This is the time of year to live in harmony.

Varning för långt inlägg! Får väl ta och skriva lite vad jag har haft för mig. Bäst att passa på nu när Narre inte är hos mig och jag inte har mycket annat för mig att göra.

23e.
Narre kom till mig vid halv ett kanske. Underbart att träffa honom igen! Vi åkte till Göteborg och fönstershoppade lite, gick på liseberg (som Narre inte ens tyckte var mysigt) och åt kinamat. Narre var inte ens hungrig sa han men han åt upp heeela sin portion som inte var nådig! Jag var hungrig och åt knappt hälften. Efter det hämtade vi Feffe och åkte hem. Kollade lite uppesittarkväll och åkte och hämtade nåt i stan och åkte sedan hem för att sova.





Julafton.
Underbart att få vakna jämte Narre på självaste julafton. Gick upp och duschade och fick första julklappen som var en klänning och leggings. Feffe fick likadana, citerar mamma "jag köpte så att ni kan se likadana ut som ni gjorde när ni var mindre". Fick även en julklapp av Narre då som var ett inramat foto :) Narre/jag gjorde så att jag fick en fläskläpp som jag haft ont av i flera dagar nu, gigantisk blåsa! Efter det åt vi frukost och gjorde oss iordning och gick och doppade grytan. Efter det gick vi hem en stund. Vid 3 begav vi oss till Jörgen och Annelie med resten av släkten på mammas sida för att kolla Kalle. Efter kalle kom tomten och jag blev asnöjd med mina klappar! Fick en DVD/VHS som man kan kopiera över vhsfilmer till dvd, as bra för nu kan jag spara alla mina gamla barndomsfilmer! Fick en Ipod av käre syster (tack igen) och så fick jag lite smått och gott. Även Narre blev nöjd med sina klappar. Efter det gick vi hem där mormor väntade, fick ännu ett paket och sedan åt vi och spelade julklappsleken. Fick det jag ville. Sen myste vi bara och jag är glad att jag fick ha min Narre med mig hela julafton :)






Juldagen.
Gick upp någorlunda i tid för att åka till Narres hem för att fira jul med familjen Emamian Shiraz. Vi åt frukost där och sedan spelade vi (läs Narre och Armand) fifa och väntade på att Narres syster och några från frankrike skulle anlända. Dom kom mot kvällen och då blev det åter igen julmat! Efter det kom tomten och jag blev chockad. Fick en Calvin Klein klocka av Narres syster (se länk under om den funkar). Verkligen jätte fin och för mycket! Av Narre fick jag asbra Ipodhörlurar. BÄST jul helt enkelt. När klockan var runt 2 så åkte vi ner mot ströget för att säga hej till några vänner. Sen hämtade vi Jesper och begav oss mot Vegby för att sova litegrann.


file:///C:/Users/josse/Desktop/bv9g9i8z.bmp

26e
.
Vaknade och gick upp och åt frullebulle. Sen åkte Narre iväg till stan för att leka och jag, mamma och Feffe åkte till borås för att handla lite på rea. Jag köpte en kappa och lite smågrejer från gina. När vi kom hem åkte jag direkt till stan och träffade Narre med kompisar, vi åkte till Negge och såg på film och sedan åkte vi till Narre en stund och sedan hem och sova!

27e.

Gick upp runt 12 har jag för mig. Narre åkte till sin familj och jag umgicks lite med Amanda och kollade in lite vhsfilmer. Sen ringde Emil och frågade om vi skulle spela laserdome och det gjorde vi. Det var jag, Amanda, David, Emil, Nicke, Jonathan och Alexander.. Kan ju säga att inte laser är min grej. Första spelet kom jag 7 av 7 men mitt lag vann och andra gången kom jag 12 av 12 och mitt lag förlorade. Fast andra gången spelade vi mot nördar som spelar laserdome istället för att ha vänner typ. Sen åt vi på Campino och sedan åkte vi hem.

28e.
Narre for iväg idag igen, fast inte så tidigt denna dag. När Amanda och Emma kom hem från borås så var jag med dom och hjälpte till att planera för deras nyår. Sen färgade Emma Amandas hår. Trevligt hade vi iallafall!


29e.
Igår så var jag i Göteborg med Narre och några av hans tillhörande! Vi sprang runt i hela stan och letade efter en fluga, frågade i minst 20 olika affärer och tillslut så fick vi tips om slipsknuten, där fann vi det vi sökte och nu kommer Narre vara snyggast i världen på nyår. Han köpte även skjorta, skor och nåt mer. Jag köpte en röd adidaströja som jag velat ha ett tag, köpte den på rea så betala bara 499 istället för 799 eller vad det är dom kostar! AS BRA. Sen åkte vi till backen och sa hej till lite folk och sedan åt vi hos Narre. Sen följde Povel med hem till mig och vi kollade på Edward Scissorhands, sorlig film må jag säga. Bilden är från när jag är ledsen för att min läpp gör ont, ni kan även se skymten av min stora blåsa. Jag har inte kunnat äta mat sen juldagen!


Idag.

Idag så sov vi till 11-12 nåt. Gick upp och åt mat och sedan begav sig Narre iväg enligt vanlig ordning. Jag kollade på Pippi på de sju haven och sedan åkte jag till Emma där Amanda var. Var där en liten stund och sen åkte jag hem när kusinerna från Norge anlänt. Nu ligger dom och sover och jag har tråkigt. Hoppas att Narre kommer snart. Har kollat på Victorias secret fashion show och bestämt mig för att bli en av änglarna! Det kan ju inte vara så himla svårt eller vad säger ni? :)
http://anneelicious.files.wordpress.com/2008/12/miranda_kerr_6000x0432x576.jpeg

Imorgon väntas nyår och jag och Narre ska först äta med min familj plus massa andra och sedan gå till Vega och hoppas på att det är kul där, det är det säkert :) Iår ska jag iallafall få min nyårskyss förhoppninsvis! Fick ingen förra året då Narrie var i Frankrike. Nu ska jag lägga mig eller nåt. Vill kolla film eller nåt men mitt rum är beslagtaget av kusiner och tvn här nere är upptagen. Tycker jag varit duktig som skrivit så mycket nu så jag vill ha beröm tack! GOTT NYTT på er :)

cause I got you babe

Det blir inte mycket till blogg här inte! Jag har flera anledningar till det.
1 min man är hemma
2 min nya VHS/DVD är inkopplad så jag ska se massa filmer nu
3 det är juletider
4 jag har lov
5 jag är lat

Men jag återkommer när tiderna är normala igen, det kan ni ge er på!


But the loneliness broke into tears.

Har precis rakat benen för första gången på en månad, anledning: Nariboy kommer hem idag. Fast jag får inte träffa honom idag ändå för han ska ändra sig hela tiden så jag bara blir besviken. Men har jag väntat en månad så kan jag väl vänta en dag till I guess. Idag ska jag ut med voffen en gång till, göra en annan grej och sen vill jag på bio men det verkar det inte heller bli! Seg dag med andra ord, precis tvärt emot vad jag vill. Idag är ingen bra dag. Ska tvinga voff att äta nu, han totalvägrar och visar tänderna och morrar sådär charmigt som han brukar. Ska också få i mig lite mat. Får väl slå in lite julklappar också när jag ändå är igång.. och städa rummet! JAG DRAR.


det önskar jag mig i julklapp

I promise I'm not trying to make your life harder.

Narre tycker det är viktigare att städa sitt rum än att prata med mig.. Det kallar jag dålig prioritering! Jag däremot prioriterar as bra, väljer att ligga i sängen hela dagen istället för att
1 städa och julpynta mitt rum
2 göra klart historian
3 göra fudge med mamma

Ska ner och göra min hund sellis nu tydligen. Mamma och pappa ska på festligheter ikväll så jag står för passning av hund och hus. Det är jag som behöver passning så Amanda kommer hit och passar mig kanske? Vi ska äta en maträtt som heter flämtande uttern, enligt Amanda är den delicious. Jag är skeptisk men vi får se. http://www.ajtte.com/wp-content/uploads/utter_2.jpg

I still belive in your eyes.

Ville bara säga att jag tycker oerhört mycket om 15 minusgrader. Speciellt när man inte har några vantar! Nu ska jag antingen skriva lite historia eller sova. Men med tanke på att jag inte är nåt trött så ska jag iallafall försöka göra det första.

Älskar Narre för att han lagt in denna låten på hans spotify lista, den gör mig glad och jag hade helt glömt av den!


You got me tingling, come to me mingiling.

Det här med att ta körkort ruinerar ju en. Inte för att jag betalar bensin och så nu men när man tror att man betalat de sista pengarna så kommer en avgift på 200 för tillverkning av kort. Inte så mycket pengar men ändå! Blir spännande att hämta ut det sen! Förresten så drömmer jag att jag kör bil på nätterna nu för jag kör så jävla mycket, halt är det också! Igår kom vi inte upp i Fannys backe och fick backa ner igen. Men jag säger som såhär, jag kommer vara GRYM på att köra bil när det inte är halt. Mycket bilprat här nu.

Annars så har jag precis fått jullov men ska skriva klart historiajäveln idag var det tänkt, känner jag mig själv rätt är den inte klar 00.00 som den ska vara utan jag skickar nog in den en dag sent. Det får va! Ska till timmele ikväll tror jag och kolla film. Det blir nog gowwwwsaaaaaaa typ. Ska nog fan lägga mig och sova några timmar till, blev bara 4 inatt och 2 innan när jag kom hem. Jag måste sova 8 för att fungera som jag ska så vi kör på det! Dessutom kan jag ju börja att vända på dygnet redan nu, varför vänta? En annan grej, JAG LÄNGTAR TILLS PÅ ONSDAG DÅ JAG SKA PUSSAS SOM ALDRIG FÖRR!!!!!!!! Med det sagt så drar jag mig. Puss på er.


Blow that whistle baby.

Jag känner att jag kört lite för mycket bil idag. Först till skolan, sen ner till stan och banken, sen till Länghem, sen Vegby, sen Ulricehamn, sen Borås, sen Ulricehamn och sen Vegby igen. Nu är jag helt yr i bollen och ska gå och lägga mig! När jag får jullov ska jag lägga in alla kort från Norgex2 här har jag tänkt. Typ på lördag. :) Förresten har jag idag sett Rabih, Eddie, Mariette och Reza. Dock hann vi inte till dom sjöng men vi såg dom allt lite inne på MQ! Men det var pinsamt för det var små fanzzz där som skrek så fort någon av idolerna rörde på sig typ. Jag har också färgat håret idag! Nu ska jag få min skönhetssömn som jag behöver. Godnatt pussinuttisnuttisar.

Aj löv jo aj really dooo.

Oh, happy day!

Jag, Josefin Johansson, har idag, den 15 december 2009 tagit körkort!!! SÅ JÄVLA GÖTT. Allt är bara över, en sten från magen är borta. Jag har nog aldrig varit så nervös som jag var innan idag, var hur nära som helst på att spy. Så gjorde jag även lite småfel när jag körde så jag tänkte att det var kört, så när vi kom tillbaka så sa han "ja men det här var ju godkänt" och jag brast ut i gråt. Så lycklig! När jag var klar hämtade jag bilen hos pappa och frågade nog  5 gånger "får jag verkligen köra iväg här helt själv nu". Så jag körde hem Rickard och sen ikväll har jag och Amanda varit ute och kört lite. Sån frihet!



Förövrigt ligger jag här hemma och tycker synd om mig själv som behöver skriva om Gandhi. Jag hatar historia över allt annar i hela världen, så jag borde ju få slippa tycker man. Ska nog lägga mig nu, imorgon blir det bilen till skolan HIHI!

come they told me

I'm freaking out! Måste lägga mig i tid men kommer aldrig kunna somna ikväll. Imorgon är dagen med stort D. Förövrigt är det AS tråkigt att vara hemma i svealand igen. Hatar sverige typ, så jävla tråkiga. Norska är kul. Jag skulle kunnat bo i Geilo hela vintern och åkt snowboard varje dag! Nu ska jag faktiskt försöka sova. Det är för mycket som pågår i mitt liv just i denna stund så bilder från norge får ni vara utan ett tag till. Tror inte det är många som lider för Narre har inte länkat mig än som han ska så jag kan ha en tråkblogg sålänge! Fast jag älskar ju er som faktiskt läser varje dag, puss på er! det ska ni ha.

cause I'm your lady, and you are my man.

Kul att Narre hade fler besökare på sin blogg, hans första bloggdag, än vad jag någonsin haft.. Jag går och gräver ner mig. Dessutom dissar han mig i sitt senaste inlägg. INTE OKEJ! Jag tänker fan inte länka heller, han ska länka mig och där med basta!

Är fortfarande kvar i Geilo. Det senaste som hänt är att jag kom tvåa i en railtävling och vann en snygg tshirt, jag har haft sjukt ont i benen så jag nästan fallit ihop, jag har åkt puder och klarat 180 flera gånger, jag har busat med Morten, jag har ätit, jag har diskuterat killar (att dom aldrig lär sig hur dem ska behandla oss och sånt) med Mia och Jasmin, jag har lagt in kort på Nancys facebook och så har jag sovit en massa med. Nu ska jag också sova, fast först blir det lite packning för imorgon bär det tyvärr av hemåt igen. Fast det är lika bra det för jag har ont i HELA kroppen. Natt da!

säger du att du är min vän, så är du kanske det.

Ännu en dag i backarna! Lite tråkigt att liftarna stänger redan halv fyra. Fast man blir helt slut ändå. Idag har vi åkt puder, fyfan va jobbigt det var. När vi nästan var klara så skulle vi bara åka typ 10 meter till, så var det en mur ner där men det visste inte jag så jag körde på och hör vår tränare ropa "NAAJ NAAJ" men det var försent och jag fall rakt ner och gjorde en bakåtvolt typ, det roliga var att vår tränare började asgarva direkt utan att kolla om jag mådde bra. Fast det gjorde jag så jag började skratta så jag fick ont i magen! Det var ingen nådig mur heller, typ 2 meter. Vi har även hoppat lite också men Elvira ramlade och bröt nyckelbenet stackarn.. Så hon ligger inne på sjukhuset här i Geilo nu. Jag stod nedanför hoppet när hon ramlade och jag trodde helt seriöst att hon dog eller nåt, blev så jävla rädd! fyyyy. Så efter det var man inte as sugen på att hoppa direkt.

Nu i denna stund ligger jag här i min säng och fryser om rumpan! Ska äta om en timma och ikväll så är det railjam men jag har inte bestämt om jag ska vara med eller inte. Det lutar åt inte. Nu ska jag mysa mig ner alldeles ensam under täcket, fast jag har mitt gosehjärta iallafall. Hade på badet din gamle sjokolade!

I was praying that you and me might end up together.

AHHH underbar dag :D Hade tänkt att ta det lugnt idag och inte hoppa men så blev inte fallet, det var grymt goa backar och allt är perfa. Våran tränare är så jävla rolig :) Vi har världens stuga också med gratis internet så det skulle ju knappast kunna bli bättre, bara om min Narre var här för jag börjar sakna honom jätte mycket nu.. Bara 12 dagar kvar. Nu ska jag klä på mig lite bättre kläder och gå och äta, är vrålhungrig! HADE



forgive me first love, but I'm tired.

I fucking did it!! 60 poäng av 65 och 52 är godkänt. Fyfan va nervös jag har varit, haft ont i magen hela dagen. Var helt skakis när jag tryckte på avsluta prov så kom det upp ett grönt GODKÄNT och jag kände ett lugn sprida sig i kroppen. Nu gäller det bara att sätta uppkörningen också, känns typ overkligt haha.

Just precis i denna stund har jag suttit och kollat på en film om Gandhi i en timma men det är 2 timmar kvar, tror jag tar dom två på bussen mot Geilo imorgon. Gandhi är fan grym. Nu ska jag packa, kopiera massa fakta av Gandhi så jag kan skriva utan internet, skypea med Nariboy, läsa lite Cal och sedan sova! Imorgon är det som sagt Geilo tills på söndag och jag hoppas det blir roligt! Ni får inga bilder idag heller för jag är stressad till 1000, får nog magsår snart eller nåt så som jag stressar nu för tiden.. INTE NÅDIGT! Måste bara säga att jag såg världens DILF idag, jesus va snygg! Farväl.

http://sdc.novasol.com/pic/nov/alpine/skimaps/578_GEILO_geilo.jpg

whatcha say, that you only meant well?

Okej, jag sa bilder idag. Men nu är det så att jag knappt orkar trycka på tangenterna här på datorn. Jag är as nervös för imorgon och nu ska jag gå och lägga mig. Ska bara se om jag vågar ringa Narre först fast det gör jag nog inte. Imorgon kommer jag antingen vara as glad eller as depp, vi får se helt enkelt! Btw så fick jag MVG på naturen, KLOCKRENT!

att du älskar mig, som jag älskar dig.

Godkväll! Är hemma i min ljuva säng nu, inte varit så skönt att sova på en luftmadrass med för lite luft inatt och en våningssäng som vinglar igår natt. Men jag lever iallafall! Kom väl hem vid 7 och sen dess har jag läst igenom alla 368 bloglovin inlägg som växt sig fram under helgen. Säger ju att jag är neeerd.

Så vad har jag åstadkommit i norge då? Inte så jävla mööö kanske. Jag har smakat på sushi, det smakade konstigt och hade konstig konstistens men det funkade. Har även smakat på jellyshots och det var också en upplevelse. Man visste inte om man skulle svälja det eller spotta ut det, jag satsade på det första alternativet och det funkade fint. En sak som var mindre kul med gårkvällen var när vi drog ut på oslos kalla gator, försökte komma in på flera ställen där det var 20 men det var lönlöst. Så jag stod ute och frös tills klockan 3 typ då jag och feffe tog en taxi hem (med världens charmigaste taxichaffis). Hemma så la vi oss för att sova och jag skojar inte när jag säger att jag ALDRIG frysit så mycket i hela mitt liv.. Låg i tshirt, tröja, leggins, sockar, filt och täcke. Dock var mitt täcke jätte tunnt men när Emil kom hem så var han så snäll och gav mig hans tjocka duntäcke och då blev jag äntligen tinad! Har tagit lite kort men ni är galna om ni tror att jag orkar lägga in de på datorn ikväll, tar det imorgon. Ett inlägg med BARA bilder så blir mandis glader i think?

Nu ska jag fasen ta och sova i min UNDERBARA säng. Imorgon är det skola, körlektion och plugga teori utav bara fan! Jävlar vad långt det blev nu och inga bilder.. tråååkiii. Godnatt.

Ni kan förresten få en bild där jag tycker om mitt hår. Fast jag blir nog rödtott tills jul iallafall så gör vi det ljust till sommarn igen. Det låter väl okej?

finding it hard to belive.

Hej mina vænner! Ær i norge hos mina kusiner. Ska få en till kusin fick jag reda på igår :) Nu ska vi ut på oslos julmarknad och ikvæll ær det inflyttningsfest hos systra mi. HARE!

on sunday I go driving in my motorcar

Är hos mormor min! Hon körde inte hem mig men hon bjöd på mat istället. Ska ta bussen hem om tio min typ. Stadskörningen gick bra och Morgan sa "du har gjort en av de bästa boråskörningarna nån någonsin gjort" EXAKT så sa han. WOHO. Hitta två söta bilder här också.

Mormor ♥. Ursäkta min finne i pannan.

Fanns två bilder på Narre, en där han ser as tjurig ut så hade mormor sagt "varför ser du så tjurig ut?" resultatet ser ni ovan. Söt :p


And you know, it's just too little too late.

En rolig grej jag kan berätta är att min klänning, som jag beställde från Leilei för 3 månader sen, kom på posten idag! Jag vill inte ens ha den längre. Har skickat mail typ 100 ggr men varje gång har det kommit "semestersvar" vem fan vill ha en sommarklänning mitt i vintern? Ett tips: HANDLA ALDRIG FRÅN LEILEI.NU. Speciellt inte om du vill ha det du köper snart. Men om du beställer vårkläder nu så kanske du får det lagom till solen tittar fram!

Dessutom hade klänningen från leilei varit mycket finare än den jag hade nu. Idioter!

I'm on my own

Kom precis hem från körlektion. Körde förjävla fint idag tyckte Morgan. Plus att han nog ska åka med när jag kör upp, känns tryggt! Jag har ont i huvudet idag med. Haft det 3 dagar nu lite till och från.. inte rolii. En annan sak som inte är så rolii är att jag är ledig imorgon men ska likt förbannat upp vid sju eller nåt för att köra stadskörning. Ska försöka charma mormor så att hon kör hem mig efter det iallafall så jag slipper vänta en och en halv timma. Nu ska jag plugga geografi för det har jag prov i på fredag. Har fan fullt upp VARJE dag i två veckor nu! En tråkig sak är att min N berlock gick sönder idag igen men den här gången så försvann det även :( Jag var helt tåriiiz. Men dom på collage skulle se vad som kunde göras. Känns tomt utan mitt kära N. Väldigt intressant blogginlägg det här känner jag. Har inte ens en bild att bjuda på. Återkommer kanske sen... kanske inte.. kanske. hej...


if I used to love you baby

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Så många månader har jag och Narre varit kära idag. Räkna det ni om ni orkar! :)


du grät fast du inte fick

Gårdagen var hektiskt! Hade halka och mörker och sedan hem och plugga till provet idag. Fy va trött jag var kan jag lova. Dum som jag var lovade jag även Robin att gå ut och gå idag halv åtta på morgonen, fast det var rätt skönt. Iallafall, halkan var givande. Det var även roligt att få sitta själv i bilen och köra. När vi kom hem från halkan vid fyra kändes det lite motigt att köra ut i mörker i tre timmar, men då ser jag Povel komma gående och ska han ha mörker med mig! Där steg mitt humör igen. Mörkern gick bra, plugga gick inte så bra, provet idag gick inte så bra heller.. Nu ska jag vila med lite OTH och Heroes, sen ska jag och mamma till gällstad och leta jacka. Sen vill jag skypea med Narre också så det ska jag minsann göra! Såhär såg Povel ut igår:


Söt va?

RSS 2.0