can you hear me

Okej måste bara lista upp vad som är plus och minus i mitt liv nu så kanske jag får koll på om jag är deprimerad eller vad fan det är med mig
 
Minus
Jag har en omtenta den 5 december
Jag har en tenta den 18e december
Jag har en omtenta den 14e januari
Om jag inte klarar den första omtentan får jag inte något CSN
Jag har absolut inga pengar just nu
Om jag inte klarar minst en av omtentorna får jag inte börja plugga den 4e terminen
Jag har världens största blåsa i munnen så jag kan knappt prata och äta
Jag har världens största finne som jag pillar sönder hela tiden så den försvinner inte
Jag har tvättid i eftermiddag
Jag måste städa
Jag håller på att bli sjuk
Vi har jullov i mindre än 2 veckor och på detta jullov måste jag plugga
Jag saknar bara 3 eller 2 jävla poäng på den där tentan och jag ORKAR inte sitta i 7 timmar till och skriva samma sak igen
Shm är över och jag kommer aldrig få se dem tillsammans igen
Jag fick parkeringsböter förra veckan på en plats där jag stått innan
 
Plus
Nästa helg ska jag baka pepparkakor
Nästa helg blir nog allmänt en bra och mysig helg
Snart är det julafton
Den 18e januari åker jag till österrike i 10 dagar med min älsklingshafner (lite svårt om jag inte får några pengar dock)
Min kära idaklo lånade ut pengar till mig så vi bokade summerburst i göteborg imorse
Jag har nog i särklass världens mest roliga och underbara kompisar
 
Alltså summan av kardemumman, jag måste fan ta tag i detta haha. Önska mig ett jävligt stort lycka till för det behövs. Ibland får man klaga. Nu har jag klagat nog.

we gonna take over the world while these haters gettin' mad

imorse vid 6-tiden vaknade jag av att jag dunkade min panna med all min kraft in i skrivbordet som står jämte min säng. skönare uppvaknande har man ju varit med om. har en skön bula nu också, unicooorn!
 
sen försov jag mig.
sen gjorde vi vårt grupparbete i skolan.
nu ligger jag i min soffa och ska precis göra mat.
baconpasta känner jag.
 
helt okej dag faktiskt! solen har skinit och det gör ju mitt humör så.
 
fast tydligen ser jag ut som en missbrukare. skulle komma på hur vi skulle redovisa och skulle ta kort där någon skulle vara det. frågan om vem kom upp och alla pekade på mig..
 
sen kan man ju vara lite less över detta också:

om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt

waddapppp dudettes! ibland undrar jag varför jag inte blir mästerkock, sen kommer jag på att nog alla kan lägga lite pesto på lax och sätta in det i ugnen.. skam den som inte drömmer!
 
på vår föreläsning idag lärde vi oss hur man kan röra till LVU-lagen ordentligt. om man hade en aning om vad LVU var innan man kom dit så såg föreläsaren till att vi sure as hell inte vet det nu. det bästa med dagen var att mitt i allt så hörs från en väska "om 500 meter, sväng till vänster" LOL WTF tänkte jag då. skrattade lite också.
 
idag har jag även börjat kolla på entourage, det verkar lovande! nu väntar jag på att new moon ska börja. frågan är om jag växt ifrån filmerna för igår när jag va hos carro och vi såg twilight så kunde jag inte annat än att skämta om massa grejer i filmen.... inte likt mig. vampyrer föralltid <3
på tal om det... carro satt och kolla på facebook och en tjej hade skrivit "tar min twilightoskuld"
carro: "my god har hon levt under en sten eller?" (hon pratar sthlmska så det lät kul och överlägset)
en liten stund senare visar jag en bild på hur snygg neville i harry potter blivit
"vem är det?"
"neville i harry potter"
"jahaa jag har aldrig sett de filmerna".........................................
..............
......................
men ni skall icke döma henne, hon kom på själv vad hon precis sagt och började asgarva.
 
SERIÖST ELIN JAG BLOGGAR FÖR DIN SKULL OM JAG SKA FORTSÄTTA FÅR DU KOMMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
bitch

if you feel it say hell yeah

Låt som du när du är ledsen sörjer till: sörjer aldrig längre... men kanske "tonight i've fallen and i can't get up" (tack mandisbästis)
 
Beroende av: internet, min mobil enligt många men jaaa it's my perfect baby, mjölk och jag kan hålla på att rabbla upp saker i evigheter.

Vem behöver du mest just nu? min mamma förmodligen. PALLAR INTE STÄDA (love you)
 
Vad tror folk om dig? vore intressant att veta, får ofta höra att jag ser trött ut så kanske att jag är en jävligt trött människa?

Stämmer det: ja alltså, skolan har den effekten på mig. jag kan vara hur pigg som helst men så fort jag kommer in i klassrummet suuugs all energi ur mig.
 
Vad får du oftast komplimanger för? mina ögonfransar, jag kan inte böja dem för då kittlas det på mina ögonlock. jag är mina gener evigt tacksamma för dem.

Brukar du skratta för dig själv? det kommer mer ut massa luft ur näsan (elin, you know what i'm talking about)
 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? LoL xD (amanda när hon är som roligast) hahaha fast nu i sekunden fick jag ett till sms från jormhage "blir så arg. tog mig 15 jävla minuter att gåin och köpa en tvål för de finns så jävla många och alla är så stora så kunde fan inte bestämma mig :((( assåman vill ju kunna bära tvålen i duschen liksom"....... hon och hennes usaproblem.

Nästa mål i ditt liv: överleva denna höst och klara alla tentor, så att jag nästa höst kan åka antingen till vancouver eller bali på utomlandspraktik!!!! så fett vore det. måste bara bestämma om jag vill ha kyla eller värme. snowboard eller surfing. helkroppsbränna eller googlebränna. kommer aldrig kunna välja.
 
Hur svarar du i mobilen? hej

Vem ringde dig senast? om skype räknas så elin jormis, hon trodde hon ringde nicklas.......... miss you too!
 
Antal h sömn inatt? 9, vaknade av en jävla trimmerjävel. sånt kan förstöra hela min dag. det gjorde det nog när jag tänker efter.
 
Tycker du om din pappa? ehhhhhhhhhhhhhh va? ja det gör jag pappa är bäst
 
Brukar du komma i tid? är det något jag HATAR är det att vara sen. synd att mina två kära klasskompisar tycker det är ganska kul :)) tycker om dem ändå
 
När mår du bra? när jag inte har en tenta att plugga på, när jag åker snowboard, när jag är utomlands, när jag är hemma i vegby och får all mat jag vill ha, när mina kompisar bor nära mig.......
 
Hur känner du dig nu? hängig. håller förmodligen på att bli sjuk men det får inte hända. saknar mina hemmakompisar också.
 
Vanligaste färg på dina kläder? svart eller grått eller vitt

Var du aktiv i skolan? var? jag går faktiskt i skolan. är väl knappast så aktiv som jag bör vara men det skiftar.

Favoritdryck på morgonen? tror att jag precis idag skaffat mig en ny faktiskt! skånemejeriets nya chockladdryck med massa protein i! awesomeeee

När brukar du oftast gå och lägga dig? mellan 22-00

Är du blyg? nej. jo ibland förresten. har en känsla av att jag kommer vara blyg på fredag.
 
Sysslar du med någon idrott? gymmar för zyzz (obs ett skämt men jag gymmar bara)
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nepp

Är du bortskämd? jag är sjukt bortskämd. shame on mamma och pappa. tur för mig :)) skäms lite ibland också heheheh fast bara liteee...... men, den här varelsen är 100000 gånger mer bortskämd:

Try to tell you no but my body keeps on telling you yes

it's laundry day!! lika skoj varje gång då jag har en tendens till att skita i att tvätta tills sista trosan och sista klädesplagget är skitigt. men nu är det över och helt plötsligt känns det som att man har en helt ny garderob. går ju inte klaga på.. har städat litegrann också, fast bara väldigt lite. annars håller jag mig upptagen med keeping up with the kardashians. måste ta tillvara på att jag inte behöver hetsplugga längre :DDDDDDDDD
 
jaja och tentan. seriöst om jag inte klarar den nu så vet jag inte vad jag ska ta mig till. jag sätter mig inte i sju timmar till och skriver! jag GÖR INTE DET!!! nackspärr och skrivkramp är inte my cup of tea.
 
efter tentan blev jag full. jättefull. låg i sängen till klockan 18 i lördags och knappt då kom jag upp. när jag väl kom upp hade vi myskväll och igår var jag nog fortfarande bakis. kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår om jag ska vara ärlig. lite läskigt att jag verkligen tänker efter och INTE kommer på det.......
 
började på vår nya kurs idag med obligatoriska föreläsningar!! yaayyyyyy så skoj! ännu en tenta på 7 timmar väntar den 18e december. döda mig. inte. men ni får gärna förklara för mig varför jag pluggar?
 
idag kom mitt shm-linne!! lite stort men får duga!
 
och igår såg jag på en suddig bild när elfsborg tog sm-guld!
 
JA NUUUU kom jag på vad jag gjorde igår. det var ju skoj!
 
 
 

tanken var att jag skulle tänka en annan tanke, och så kom jag och tänka på den tanken som jag inte skulle tänka

1a november
det var då värst vad tiden går fort samtidigt som ingenting händer.
fast om exakt tre veckor är jag i stockholm och har två kvällar av svenska husmaffian att gå crazy på. för det är precis det jag planerar på att göra. SEE HEAVENS GOT A PLAN FOR YOU. sen ska jag ut i stockholms nattliv för första gången då också. alltid trevligt att ha något att se fram emot!
 
om exakt en månad börjar mysteriet på greveholm vol.2
DET ska också bli jävligt intressant om det ens i närheten kommer bli som första. jag är ytterst tveksam då de tydligen inte ens ska prata skånska, jag menar det är ju det som gör allt:
 
"snioooor??"
"från spöken"
"spöksniooooor?"
 
jämfört med
"snor?"
"från spöken"
"spöksnor?"
 
i rest my case.
 
pluggandet idag då. nej har jag att säga till det. men skit samma för om 24 timmar ska jag fira som aldrig förr, även om den går skit. det jag tycker är allra jobbigast är att tentan är i sju (!!) timmar. det är nästan en hel arbetsdag??? jag brukar tröttna efter två timmar när vi har femtimmarstenta..
och med det säger jag godkväll

RSS 2.0