you got to show me love

idag har jag idrottat två gånger, båda gångerna har jag skrattat! första var på idrotten i skolan där vi hade gyttjerugby. leran gick upp till midjan och luktade bajs men det var en jävligt rolig upplevelse. speciellt när robin typ dök ner med ansiktet före hahah. jaa jesus!
andra var på onyx där vi körde afrodans. jäklar vad vi skakade och trummade och kastade spjut! var väldigt rolig träning iallafall så ska lätt fortsätta på det.. leeett assåååå.

annars så har jag gått igenom inte ens hälften av alla filmer från ios och kollat vad jag ska ha med i den stora filmen. kommer ta ååååår att göra den men jag ska snabba på! det är typ 80 småfilmer..

skulle också vilja säga att det är oillgött med hål i 4h varje onsdag. fast det är nog bra för mig så jag kan räkna matte då.. men vem vill räkna matte hela sitt liv? narre typ heh.. den narre som tycker att det är roligt att festa med mig, kolla bara bilden!

nu blir det sova sova sova

forget about your boyfriend and meet me at the hotel

min högsta önskan just nu i denna sekund är att jag skulle vara på far out, i poolen, med en isdrink, med mina tjejer. i övrigt har jag ingenting annat att säga idag!



mamma mia


41 eller 14?

all I want is a kiss

bra fylleinlägg där inatt ja! älskar sudden var viktigt.. seg dag idag. vaknade, var bakis, åt, sov, åt godis och kolla film med lina, sen är vi ungefär där jag är nu! i min säng lyssnandes på världens bästa spotifylista a la ida oscarsson!

igår var jag i göteborg på dagen med fina lindgren med pojkvän och hansson! köpte de underbara skorna från inlägget under. ÄLSKAR DOM!!! ÄLSKAR SKOR!!! köpte lite mer.. vet inte ens hur mycket pengar jag gjorde åt......... nu ska jag inte köpa något mer innan jag hittar något som jag vill ha.

ska gå och hänga lite med carrie, samantha, charlotte och miranda nu. my girls ♥

waka waka

har dansat och fått skoskav till ioslåtar ikväll! (jag tror det var skoskav... kände i vart fall inte av någon fisk som sög på foten idag, tyvärr må jag säga!) nu ska jag sova tills jag får mat. GODNATT JAG ÄLSKAR NARRE OCH VÄNNER OCH SUDDEN


i dessa skor. köpte dom idag.. love them too!

choosing your battles

godmorgon! inatt har jag sovit i 11 timmar. det var lovely. fast vaknade av klockan precis när det bästa i drömmen skulle hända, ville gråta....

nu sitter jag och äter mina morgonmackor med kalvkorv. förbereder mig inför min livs första matte C lektion.. har inte haft matte på 1 år så vet knappt vad 1+1 blir men det ska nog gå fint?

ska fixa iordning min outfit för the day nu! pouz

just det!!!!! intresseanmälde mig på en iphone 4 igår! bara 70 kvar i kön före mig sen är den MIN!

så såg det ut påväg till ios.. INTE ok

the club can't even handle me right now

godkväll friends! här ligger jag så still som jag bara kan, försöker att inte röra en fena för mycket! anledning? min laddare till datorn har börjat reta mig genom att bara fungera i ett visst läge.. så jävla irri!

idag vaknade jag av klockan 06.10.. kände mig för dålig för att gå till skolan så låg kvar och försökte somna men det var lönlöst för allt hostande! gick upp och åkte till skolan ändå. ovärt då vi hade dag för ettorna så vi satt stilla på samma ställe i 3h och väntade medans dom sprang runt och gjorde poängjakt..

skoj med dagen: jönköping där jag köpte skor (någon förvånad?), en kofta och även en jeansskjorta. fint som snus! fast jag hatar snus av 2 anledningar
1. på min födelsedag spydde jag nästan av det
2. på ios började huvudet snurra utav helvete efter bara några sekunder av det inne, vilket senare ledde till anledning 1 fast utan nästan.

någon som fattar? heheh

nu börjar min favvo rolf på tv! hejdå'

I wanna celebrate and live my life

nu är sommaren slut och skolan har börjat. detta innebär att jag som lovat ska ta upp bloggandet igen så here we go!

sommaren har varit helt jävla underbar! peace and love var grymt, nästan nästan lika bra som förra året. sen har jag jobbat och sen det bästa av allt var Ios!! har aldrig skrattat eller festat så mycket i hela mitt liv och jag vill bara tillbaka nu på direkten! skulle kunna skriva om veckan men det skulle ta 100 år och jag skulle ändå inte få med allt jag skulle vilja. kanske kommer lite då och då.

just nu sitter jag här och hostar.. funderar på om jag fått luftrörskatarr igen som jag haft för några veckor sedan. eller så är det ac-hosta, mer troligt! skippade skolan idag då jag igår var så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna (helt ärligt). bäst att vila så jag kan vara med och nolla våra sp10or imorgon. ojojoj vad dom ska få skämma ut sig :D

nu ska jag kolla lite mer sex and the city och vänta på linas kort på face. men nu vet ni att jag är tillbaka iallafall, lite brunare, lite äldre, lite mer erfaren och lite lyckligare!

RSS 2.0