there ain't no reason you and me should be alone tonight yeah baby

tror ni jag stannade inne igårkväll som jag lovat mig själv att göra?

rätt svar får en 10a
skoja svaret är för uppenbart..

kom till villan först av alla, men folket rullade in rätt snabbt! en "kul" grej som hände

kille: ska du med hem till mig? jag kan bjuda dig till las vegas
jag: det är lugnt
kille: det är lugnt i som att du ska med?
jag: nej tack jag klarar mig!
kille: vi behöver inte åka till las vegas vi kan dra hem till mig bara
jag: nej alltså jag vill inte
kille: du beter dig som ett jävla svin!

what tha fuck liksom??
hela kvällen igår var rätt konstig i sig om man tänker efter..

nu ska jag göra mig iordning lite och sedan dra till camilla på idol/myskväll! ska börja med tentapluggandet imorgon så kommer nog vara kass uppdatering här under veckan..(som om det skulle vara något ovanligt?)

I heard that your dreams came true

Kan skriva blogg på mobilen nu. Det är ju amazing!! Har precis käkat frulle och ska snart gå och klä på mig och sticka iväg till skolan.. Slutar 4 men tror det blir lite plugg efter det.

Sov alla 3 i min 1,20 säng inatt btw. Trång och mysigt! Emma pratade i sömnen med, sa något om någon kavaj. Hahahah just det glömt att säga att jag tydligen hade legat och asgarvat i sömnen när Elin och Lina sov här, hur kul är inte det?


lights will guide you home

borde egentligen gå och lägga mig nu men med gitarrspelande här och trevligt sällskap så är det så mysigt att sitta uppe. vi har nämligen nattgäster här i lägenheten idag! vilka är hemliga..

skoja
det är emma sprigg och hennes kompanjon. om man jobbar för abc-gruppen kan man nämligen få åka till helsingborg 2 gånger på två dagar och har man otur så får man inte sova på hotell andra natten. då är det bra att ha mig till hands!

dagen idag då..
sovmorgon till 13.30 då vi i min basgrupp hade möte för att intervjua en rom, vi ska nämligen berätta om Riksförbundet Romer i Europa på fredag. mötet gick svinfort och sen gick vi till skolan för att klippa och klistra ihop får affisch.

var hemma vid 5, stack och handlade och lagade svingod mat! första gången den blivit det sen jag flyttade hit. håller på att bli mästerkock tror jag..

brukar i vanliga fall bara göra god mat med lina men det börjar som sagt ge med sig..

look how you want me now that I don't need you

idag är jag bara så jävla arg av någon anledning.. arg på datorer som går sönder, arg på skolan, arg på mig själv, arg på att lägenheten är skitig, arg på tutande ambulanser, arg på gubbar som tar parkeringsplatser, arg på hemlisar.. YOU NAME IT

fast är ändå lite glad för fick träffa emma sprigg och luncha med hon(henne?? kan inte ens svenska längre..) och hennes arbetskompis, det var trevligt!



har faktiskt packat upp alla mina kläder ur flyttlådan idag också. på tiden kanske ni tänker då. men jag har fan inte haft någon tid till det och hade inte det idag heller egentligten!!! (arg på det med)

nu ska jag sluta vara så arg och plugga istället :))))))))))) ordning och reda, tenta nästa fredag!


jag har glömt dig en vacker dag

har precis varit ute på långpromenad med jacob i 2 timmar! helsingborg levererar klarblå himmel och 20 grader idag så vi har inte tid att vara bakis inte. gick vid strandpromenaden och jag tror jag är kär i helsingborg! så jävla fin stad och jag är så sjukt glad över att jag kom in här.

gårkvällen var intressant. började förfesta hos wille med typ 10 tjejer och 5 killar och sen drog vi till ett förställe och sen ett förställe till och sen gick jag hem. gick inte ens till någon huvudklubb. men det var kul ändå
hehheheh

här har vi min extrapappa jacob bexér:

jag: varför har jag reserverat belopp -1600?
jacob: du beställde böcker för det
jag: just det

asbra att ha någon som har koll på mig nu när inte mamma kan ha det!

har förövrigt blivit kär i denna låten med:

passar perfekt in på mitt liv just nu

det var det! nu ska jag pluggahhh

visst skiter jag i dig men inte i mig

så gick det med en nykter helg... jävla grupp 17 till att hetsa! hade iallafall en lugn kväll igår så det får jag väl vara stolt över.

nu ska jag göra mig mer stolt över mig själv genom att läsa klart det om intersektionalitet och sedan börja på normer och normalitet! måste ju vara värd att festa ikväll trots allt.

men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

idag har jag inte gjort många knop! legat på samma plats i soffan hela dagen förutom när jag sagt hejdå till lina och elin :(((((((((

ledsen tjej

igår var kul iallafall och jag tror elin och lina hade det också! var fört på förfest hos inez och sedan villan och sedan cardinal och tempel. så drack jag bara på förfesten och inget ute? nej men det gick bra ändå. har insett att jag blir mindre bakfull dagen efter om jag är asfull på kvällen så det är ju bra! insåg även vissa grejer som var bra att inse och det känns sjukt bra wihoooo

nu ska jag fortsätta att göra ingenting. har precis ätit pizza som jag värmt i min NYA micro!! fest
fin va?

I could watch you for a lifetime, you're my favourite movie

Hej alla trogna jossera-fans. Gästbloggare Elin här.

Igår så kom jag och Lina till josse. Vi åkte till stan för att josse skulle köpa jeans, nått att ha på sig idag, mössa m.m. hon hittade allt utom mössa plus massa annat för  hon körde speedshopping. Sedan bestämde vi oss för att åka till Lager 751 (kan inte skriva vad det heter egentligen för att då kommer detta med p hemsidan o det vill jag inte eftersom jag nu ska skriva lite bull..) i höganäs o det var aa, helt okej men samma saker som i gällstad. Jag tycker inte om 751 för jag och lina jobbar där och dem tvingar oss att åka hem tidigare i morgon för att lina ska jobba TVÅ timmar.
enought with the bullshit. Idag har vi köpt micro till josse och ätit thaibuffe i typ tre timmar med sofie och camilla.

NU SKA VI FESTA!

finns folk som tjatat om mitt hår. här ser ni yttepytte. HAHA!

du är bäst nu, men du var bättre förr

denna dagen har bestått av skola från 10-16 med ihållande huvudvärk och efter det plugg, men jag så himla glad ändå för imorgon kommer lina och elin hit!!!!!!!!!!! de stannar till fredag och vi kommer få så grymt roligt så ni anar inte!

det jag har planerat att vi ska göra är att äta och att festa, sen får vi se vad de vill hitta på.. spännande spännande!

nu ska jag läsa tills jag är på sida 99 i en av mina kära böcker, sen blir det sömn. kommer inte kunna sova för jag längtar så tills imorgon!

och förresten lina och elin så har jag inte hunnit städa, men det får ni leva med för det får jag..
här är alla kort som finns på er två tillsammas på facebook:

jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

hur ska man veta vad som är fel och vad som är rätt? önskar bara att jag kunde få en klar blixt in i min hjärna så att jag vet.. trodde aldrig i att det skulle bli på det här sättet, men nu är det som det är och jag känner mig okej och det är väl det som är huvudsaken? eller måste jag tänka om?

så jävla mycket tankar som inte får plats i min lilla hjärna. konstigt att det är svårt att få in saker jag måste lära mig i skolan. ska stänga av allt nu och bara läsa om socialt arbete, då kanske min hjärna blir större och då kanske jag får plats med allt som behövs där inne. tror ni inte? håll tummarna!


något jag vet är att jag är så sjukt glad över att jag träffat er!

so you think you know me now

började åtta imorse
van vid att börja nio
jobbigt

jag och camilla skulle egentligen tränat efter skolan men fick sms om att alla barlag ska träffas vid 6. jag har gått med i ett barlag förstår ni som jobbar på "villan" här lite då och då. jag kan inte hälla upp öl utan att hela glaset blir skum men det ska nog gå ändå!

ELLER?

nu ska jag äta en macka, sen ska jag samtala om viktiga grejer.
hejdo

I will never ever let go, this is what I'm made of

denna dagen har varit sjuuukt lång.. känns som att klockan borde vara 22 minst med allt jag gjort! började med att jag vaknade halv tio imorse och gick ut till folket som sovit här. dom drog och jag städade lite, sen sov jag, sen kollade jag på film, sen städade jag igen och nu har jag lagat mat trots att jag har världens huvudvärk. himla duktig tjej!

förfesten igår var grymt rolig! kladdkaka med mintugrädde och massa sång och dans. sen drog vi ut och jag och camilla fick i oss några shottar för mycket.. ovanligt? nästa gång jag går ut ska jag inte dricka något efter förfesten!! vi var duktiga iallafall som kände att vi var för fulla så vi åkte taxi hem till henne vid 2. vid 4-5 ringde rebecca och sa att jag skulle komma ut där dom väntade i taxi på mig. den tog vi hem till mig och jag somnade på 2 sek medans folk efterfestade här till 7 imorse?? jävla galningar

det var det! imorgon är det lång skoldag men det är okej, för från och med onsdag är jag ledig tills nästa onsdag..
ledig och ledig, kommer behöva plugga hela dagarna men!



Jessie J ♥

I stare at my reflection in the mirror
"Why am I doing this to myself?"
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.

Don't lose who you are in the blur of the stars

Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are


Brushing my hair, do I look perfect?

I forgot what to do to fit the mold
The more I try the less it's working
'Cause everything inside me screams
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars

Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are

Yes, no's, egos, fake shows, like WHOA

Just go, and leave me alone
Real talk, real life, good love, goodnight,
With a smile, that's my home
That's my home, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are...

Hold my hand, just in case and we won't fade into darkness

har läst 62 sidor i en bok och nu kommer jag inte ens ihåg vad det är jag läst??? bara att börja om då va..
ska läsa nån timma till sen bada, städa lite, fixa lite och sen kommer massa fina vänner hit och bakar kladdkaka och lagar mat. sen kommer ännu mer fina människor och förfestar med kladdkaka och mintugrädde. kan ju inte bli annat än en bra kväll! eller vad säger ni?

förresten så sov jag själv i lägenheten inatt. trodde jag skulle bli uppäten av spöken men jag klarade mig!

nu måste jag återgå till denna bok:
http://image.bokus.com/images2/9789127107625_large_socialt-arbete-en-grundbok



ILLKUL!

and it hurts with every heartbeat

statistiken på denna blogg ökade ganska drastiskt här igår utan att jag ens skrev.... bra nyfikna folk är, men det är jag också så jag förlåter er.

festade igår, har seminarium om 1h. sen ska jag hem och däcka i sängen och ha myskväll med camilla. imorgon är det fest igen fast även plugg på dagen. det gäller att hålla sig sysselsatt så mycket som möjligt!

nu ska jag försöka få i något i min mage, den har en tendens till att inte vara hungrig längre..
puss på er

What am I supposed to do when the best part of me was always you

idag är en skitdag.
imorgon blir nog bättre.

nu ska jag äta mackaroner och köttfärsås och sen ska jag kolla på film med några av medlemmarna i älskade grupp 17 <3

I could make you happy make your dreams come true

inte kommit in i detta än känner jag.. har iallafall varit hemma på kräftskiva i helgen, det var kul men Jari förstörde lite... den jäveln!! mitt lag förlorade även tävlingarna, det förstörde också. men jag hade kul!

vem är jari? en påhittad kille som en kvinna som var full och kört av vägen hittat på. "det var inte jag som körde bilen, det var jari! han är lång och smal och har stripit hår, om det varit jag som kört hade jag erkänt"
så hade hon inte det ;PppPppPpp
människor alltså..

idag hade jag först föreläsning och sen grupparbete. vi blev typ klara så slutade halv två och har sedan dess legat i sängen/soffan/sängen. livet på universitetet är hårt! fast på onsdag ska vi faktiskt börja träna.

nu ska jag inte göra camilla besviken längre, har lovat att skriva på en skolgrej till klockan 22.00 så nu ska jag börja. vill ni hjälpa mig?

Reflektera över hur du upplevde Intersektionalitet 1. Diskutera hur du under och efter seminariet tänkte kring dina egna och de andra deltagarnas föreställningar om människor, makt och grupper. Utgå från ett intersektionellt perspektiv och kategorierna klass, kön, funktionsförmåga, etnicitet och sexualitet

Tack på förhand!

gammal bild men ungefär så känner jag


this one's for you and me, living out our dreams

första dagen på en föreläsning utan att vara bakis idag, kändes bra! slutade redan vid 12 och sedan dess har jag ätit, städat lite och även laddat hem massa kurslitteratur. tänkte börja läsa något också men jag vet inte vart jag ska börja, skitsvårt..

just det, måste säga att jag var SKIIIIIITFULL i söndags.. fanns en viss besvikelse i att jag inte skrivit detta på min blogg? nu står det. hoppas jag är förlåten!

på tal om full så ska jag inte dricka på kräftskivan på lördag, så min släkt om ni vill någonstans efteråt så kan jag vara taxi!

och amanda lindskog, jag väntar fortfarande på mitt inlägg. TA DIG TID!

nu blir det powernap och sedan plugg
puss och kram


jag saknar dig

godmorgon solstrålar!

har fått sova 11 timmar inatt så är helt utvilad! snart ska jag upp och städa här och sedan ska jag dra och handla för att laga min första riktiga matlåda. det blir köttfärssås i mängder! efter det ska jag göra mig vacker inför balen och vid 4-tiden kommer folk komma hit på lite förfest innan vi drar till folkets hus för att festa med alla finklädda nollor. kommer bli legen.............dary!

köpte förresten böcker för 1600 igår.. rena rama rånet! men får sälja vidare dom nästa år så det blir nog braooo.

nu har jacob börjat städa hör jag här så får väl vara snäll och hjälpa till.

en till grej... saknar min voff! fick inte ens säga hejdå till honom :( ska nog ta med honom hit på söndag!

smoke weed everyday

tjatja bloggen
ligger i min säng och vilar, festade rejält igår och hade skola från 9-4 idag så är ganska så slutkörd men har lovat er älskade vänner där hemma att blogga så då får jag göra det med! får väl skriva om veckan som gått. det har varit så sjukt jävla roligt. vi har gjort allt vi kunnat för att få så många poäng som möjligt under denna vecka och vi har varit jävligt grymma! grupp 17 är bästa gruppen och vi ligger i top 5 till att vinna allting :D vad har vi gjort för poängen då?
  • bjudit världens bästa novisch på brunch
  • gjort kullebyttor på kullagatan
  • friat till en i novischeriet
  • lapdancat
  • badat i fontäner
  • haft wet-tshirt contest
  • gjort en radikal frisyr
  • skrämt människor
  • åkt till danmark
  • busat med en dansk
  • sjungt (det blev en hit när jag sjöng lilla snigel med stängd mun, fick sjunga i en megafon för hela parken)
  • hoppat på en buss och sjungt "en busschafför"
  • klippt av kalsonglappar från personer på stan
kommer inte på mer men det har varit obeskrivligt kul och hela gruppen är helt slut.. imorgon är balsittningen och det är den som avslutar hela nollningen, efter det återgår livet till det "normala"

jag har inte ens hunnit köpa böcker än...... BRA DÄR! måste göra det nu. sen ska jag sova hela natten lång och sen jävlar!!

facebook har damp i huvudet och man kan inte spara bilder där ifrån så ni får inga.. tyvärr! fast lika bra är väl det för bilderna borde inte visas för allmänheten. fast okej då ni kan få några städade (om man jämför med dom andra)








nu ska jag nog bada, för jag har ett badkar!!

vi festar i pettters rum på tornavägen 19d

tja tja! carro och jossera här! bloggar direkt live från nollningen. sitter hos petter och shottar mintu och absint! carro är svartvit i ansiktet och jag såg tidigare ut som en nörd. per är här men ska dra hem nu. här kommer några ord från petter:
KUK
hahaha kul ord och så. idag har jag klippt josseras toung... typ. i alla fall hennes pierCIVILING och det var nice! mina extrema pyssekunskaper gav jossera.horblogg.se ett nytt liv. hon kan nu frodas i helsingborgsdjugeln! alla älskar en hona med hål i toungan, INGen går säker, INGen går lugn! men livet går vidare och alla bajsar på sig.. // dha mastha has spokhen fho reeehal.
där kommer ord från figge (vi var ihop i sjuan)
BACON
nu ska jag äta pytt i pann
HEJDÅ

RSS 2.0