska jag vara med lina och elin medans våra pojkvänner är på fest.. (vi vill inte vara med varandra egentligen) vi ska äta god mat och gott godis för jag får äta godis på lördagar.

kom nu <3

my dream is to fly over the rainbow so high

jag fattar inte hur man kan ha så mycket kläder men ALDRIG hitta något att ha på sig? skulle ha städat mitt rum innan jag skulle börja göra mig iordning till gabbe men råkade sova ända tills nyss typ.. oupsi! nu blir mami ej glader. fast fixar det imorgon. skulle skämmas ihjäl om nari såg mitt rum såhär, plus att han aldrig skulle vilja flytta ihop med mig då! hehhehe

ska iallafall på tjejmiddag till gabbe ferm som har varit så duktig och fixat massa. det blir nog myspys det. men detta leder till att jag måste gå och hitta något att ha på mig så hejdå!


ska mysa lite med älskling också

just gonna stand there and watch me burn

behöver inte gå upp innan klockan 8 egentligen, men kan inte sova.. för mycket tankar och för jobbig dröm.. när fan blev allt så svårt? är det inte meningen att det ska vara lätt? hur mycket ska man behöva ta? ibland önskar man att man hade bäst tålamod i världen/var kille. dom verkar ha det så jävla mycket enklare.


dum av dig

jag har fan inte tid att blogga idag! måste göra min hemuppgift i matte. gotta love matte C! kan gå igenom dagen snabbt:

• politikskit i 4 timmar i skolan. dom debatterade inte ens! jag blev inte ett dugg klokare på vad jag ska rösta på så det får fan bli blankt!
• afrodans på onyx med massa b-rudar
• armträning på onyx
• äta mat
• matte (där vi är nu)

nu ska jag återgå till "för vilka värden på x är uttrycken inte definerade"
NARRE VART ÄR DU NÄR JAG BEHÖVER DIG??? SVARA PÅ DIN TELEFON!!!
känner mig ungefär såhär smart:

I wanna know your name

uteblivet bloggande idag pga ont i armen... ne skoja bara! men det kunde vara så för jag och amanda har sprutat in 530 kronor i våra armar. VARFÖR är det så dyrt med vaccin?

annars då? skolan idag var boring. men imorgon blir det mer boring då komunpolitikerna kommer till skolan och vi ska debattera med dom i 4 timmar.. till detta hör att jag är så ointresserad av politik som det bara går att bli. ska inte ens rösta! eller jo blankt men bara för att min mamma insisterar..

läget med mig då? hostig men levande! ska gymma med min vän 7r sen. vi ska promenera i 40 min och snacka gossip! sånt som vi två är bra på hehihi

nu må jeg gå og ta på mig träningskläder!

RSS 2.0