skönt att jag slipper bli 25

första jobbdagen avklarad och den gick fort som fan och bra :) så detta kommer nog att gå galant!

i lördags var det fest och jag lyckades supa lina full. det var skojsigt. igår somnade lina i min säng, snarkade som en gris och sen när hon vaknade sa hon sömnigt "what time is it" jag började skratta och sa 6 och hon bara "oooops" haha så himla sötis tjej alltsååå.

somnade 2 timmar när jag kom hem från jobbet idag också.. tror ni jag kommer kunna sova ikväll? det tror jag för jag kan sova när som helst. det har narre lärt mig i think.

in New York!


jag är trött och min näsa slutar aldrig snora, därav röda bollen på bilden! det är så min näsa känns! andra bilden lite mer nöjd med tillvaron. eller as nöjd för jag ligger i min I ♥ NY t-shirt som jag fick av Lina Hafner igår. Ni vet den lina som kom hem från USA efter 10 månader. min lina!

igår hängde jag med hennes föräldrar och hämtade henne på flygplatsen. blev helt tåris när jag såg henne och bara sprang och kramade henne som på film! alltså i slow motion.
sen åkte vi hem till henne där resten av tjejerna gömt sig i ett skjul med ballonger och banderoll. dom flög ut när vi kom och hoppade på henne!

på kvällen sa vi att vi skulle på restaurang och sätte på henne en ögonbindel. sen körde jag och amanda runt med henne ett bra tag innan vi kom till vega där vi hyrt puben. fast hon fattade typ att vi varpå vega :(:( där åt vi iallafall mat och körde massa lekar!

nu väntar jag på att damen ska vakna så vi kan planera dagen. ikväll ska jag få lina full! VÄLKOMMEN HEM!

känner det är nånting på gång

kanske är på tiden att jag bloggar lite? har sommarlov nu ju så borde ju hinna ta mig ett inlägg! ska snart gå ut med voff och sen äta och sen packa och bege mig mot kallbadhuset där jag och några guurls ska träffas och fixa oss och så för ikväll! sen blir det fest!

voffen har fått en fästing men jag vågar inte ta bort den.... det är ett prob.
måste berätta att pappa köpt en skruttbil till mig och feffe! den heter nisse och jag gillarn faktiskt ganska mycket. även fall den har en ful antänn, antenn? stavning?

har ett par hundögon på mig så måste dra.

älskling!!!!!! mammas dator har damp så går inte vrida, så ni får vrida huvudet!

att ligga nu för tiden, är bästa medicinen

jag tycker det är underligt att vädret kan växla så himla fort.. är det inte? har iallafall varit på beachen hela helgen med narre och hans vänner. firade tilda i lördags och det var skojsigt! nu har jag plöjt igenom 400+ blogginlägg på bloglovin (L). ska träna lite på mitt tal nu. sen blir det top model och sen kommer en sötis.

förresten så hostar jag nog upp mina lungor snart.
http://mammamumrik.files.wordpress.com/2009/01/cough.jpg
hahaha alltsååå.. sökte på cough så kom denna, EFTER jag skrivit att jag skulle hosta ut dom. älskar google ♥

näää nu får jag fan skärpa mig.
//jossera the coughing guuurl

3 timmar tills nästa lektion. Inte ett mol...

dsc00225 (MMS)

3 timmar tills nästa lektion. Inte ett moln på himlen och här ligger vi och steker. Gött som kött typ!


Cause I got to be with you now

jag dör, såg att lina skrev att det är 1 vecka och 6 dagar kvar. det är ju INGENTING!!! jag blev nästan pirrig i kroppen nu. nästan tåriz!

mina muffins blev goda. inte asgoda men goda. min klass gotta love me nu annars jävlar.
annars så kollar jag bellatyrashow nu, hoppas på att vinna en tävling. hehehe

imorgon kommer narre för sommarn också. känner att livet börjar bli gött igen? peppar peppar
just ja, ska bara jobba 18 gånger i sommar. har fått mitt schema nu. GÖTT som fan

//jossera the fashionblogger

Kan mobilblogga nu. Grymt va? Håller på ...

Kan mobilblogga nu. Grymt va? Håller på att baka för jag lovat min klass det. Älskar att lova saker jag egentligen inte orkar. Ska dela ägggulorna från vitorna nu. Huh?


jag lät era lärda läppar leda mig

förresten så har jag fått jobb! eller dom har inte sagt du får jobbet men hon sa välkommen när jag gick när hon pratat om mig med min faster så sa hon "vi kör väl på det då"
ska jobba natt på ekero, ett äldreboende. passar mig perfa förutom att man behöver torka. men det vänjer jag mig vid! man får ju ha handskar.

SÅ NU HAR JAG RÅD MED ATT GÖRA VAD JAG VILL I SOMMAR :D sten som släppt. ber bara till gud att narre får jobb i närheten av ulricehamn. annars vet jag inte vad!

ska nog ladda ner the sims nu.. börjar få cravings efter det. hörs om något år då?

I don't wanna miss a thing

vill inte vänta en sekund till!!!


mina 2 favoritpersoner i hela världen lämnade mig nästan samtidigt förra året. okej att jag fått träffa narre och pratat med honom ofta, men det var ändå en stor förändring. 2 som jag pratar om allt med och som jag var med minst någon gång i veckan. snart är båda hemma, 1 för sommaren och 1 för längre. känns som hjärtat kommer lättas en aning då! ÄLSKAR ER och glöm inte att ni är (nästan) bara mina i sommar.

RSS 2.0