Min dag.

började skolan vid 8, inom loppet av 2 timmar hade 4 personer frågat mig om jag gjort slingor igen.
hade jag inte.. hade duschat........

fick ännu mer tid på oss att göra draknästet, åkte halvtruck inne på samhällsinstutionen, började på vår februarikalender (som kommer bli legendary), skrev en sida om ungdomsspråk, hade lite engelska, åkte hem och åt min persiska mat jag lagat alldeles själv och som blev grym!!!! kollat glee, kollat top model och nu är vi här.

en fin dag som jag trodde skulle bli ful. fireworks på det.

eller tomtebloss, men lets pretend just for the day.

Vad är kärlek?

Alla stunder med mina fina tjejer, att dom är så himla bra.
Mormor som jämt har gjort rulltårta till mig när jag kommer på besök.
Mamma som efter skolan frågar vad jag vill ha för mat.
Pappa som jämt tar nissebilen så jag får ta den nya, för den är säkrare.
Narre, när han får mig skratta, när han får mig rysa, när han kittlar mig, när han ringer, Narre.
När man kommer hem från skolan och möts av en viftande svans.
Julafton med släkten, min släkt.
Att det bara är 116 dagar kvar till studenten.
Första dagen man kan gå ut i linne efter sveriges oändliga vinter.
Skor.

Kärlek är så mycket, omöjligt att skriva allt här. Men det första jag tänker på när jag hör ordet är denna kille och allt vad han betyder för mig;

Det här åt jag idag.

stekt ris till nattamat
kasslergrej och klyftpotatis till mat
varm smörgåstårta till kvällsmat
godis
chips
ett popcorn

Mina föräldrar.

Min pappa heter Per-Ola och fyller år dagen i ära så han får ett lite längre inlägg än mamma! Han är världens snällaste pappa och gör allt för mig och Jennifer, exempelvis så körde han Jennifer till Norge, sov där en natt och körde sedan hem igen för han inte tyckte att hon skulle köra själv i det väglaget.

Pappa lagar jättegod mat och jag tycker att han skulle ha blivit kock egentligen, hans spagetti och köttfärsås är det godaste som finns.

Han är riktigt händig också och fixar allting själv. Han kan bli väldigt arg när något inte går som han vill och när han blir det så hör hela Vegby hans långa ramsor, "HELVETESJÄVLASKITFANSKAP" kan det låta.

Han kan ibland vara ganska glömsk.. såhär lät det igår:
Jag: "vad önskar du dig?"
Pappa: "önskar mig!?"
Jag: "jaa du fyller år imorgon?"
Pappa: "gör jag? ja just det det gör jag!"


Ibland är han ganska rolig. Vi har samma humor och han är ofta den enda i min familj som skrattar åt mina skämt. Jag gav han facebook i födelsedagspresent och först tog jag den här bilden som profilbild:

Sen fick jag byta till den här för att den var "coolare":


Min mamma heter Pia. Hon är också väldigt snäll och generös av sig! Min mamma kan aldrig ha fel (ärftligt i den släkten) vilket gör att vi ibland kan ha långa diskussioner. Vi bråkade ganska mycket innan men jag tror att vi har kommit över det nu. Kan hända att jag blir lite sur ibland men ni vet väl hur jobbiga mammor kan vara ;PPPPPPPP

Mamma är väldigt pratglad av sig och älskar att bjuda över folk på lite vin och mat. När hon dricker blir hon som ung igen och dansar på borden med sina vänner till klockan 4a!

När mamma var liten var hon en riktig rebell, hon kallades för raggar-pia och har fortfarande kvar sin mc-jacka från den tiden!

Jag tycker att mamma är fin på den här bilden men hon tycker att den är "gräslig"

Även mamma är bäst!

För några dagar sedan satt jag, mamma och pappa på golvet i köket i ca 20 minuter. Jag åt, pappa försökte leka med sudden och mamma försökte prata med oss. Det såg nog ganska roligt ut då pappa precis byggt ut vårt kök och byggt ny jättefin matplats, så sitter vi där på golvet där vårt gamla bord en gång stod. Men det är nog typiskt vår familj.

Min första kärlek.

min första kärlek var Richard Isaksson. vi var ihop 3an 4an 5an ungefär sen gjorde jag slut på sms! brutalt avslut på 3 fina år.

det hela började egentligen mycket tidigare, på dagis. vi var ibland kvar sist av alla barnen och då brukade vi jaga varandra och pussas.

under dessa tre år hann vi väl träffas iallafall 20 gånger. vi var söta och blyga.

Presentera mig själv

Mitt namn är Josefin Johansson och jag är 19 år, vilket de flesta som läser denna blogg säkert redan vet. Jag bor i Vegby med min mamma, min pappa och min aggresiva men älskade hund. Min syster bor i Oslo men är påväg att flytta hem.

Hur är jag?
En helt vanlig tjej.. Jag är oftast snäll, jag är jäävligt envis (vilket jag jobbar på att inte vara nu för tiden), jag vill alltid ha rätt (hör ihop med envis), jag ger inte upp när det är något jag verkligen vill, men om det däremot är något jag inte vill ger jag upp på 1sek, jag kan ibland ha världens bästa självförtroende och ibland sviker det mig helt, vilket gör att jag i vissa situationer kan bli väldigt osäker. Värre var det för några år sedan då jag var en liten fegis som var rädd för det mesta. Detta har Narre hjälpt mig så himla mycket med.

På tal om Narre så kan vi ju komma in på att jag är en förhållande-typ. Innan jag träffade honom tänkte jag ofta på hur det var att vara riktigt kär, hur det vara att dela allt med någon, jag var kär i kärleken men även rädd för vad som skulle komma med den. Jag lyckades med att hitta den bästa ganska fort, vilket också skrämmer mig ibland så jag tänker på framtiden. Att jag vet att jag vill vara med honom redan nu, läskigt va?

I framtiden vill jag resa, plugga till något jag verkligen vill bli, få ett bra jobb, tjäna pengar, som de flesta andra vill säga. Jag vill flytta härifrån och kan se mig själv bo på ett ställe där det jämt är varmt. Jag vill ha två barn, en kille och en tjej, killen ska vara äldre än tjejen. Jag är jäävligt rädd för att föda barn, ibland så jag undrar om det verkligen är värt det. Tankar som ändras med tiden förmodligen.

Om detta är att presentera sig själv vet jag inte.. Men det får vara.

challenge

eftersom att jag inte har något annat att skriva i den här bloggen så kör vi på det här:

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek. 
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Vad är kärlek. 
Dag 6 – Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Favoritårstid. 
Dag 9 – Ett djur. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Bästa resa. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Det här upprör mig. 
Dag 21 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 22 – Det här får mig att gråta. 
Dag 23 – En första. 
Dag 24 – Mina rädslor. 
Dag 25 – Min favoritplats. 
Dag 26 – Det här saknar jag. 
Dag 27 – Min skolgång. 
Dag 28 – Min första vän.

lets spend our lives together and age, but never get old.

att sova med dig. att känna hur du håller om mig. att du trycker mig så nära du kan. att vi håller tårna. att du drar i kudden med munnen för att inte släppa taget. att du rycker till så hela sängen skakar. att du vill vara den stora skeden för att du är kille. att du ibland vill vara den lilla skeden för att det är skönt att bli omhållen. att du andas högt. att känna din lukt. att din hud är så nära min. att din hals är den bästa som finns att gosa sig in i. att du andas mig i nacken. att jag känner mig så trygg. att sova med dig är det bästa jag vet.

you do something to me

hej blöggen! görs? jag pluggar inte, fast lite.. 3.5 frågor kvar till mvg! det klarar la jag, om inte who cares? jag, mamma, narre.

har 2.5 frågor kvar nu, har tagit mig två timmar att skriva hit. seg.. måste göra klart frågorna nu och sen gå och sova, ska sova själv inatt för första gången på 3 och en halv vecka... bortskämd tjej! värt att nämnas! fast imorgon är vi två igen hhihiih

ska gosa ihjäl mig med voff inatt istället, fast han vägrar jämt att sova med mig :(((((((

allvarligt talat jossera? ska sluta blogga bara för att slippa plugga, det är INTE okej!

igår bowlade jag förresten, förlorade, mot dessa + narre, fast jag var bättre än narre for real

men inte var jag en dålig förlorare igår inte! progress

hejdå och godnatt

so tell me what you want what you really really want

hej amanda lindskog! bloggar för din skull!

SKOJA
bloggar för att slippa plugga, självfallet. fast ska snart sätta igång med det så jag får mvg, är ju en mvg-tjej. psykologi och latenta och manifesta drömmar är ju askul! så var det inte det ;PppPpPPp

nej men ärligt talat, jag är på gränsen till att ta ett vg i psykologi bara för att jag är så lat.. men ska ta ett sista försök idag för annars blir mamma och narre och alla så ledsna, dom vill ju att jag ska till lund.

men den stora frågan är om jag vill det?
ja


dagens outfit: sne toffs från 2 dagar tillbaka, glasögon som är min systers, sur min för att mamma ska tycka synd om mig, tröja från gina, bröst mina egna (äger kissie)

RSS 2.0