life is so sweet and I don't wanna die

Jag döör av trötthet snart! Fanns inga biljetter klockan 12 inatt så var ju lönlöst att missa 2 timmar sömn eller nåt. MEN idag har jag minsann fått tag på biljetter till den 19e november klockan 23.55 i Borås! WOHO. Jobbigt dock att komma hem 3 typ sen gå upp sex igen och dra till skolan, men det är det värt! (jag pratar om new moon filmen för er som är tröga)

Idag fyller min mami år så jag har ätit tårta och god mat :) Nu ska jag fortsätta kolla heroes, har bara 3 och ett halvt avsnitt kvar nu innan jag är ikapp my loved one (som erbjöd sig att vi skulle kolla ihop i helgen om jag kom ikapp(PRESS!(parantes i parantes i parantes är kul)))

Förövrigt dampar min lånemobil, stannar typ en gång i kvarten. Men lika glad för det är jag. Ska typ kolla heroes nu och sen sova och snart är det fredag!

BTW så är jag längtar jag jätte mycket till jul nu då min käre syster säger att hon ska ge mig något dyrt! Är ganska så förväntansfull.. Hoppas det är en sån här:

http://www.car-catalog.com/sports_cars/lamborghini_murcielago.jpghttp://www.thailandair.se/images/phuket/freedom/freedom_beach_thailand_002.jpg
Eller en resa hit! (känn ingen press nu feffe) HEJDÅ :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Vi ska mysa så himla mycket!:D:D

2009-11-04 @ 20:41:34
URL: http://idaklo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0