kom och dansa med mig du är allt jag vill ha

jag är för trött för mänskligheten just nu, ändå ska jag iväg och träna snart hurtig som jag är.

gårkvällen var rolig och jobbig. ganska skoj att se fulla vuxna människor. det var dessutom en genialisk människa som kom på att vi skulle ställa fram en dricksburk och tack vare det så är jag, amanda och emma 360 kr rikare! var alltså. säger som jag sa på facebook "med tanke på dricksen så är man nog en jävligt bra bartender ändå"
kanske något att satsa på.
vid halv 3 tiden började vi tröttna men de vuxna drack glatt på och jag kände hur benen bara blev tyngre och tyngre. fick somna vid 4 tiden och då drömde jag att jag stod i den där jävla baren så man kan säga att jag jobbat hela natten!

nu orkar jag inte babbla på.. ska försöka få på mig träningskläderna men det kan ta lång tid!
om ni vill kan ni läsa på narres blogg, jag har nämligen gästbloggat där då han är allt för lat för att blogga själv!
herrå

skulle behöva ca 65kg kärlek just nu men det får väl vänta 12 dagar..

I loved you first, I loved you first

störande moment
1. mamma frågar om hon kan ha ett par byxor ikväll, jag säger naaaa det är mer vardag, hon går iväg och kommer tillbaka och säger "men jag tyckte det var rätt snyggt" fråga inte då lilla mami
2. man vill sova ut och voff skäller klockan 10 på morgonen och ingen säger till honom.
3. drömma att man är med Narre och blir omfamnad, vakna och vara ensam och övergiven.
4. spela fotboll och inte ens springa så mycket, men dagen efter kan man knappt gå.
5. februari ska bli kallare än vad januari har varit.
6. jag har frusit nåt så förbannat hela veckan, skolan är vad man skulle kunna kalla nordpolen!
7. störande moment är så många fler men jag är för lat för att skriva!

men lika glad är jag för det men gladast är nog räven!

inatt ställde jag klockan på 5 bara för att få somna om igen, hur skönt som helst! igår spelade jag fotboll, vegby VS ulricehamn och vegby vann ofc. i förrgår fyllde pappa 50 och ikväll har han 50års fest. jag, amanda och emma ska vara bartenders. nu ska jag ta en powernap så man orkar hålla igång till kvällen!


skulle behöva lite chocklad á la narre nu för jag fryser ihjeeeeeel! snyggt ögonbryn va?

doesn't mean anything.

dagen idag blev inte bättre, fick reda på i skolan att jag skulle ha prov imorgon (kan ingenting). har fått mig ett gott skratt iallafall när människor inte bryr sig fast dom bryr sig som fan.

en annan grej som kan vara jobbig är när svartsjukan kryper sig fram, då får man tänka om. min boii är värd mycket bättre än att jag går runt och är svartsjuk på honom, det skulle vara sjukt taskigt av mig att inte lita på honom när han säger att han älskar mig, eller hur? oerhört respektlöst, tänk  på hur ledsna ni skulle bli om eran pojk/flickvän skulle gå runt och tro att ni skulle göra något mot honom/henne. jag hade blivit less! man får tänka se det från bådas håll. ska inte predika om det nu men känns som att det är många som är ganska svartsjuka av sig. säger bara ett ord, TILLIT! läs det fram och baklänges om ni vill.

just det, har gymmat med mina personliga tränare Robin och Mattias idag också.. det var visst oerhört viktigt att skriva!

nu blir det plugga lite och sen sova! får hoppas att ingen kommer och busar med vårat hus inatt för pappa fyller 50år gammal imorgon och folk brukar göra det då tydligen.


(bild från lelove, mycket söt sida)

But nobody knew how much she blamed herself.

denna dagen har varit sådär. rätt okej i skolan, bakat cupcakes med Feffe och tränat. så jag borde ju säga att den har varit toppen, men jag har saknat Narre svinmycket.. ibland vill man bara kunna teleportera sig!

nu ska jag göra kvällsmat och därefter lägga mig, så blir morgondagen bättre.


annars så är Joel Kinnaman rätt snygg

I'm mad, really bad

jag har powernapat i 1.5h så vet inte om man kan kalla det powernap.. det var skönt iallafall men nu återstår att se om john blund hittar mig ikväll.

sprang in i en bänk i skolan, träffade låret och skrek rakt ut.. det gjorde så jävla ont! typ lårkaka eller nåååå.

måste egentligen packa ihop lite träningskläder för ska på danceaerobic med annapanna. ska bli intressant att se hur det går!

annars så kommer den här grisen hem idag

Wake up in the morning feeling like P Diddy.

nu ni, nu har jag bundit mig till onyx för 1 år! ingen återvändo nu inte. fast aldrig mer att jag går på spinning, min rumpa pallar inte trycket. ska faktiskt träna 2 gånger imorgon, kanoners!

annars idag har jag vaknat vid 10.15, tänkte att jag inte orkade äta frukost så väntade på maten och får mat som jag aldrig tyckt om i hela mitt liv.. lyckat! har även skypeat med narre i 46 minuter, men pratade väl knappt 20 då han under den tiden spelade dota samtidigt och fick två besök, men det gör ingenting för jag är snäll som vanligt.

gårkvällen var både rolig och tråkig, rolig först och tråkig sen.. hamnade i säng vid 1-tiden redan. så som bilden visar kan man säga att jag såg ut igår fast det gjorde jag inte, tog ner håret för tänkte att det aldrig sitter på plats ändå!

It's a good thing tears never show in the pouring rain

sitter här i min säng när helt plötsligt en boll kommer flygandes, efter det kommer en sudden skuttandes och efter det kommer en pappa krypandes på alla fyra.. ganska komisk syn vill jag säga!

igår vad en ganska ledsam dag då jag var på begravning för en som borde ha levt minst 30 år till.. vila i frid Anette!

på kvällen var jag med amanda och lina, vi åt kinamat, var på snabba cash och bakade tårta. as najs tårta också. ni ska få se bild på den, fast inte nu för jag orkar inte hämta adaptern.

ikväll blir det lite party, hoppas på att det blir ett chilldillkrök med lite spel och sånt. orkar inte RÖJRÖJ idag :)


jag saknar morten, den sneela ponyn.

those summer nights

enligt min sms-kontakt med fanny så har tjejerna reserverat ett hotell på Ios den 14 augusti. FYFAN va gött om det blir det nu!! bokar nästa vecka isåfall hihihih

där kommer vi ligga och götta oss med en breezer i handen!http://images2.fanpop.com/images/photos/5900000/ios-manganari-beaches-5968193-2560-1920.jpg

jag skrattar idag


söt!

river flows in you

nu känns mitt liv lite lättare. bokade biljett till lund och 1a klass biljetten var billigare än 2a klass, så på vägen hem har jag internet woho. 12-16 februari så det betyder alltså att alla ♥ dag blir mys iår också, tror jag!

nu, té? göra geografi? något annat?

I don't wanna do this anymore

fml.. som fan också! skulle inte tränat igår för nu är jag ännu sjukare och jag behöver vara i skolan som bare den.. nu ska jag gå och dricka té och tycka jävligt synd om mig själv. hoppas jag ni också gör.

är du vältränad och stark som fan?

hallihallå! är hemkommen från Hasth nästan nyss, eller för en halvtimma sen kanske? kanske mer. där var vi iallafall några tjejer och planerade utomlandsresa i sommar och jävlar vad taggad jag är! vill åka på stört. men ni ska höra vilket kackel det är när typ 10 tjejer ska prata samtidigt, går ju inte höra vad man tänker typ. men vi kom fram till antingen ios eller zakynthos tror jag. ska ner till resia imorgon och tala med några som kan lite.

annars har jag tränat idag också, på onyx med Annis. har redan träningsvärk men jag överlever nog. kändes bra som fan iallfall. nu måste jag gå och hjälpa min hund ner för trappen innan han börjar yla, han är så jävla feg så han inte vågar gå ner för en trappa själv!



ääääh JAG DRAR

I can't go any further than this.

nu är jag anmäld och betald för högskoleprovet. bra att betala 350 kr för att bli förödmjukad. kommer få 0.3 eller nåt, MAX!

nu går jag till sängs, ska lyssna på en låt (eller hypnos är det) som tydligen ska få en att komma utan att man ska röra sig själv.. kan ju vara intressant att prova?

nightynight

in fact you're boring

hade en minst sagt vidrig dröm inatt, vaknade och blev glad för att det var en dröm och glad för att jag var utvilad! annars har jag kommit på vad jag vill ha som projektarbete, kanske. vill inte säga här för det är min idé ingen annans bara min inte din!

hungrig som en häst är jag, ska nog kekaaaa nåt nyttigt. har slutat äta godis.. igen.. imorgon börjar träningen även fall jag inte är 100% frisk, orkar inte vänta! SKA BLI FIT NU! vägde mig nyss och vägde 1 kg mindre än förra gången jag kollade vilket var innan jul, fast det där kan ju gå upp och ner som en berg och dalbana.

kanske ska åka och klippa negge när han ber så snällt?

Negolas Dront säger:
KOM  O KLPP MIG DÅÅÅ!?!?!?!

villkor, jag får mat?

fast som ni ser på bilden så behöver han ju klippas, kanske ska vara generös och dela med mig av mina talanger.
och ja, snodde bilden från narre också, han lär få dånvimpen om jag inte säger det för det har han fått en gång :)

åh nu gör pappa onyttig mat till mig.. misslyckat! hejdå

missing you

har typ börjat skriva inlägg här 10 ggr idag, suddat lika fort för har inget att säga, fast nu har jag lite att säga.

har fastnat framför paradise nu, jag som inte ville bli en paradise-nörd! behöver lägga mig vid denna tiden för att fungera normalt på dagarna. fast det gör jag nog inte ändå, fungerar normalt..

har pratat med hafner en stund på msn, nu är det bara hälften kvar tills jag får hem min bästa och jag längtar så! är så stolt över att hon klarar detta så bra :) PUSS PÅ DIG
Här är vi förföljda av en äcklig kille och visar hur äcklig han är!

för jag vet vem jag är när jag är hos dig

söndagsaktiviteter: lyssna melissa horn, ligga i sängen, äta godis, kolla tv och sova. deprimerande!

vill gå på bio men alla mina vänner tränar 24/7 så dom kan dra... nej men något iallafall.

saknar inte narre än, achievement! fast jag ska inte säga att det inte vore gött att ha en famn att ligga i och kolla på tv i denna kylan, för det vore så jävla nice! kollar my sisters keeper nu istället, fick annat för mig igår.



havre, vete, råg och korn, råg och korn!


Jag har blivit godkänd på videofyme och det firar vi med att lägga ut en film från peace & love!
Axel, Jonna, Narre och Negge sjunger havre, vete, råg och korn som jag lärt dom. As fint låter det också haha.

and fight the break of dawn

Nu har Narre åkt "hem" till Lund igen. Efter att ha haft hemma honom en månad känns det lite som att börja om på nytt med det här långdistansförhållandet. Önskar att jag inte var så jävla känslig bara, vill vara som Narre för han tänker positivt JÄMT! Så sån ska jag bli och om vi tänker så nu så är det förhoppningsvis bara 4 veckor tills jag åker ner till Lund. Plus att tiden gått så jävla fort nu det senaste så det gör den nog nu med :) Känns faktiskt redan bättre när man tänker så.

Annars denna lördag gör jag inte ett skit. Alla mina vänner spelar cup eller nåt och jag är ensam, övergiven och sjuk. Ska kolla på my sisters keeper sen, har hört att den ska vara as sorlig så då får jag en anledning att gråta ut mina tryckande tårar. 'Nu ska jag sluta vara så tjejig och gå och tvinga voff att mysa med mig. Bless you my child!


Happy birthday to you!

Och idag, den 20 januari 2010 måste jag tillägna ett inlägg till han som fyller 20 år idag. En kille jag tycker så grymt mycket om! Även fall han är väldigt dum ibland så finns det ingen annan jag hellre vill ha som min pojkvän. För han får mig att skratta 9 och ½ gång av 10. Jag hoppas att han har en rolig kväll med sina vänner även fall jag inte fick vara med, så snäll är jag!


Här är presenten jag gav honom. En kaptenslänk där jag på insidan av brickan graverat in 07-07-01 J&N. Superfint tycker jag och det tyckte han också. Gav han även en ny korthållare då hans gamla var minst sagt utsliten. Han blev nog nöjd tror jag eller vad säger du Nariboy?


Love you long time.

hung up on your wall for the world to se

Här kommer ett inlägg med lite bilder från det senaste bara, allt i en röra!

En dag gjorde jag snöänglar med Maja på isen.

Drog Maja hela vägen uppför icabacken, så jävla starkt!


Här är klockan jag fick av Armaghan, tror inte bilden jag la upp funkade! Inte världens bästa bild här heller men alltid något.


Och här är Jelly Beansen jag fick av käre Hafner!


En fin fläta i Axelfraxels hår. Han lurade mig att han kuggade uppkörningen för 3e gången och jag tyckte synd om honom på riktigt.


Jag åt en blå godis.


Lekte lite medans Narre skrapade rutor.


Lina och jag med pez-tänder. Söta?


Sådär! Nu har ni något att vila ögonen på i några minuter.

som ögon när barnen är små

Annat som hänt som är värt att nämna är när jag, Amanda, Emma, Anna och Lina åkte till Borås och åt på babbel! Det var supermysigt och vi åt hur god mat som helst och ännu godare efterrätt som såg ut såhär:


Har varit och kladdat lite och förstört den fina bilden. Det var iallafall mjölkchockladpannacotta! Ät det om ni ska äta där.

Efter babbel körde vi hem Emma till vegby, sen åkte vi mot ulricehamn och tjejerna skrämde livet ut mig när Lina skrek EN ÄLG och alla började skrika som fan. Fick hjärtat i halsgropen typ. Vi åkte och lämnade Anna hemma hos henne och sen kollade jag, Amanda och Lina film hos Lina och spelade vem vill bli miljonär. Hade två kvar till 3miljonersfrågan. Där åkte vi ut och det var mitt fel hehhh.

Happy new year!

Trodde inte att jag skulle få någon kommentar en kväll som denna, men Denice gjorde mig glad från andra sidan jorden så det tackar vi för! Hon tyckte att jag skulle dela upp det så det gör jag och börjar med nyår!

På dagen gjorde jag inget speciellt vad jag kommer ihåg, började göra mig iordning vid 5 (stor skillnad från förra året då vi började redan 10 på morgonen). Sen körde jag Amanda och Emma till stan och åkte hem och fick håret fixat av kära moster!

Jag och Narre började med att vara hemma hos mig där min familj + 5 familjer till var (dock utan barn typ). Vi åt trerätters. AS god mat som traditionerligt lagades av alla pappor. Var mysigt att komma tillbaka till det för ett år!



Förrätt, varmrätt och efterrätt.

Efter maten gick vi mot vega dit Narre bestämt att vi ska gå. Där var det inte as kul och inte as mycket folk så vi bestämde oss att åka till Gällstad där 90tjejerna hade ordnat fest. Det var superkul där, Narre fick vara med sina kompisar (fattar inte varför han inte valde att åka till gällstad från början) och jag fick min nyårskyss av min prins :) Vi åkte hem vid 3 och på vägen från bilen till mitt hus skulle Narre skoja och pötta i mig i snön, det slutade med att det var Narre som låg på backen och slog i rumpan! Vissa straffar gud direkt hih.




Bild på Narres outfit som han var så stolt över :) Byxorna är finare i verkligheter för här såg dom lite.. hittar inte ordet så skit samma. Men han var superfin!

Ett bra nyår blev det iallafall!

seize the day

Godkväll på er, er som säkert har annat för er en fredagkväll än vad jag har. Jag själv ska vara hemma ikväll och tråka och lukta på Narres tröja. Men jag är sjuk plus att jag inte blev bjuden på min egna pojkväns födelsedagsfest! Det är typ som med Povelgrejen men han tänker inte så långt ibland min pojk :) Så när jag inte har så otroligt mycket att göra ikväll kan jag ju försöka blogga ikapp typ. Ska bara leta upp min adapter och sen kommer la ett långt jävla inlägg från typ nyår tills nu. Eller ska jag dela upp det tro? Om det är någon där ute som läser kan ni ju få bestämma genom att lägga en kommentar. LITAR PÅ JUST DIG!


and I don't wanna miss a thing.

Har lovat Jocki att skriva innan åker till Narre så får väl göra det. Kan ju säga att jag blev utsatt för världens sämsta skämt igår. Inte ens något att skoja om! TRÅKIGA VÄNNER HAR DU NARIBOY!
Annars så var jag med Anna, Lina och Elin igår. Vi köpte godis för 119 kronor och hyrde film. Sen var jag as snäll och körde Frilander och company till borås. Dom var så livliga så hela bilen gungade!

Imorgon börjar skolan igen och jag kan ju säga att jag inte gillar det alls. Något annat jag inte gillar är att Narre åker hem om en vecka, så nu ska jag göra mig iordning så jag kan åka och busa med min tokiga kille!

You think I'd leave your side baby?

Är fan sämst på att blogga. Har typ 1000 saker att skriva om, nyår, när vi va och åt i borås, när jag, Robin och Anton var ute och gick på sjön (det har dock inte hänt än men det sker idag klockan 1), när jag var och hälsade på på ett lan, när jag fick jelly beans direktskickat från USA av hafner, när jag kollade på minuten cup, när jag köpte en present till Narre som jag själv vill ha.. typ det. Fast kan ju inte skriva om presenten innan han fyller år för han är minsann en trogen följare av jossera.blogg.se! Han tror dessutom att han ska få en nyckelring hah! Som om att jag, presentfixaren Josefin Johansson, skulle köpa en nyckelring! Världens skämt typ. Nu ska jag förbereda mig för den kalla promenaden genom att ta fram varma kläder. Talk to you lateroo som rikauteliggare brukar säga.


Med bilden vill jag bara visa hur otroligt stenhård jag kan se ut.

I keep my eyes wide open all the time.

Inget av det jag skrev imorse blev av. Borås tar vi en annan dag och pratar om utomlands gör vi också en annan dag! Nu är jag hos Narre och vi sitter här och är sociala med varsin dator i knät. Snart kommer nog Axel och  Negge och kollar Oceans twelve med oss hihi. Synd bara att jag lämnade godiset i bilen för jag trodde att vi skulle kolla hos någon annan. Imorgon ska jag iallafall äntligen se Avatar och det blir 3d bio som jag aldrig varit på. Nu ska vi fixa Itunes på min dator om jag får bestämma. Tjaoooo.


kom hjärtans fröjd

Har egentligen tänkt att skriva massa om nyår och sånt men har varit för lat. Men det är ju tanken som räknas! Nu hinner jag inte heller för jag ska till Borås med Narre. Vi ska fixa hans bil (eller inte vi men vi ska lämna in den) och så ska vi äta på Oliven, så jävla gott! Ikväll ska jag nog till Amanda Lindskog och planera fall vi ska utomlands med alla tjejer i sommar. Skriver en dag när jag får tid och orkar lägga in korten också. Nu måste jag hoppa in i duschen. PUSS


Så här söta var iallafall vi på nyår.

I'm falling even more in love with you.

2½ år.


RSS 2.0