like drip drop drip drop

gal1 kväll igår. var sjukt skoj mestadels men lite tråkigt som hände. men det gör det ju nästan alltid så det får man se bort ifrån! kom hem vid 4 och då var det ljust ute. dåååå snackar vi sommarkänslor. idag har jag knappt orkat göra någonting. så fort jag reste på mig kände jag mig full så jag låg still tills klockan 7 då jag, fanny, lina och edith åkte till borås och åt på oliven. gott som fan!

imorgon har mamma önskat stekt ris av mig i morsdags present. bara för att jag gör det så jävla gott! den som någongång har sagt att jag inte kan laga mat borde skämmas och säga förlåt (narre).

borde egentligen lägga mig nu men kanske kollar dexter först. kanske. får väl säga grattis till tyskland också.

justja! fick en fanbild inskickad av två läsare innan idag. dessa 2 killar vid namn joakim och jonatan följer min blogg slaviskt. dom är tvillingar. tack för bilden, jag blir rörd :$

jag blev full och gick runt med stilett för din skull

igår morse vaknade jag och tänkte "är det värt att gå till skolan idag"
sedan tänkte jag "det är as god mat" = jag gick upp = mitt liv styrs kring mat. jag älskar mat!
skolan var värd att gå till på flera sätt då jag fick reda på att jag får mvg i historia!!! jag som hatar historia över allt annat.

idag är en dag då jag tänker "tänk om".. "tänk om jag valt samhäll/ekonomi redan från början, då hade jag tagit studenten nu OCH fått gå samhäll ekonomi" sen skiter jag i det tänk om:et!!! för jag har det framför mig och detta året kommer gå fort som fan (hoppas vi).

måste duscha och greja med massa rosor. kommer flänga runt som en dåre idag!

you are gone it makes me happy

drömde läskigt inatt också och ändå kollar jag dexter idag. jag som hatar mardrömmar..

det ligger jord på mitt golv kom jag på nu. hade helt glömt av det. en vas ramlade igår och jag glömde damsuga upp det, har inte orken till det nu heller egentligen.. det börjar inte komma maskar på 1 natt till va? det är inte så mycket så jag borde vara safe.

har fått ännu mer press från skolan idag också. denna gången är det svenskaläraren.. "om du gör talet får du säkert vg för du ligger på klart vg egentligen" okej men det är bara det att jag inte kan skriva tal, speciellt inte när det ska vara ett formellt och ett festtal med samma innehåll i princip. sen har jag engelska också. sen är skolan slut hoppas jag annars tänker jag kolla dexter tills jag inte vågar gå utanför dörren.

måste sova nu.. fast jag är hungri! får svälta till imorgon. godnatti


// josefin 67 bast

allting har förändrats men du finns kvar

tja! har varit i lund. det var fint det även fall dansen inte blev av. men det var underbart väder och narre är underbar och hans vänner är snälla.

i torsdags när jag kom kollade vi hata göteborg och skrattade åt skånskan.
i fredags var vi på karnevalområdet under dagen och på kvällen var det spex som var skoj. efter det åkte vi hem och sov.
i lördags kollade vi först tåget, sen låg vi i solen på delphi en stund, sen förfestade vi hos narres klasskompis och gick sedan till karnevalen och kollade salem al fakir, han var grym faktiskt! jag som tröttnat på keep on walkin för längesedan. efter det träffade vi 2 av narres klasskompisar + respektiva och tog en buss hem till dom. på bussen var det en kille som ramlade och slog i huvudet rätt hårt men busschaffisen kollade pulsen så det var lungt! vid 4 var vi hemma i narres säng och somnade som stockar.
i söndags låg vi bara i sängen tills jag var tvungen att åka.

idag var det studentkamp i skolan och det var himla skoj faktiskt! jag vet vem som vann men det är en superhemlis tills på torsdag. HAH!

nu ska jag nog kolla ett dexteravsnitt, men jag vet inte om jag vågar för har börjat få mardrömmar ofta nu. dumma serie.

bild från elin johanssons face! finns en hel del album från idag redan så det är bara att kika.

jag försöker vara rolig med skämt som jag vet att du egentligen inte tycker om


Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back back back back back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

We gotta fight fight fight fight fight for this love
If it's worth having it's worth fighting for

har du bedömt avståndet fel?

det åskar! och här sitter jag med datorn på så snart får jag väl en blixt i mig. åska är mysigt, speciellt när man ska sova.

snart åker jag till lund där jag ska vara med om min första lundakarneval. tror det kommer bli riktigt roligt faktiskt. annars så har jag legat och stekt i solen ett bra tag idag. var så himla varmt ett tag så man knappt kunde ligga kvar. tokigt att man blir på så löjligt bra humör av sånt här väder. att kunna gå barbent till skolan är fan guld värt!

min lilla voff ligger här och är livrädd, det gör ont i lillhjärtat mitt när han ligger och nästan skakar!
har ingenting att säga egentligen, detta är för haffe så jag får mer bilder! på tal om det så är det mindre än en månad kvar tills jag få se henne for real. sen kommer hon aldrig få åka iväg igen, inte så länge. HÖR DU DET?!?!


the feeling of belonging to your dreams

förlåt lina jag vet att jag är zeemzt. men har haft mycket för mig! varit i varberg och haft narre hemma och kollat på dexter åså... måste sova nu också men uppdaterar imorgon. PROMISE

jag måste hitta henne, om hon finns

gissa hur många nuggets jag åt i skolan idag?
13
rätt!
var så mätt så jag trodde jag skulle spy (fast egentligen inte). sen tänkte jag ta bilen och kolla fotboll innan men mamma tvingade mig att cykla. där uppe kände jag att jag var värd körv och godis. tjock? jag ne!

har börjat kolla dexter. sa jag det igår? har sett 2 avsnitt nu iallfall och han är konstig och serien är läskig. behöver någon att hålla i hand ibland.

imorgon ska jag sola solarium 10 gånger för det är ingen som bryr sig om om jag får cancer längre tydligen.
godnatt

still waiting for this world to stop hating

det blev inte bara kolla film och äta godis igår. vi spelade spel, lekte gömma nyckel, charader och kurragömma, hon spelade piano och sjöng för mig och vi gosade med kattungar! blev även en film sen som hette katten med hatten. den var grymt rolig men hade varit roligare om sötungen inte sagt vad som skulle hända hela tiden, nu förstår jag hur du känner dig nari, flåt! jag tror det gick bra för mig iallafall för dom frågade om jag kunde tänka mig att ställa upp igen. ABSOLUT!

idag har jag inte gjort något intressant. lagade mat innan och det luktade som att det skulle vara jättegott men det smakade typ ingenting. så mer krydda nästa gång får vi lägga på minnet.

har lovat narre att börja kolla på dexter också, men det sätter jag i verket imorgon för nu måste jag nana! ska egentligen ha skrivit ett tal tills imorgon men det orkar jag inte tänka på.

http://www.marksallingmusic.com/images/hs/46100058.jpg
förövrigt tror jag att jag bytt frikort från joel kinnaman till mark, fast kanske är dåligt av mig då det faktiskt finns en chans att jag någon gång stöter på joel? får man byta?

Girl lose your blues and just laugh at life


hoffmaestro var så jävla bra. att dom är sveriges bästa liveband är fan inte mer än rätt! folk blir som galna.

ikväll ska jag vara barnvakt till en 9åring. att få 400 för att kolla film och äta godis  är inte helt fel!

tävling

är med och tävlar om en Iphone 3gs på DennisMs blogg!

http://admin.nextinfashion.se/dennism/2010/05/07/tavling-vinn-iphone-3gs/#comment-547

whatcha say?

igår när jag stod och kollade på en studentkalender i skolan så kom lennart fram till mig:

lennart: alltså inte vad du kan och vet och så men jag tycker om ditt sätt att vara, hur du är
jag: ehh heheh tack?
lennart: och humor har du också!!

så bara går han iväg och man baaaa jahaja
lennart är min samhällslärare för er som inte vet

fuck you, fuck you very very much

kommenterade i min älskade lina hafner från andra sidan jordens blogg att hon ska ha mer bilder, då sa hon att jag måste uppdatera mer så då får det bli så också!!

idag har det varit skola, gjorde min redvisning på historian och det gick okej ändå. sen var jag med anna hasth och vi chillade och sov och kolla film. go dag helt enkelt. tränade faktiskt också men jag tror att gud vill att jag ska bli fet för han låter mig aldrig träna.

jag måste ha mat innan jag svälter ihjeeeel. men först säger jag grattis till schur och stas igen, GRATTIS :D

sen skulle jag ju kunna säga vad jag fick på högskoleprovet också men jag skiter i det, vill inte skryta liksom..


det bara skriker intelligens om mig.
förövrigt har jag sagt till pappa att han måste betala för en näsförminskning till mig, det är ju han som gett mig den menar jag.

So tell me why we are talking when we dance so good?

YOOO! längesen igen. har fullt upp i mitt liv kan man säga men jag skulle ju hinna med att skriva här om jag bara orkade.

jag har iallfall varit i lund över valborg och det var najs som fan! fast att bo med 6 helt galna killar, den ena galnare än den andra, kan få en irriterad ibland. men jag gillar dom, det gör jag. finns nog inte många andra som kommer på att köpa 10 liter rapsolja och hälla över en av dom, eller att klättra upp på en byggställning mitt i natten och sno en svinlång förlängningsladd. man får en del skratt iallafall! valborgsdagen var grym med parken på förmiddagen och korridorsfest hos narre på eftermiddagen/kvällen. älskar looouund och längtar tills att jag förhoppningsvis kommer bo där om 1 år och 4 månader.

här får ni massa bilder, både mina egna och petters!







någon idiot förstörde min lapp som hängt på narres rum jättelänge! *LEDZEEEN*

borde egentligen plugga istället för att göra detta så jag får väl göra det.
JOCKE! GLÖM INTE MATA, LEKA, GE VATTEN OCH SÖVA KOSSAN!!!

RSS 2.0